Unde dracu bre,,ca nu sa facut la mine la prahova,,da la astia la polu nordcraparulsef scrie:La Sebi, Sorin si Cosmin !!! ...acolo sunt rascoaptele!!!Paun Ion scrie:...Unde e bre cirese ?? ca la noi nici nu sa facut,,da la frigul asta
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Vine si popa tare pe turnanta cu sutana in vant, de i se vad toate dedesubturile... ca, de, s-ar infige si el la cirese galbenecraparulsef scrie:La Sebi, Sorin si Cosmin !!! ...acolo sunt rascoaptele!!!Paun Ion scrie:...Unde e bre cirese ?? ca la noi nici nu sa facut,,da la frigul asta
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Popa Ionica nu-i de trefla, e de inima albasta...nobil, placut celui de sus, glas divin, cantari de suflet...cu vederea nu prea sta bine, deh batranetea!
Da sportiv dom-le, se specializeaza in scafandrerie...mare lucru!
Da sportiv dom-le, se specializeaza in scafandrerie...mare lucru!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Piei satana ,necuratule,,cu merili si ciresili tale cu tot,,sa fie dupa tine fructe dastea necurate,ma inchin de 3 ori necuratule,, 666 si fac si 100 de matani
- craparulsef
- Veteran
N-am spus eu ca e sportiv?...si face si 100 de genoflexiuni...
Allah sa fie bun cu tine ghiaurule... sa te puna doar sa mergi pana la Mecca in genunchi si pe coji de nuca... La cantecul de seara al muezinilor ma voi ruga sa nu te pedepseasca mai crunt...Paun Ion scrie:Piei satana ,necuratule,,cu merili si ciresili tale cu tot,,sa fie dupa tine fructe dastea necurate,ma inchin de 3 ori necuratule,, 666 si fac si 100 de matani
- craparulsef
- Veteran
L-am gasit pe rechinache pe forum...construieste in continuare, subtopicuri si pune intrebari cu talc...nu s-a lasat de obicei!?
- cosmin mihut
- Veteran
Parinte cum stai cu genunchiii ,ai terminat genoflexiunile...craparulsef scrie:N-am spus eu ca e sportiv?...si face si 100 de genoflexiuni...
MERCEDES S
Cred ca s-a blocat de mult intr-o pozitie indecenta si indepartata de tastatura...si probabil e singur acasa 4cosmin mihut scrie:Parinte cum stai cu genunchiii ,ai terminat genoflexiunile...craparulsef scrie:N-am spus eu ca e sportiv?...si face si 100 de genoflexiuni...
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Pai ce frate are 4 oglinzi in aceiasi camera?sorin1362 scrie:...Cred ca s-a blocat de mult intr-o pozitie indecenta si indepartata de tastatura...si probabil e singur acasa 4
Nu, mai sunt 4 in casa, care incearca sa-i schimbe orientarile, daca tot a ramas blocat in acea pozitiecraparulsef scrie:Pai ce frate are 4 oglinzi in aceiasi camera?sorin1362 scrie:...Cred ca s-a blocat de mult intr-o pozitie indecenta si indepartata de tastatura...si probabil e singur acasa 4
Mai, dar de cand a auzit de Allah, popa Tanda Ionica a fugit mai ceva ca de Satana, si tot cu sutana in vant...
O fi stiind el ceva ...
O fi stiind el ceva ...
- cosmin mihut
- Veteran
Probabil ca are el ceva pacate de o intins-o asa ca montura din lanseta ,cu plumb de 200g ....
MERCEDES S
Ori, poate, echipat in noul sau costum de scafandru a dat fuga la Dunare sa tina vecernia crapilor din zona .cosmin mihut scrie:Probabil ca are el ceva pacate de o intins-o asa ca montura din lanseta ,cu plumb de 200g ....