Sulina

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
cosmin79
membru activ
membru activ

Re: Info Sulina

Mesaj de cosmin79 » 23 Mai 2010, 18:00

craparulsef scrie:Echipa aventuri azi la Sulina Pe Bazinul Mare - PLANUL INCLINAT

NO COMMENT
Nenea Marius da acu ceva timp cand am intrebat eu de Bazinul Mare parca ziceai ceva de prohibitie pana pe 15 iunie sau mi s-a parut?
Oricum... va rog sa-mi spuneti daca ati facut ceva si eventual niste poze? A, si mai ales la ce trage acolo?
Multumesc!

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 23 Mai 2010, 19:46

La ce trage pe acolo ? Eu cred ca la sapca ,cu dedicatie a lui nea Mircea.. :))
MERCEDES S

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 24 Mai 2010, 07:47

Echipa formata din trei...scop - documentare - aprobari speciale, C&R...
Au stat pe bile de 30 mm, nada pelete + bile...fara rezultate pana ieri la ora pranzului...doi dintre ei au fost si la stiuca la Popina...o singura bucata la dimensiune, doua marlite eliberate...filmari si cam atat. Azi dupa amiaza imbarcarea, pe nava de pasageri, maine dimineata la deal spre Tulcea. Ieri 1/3 din suprafata Bazinului Mare, s-a tulburat...la ora la care scriu aceste randuri, chiar nu stiu ce s-a mai intamplat...
Ultima oară modificat 24 Mai 2010, 08:13 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 24 Mai 2010, 07:54

craparulsef scrie:Echipa formata din trei...scop - documentare - aprobari speciale, C&H...
Au stat pe bile de 30 mm, nada pelete + bile...fara rezultate pana ieri la ora pranzului...doi dintre ei au fost si la stiuca la Popina...o singura bucata la dimensiune, doua marlite eliberate...filmari si cam atat. Azi dupa amiaza imbarcarea pe nava de pasageri, maine dimineata la deal spre Tulcea. Ieri 1/3 din suprafata bazinului s-a tulburat...la ora la care scriu aceste randuri, chiar nu stiu ce s-a mai intamplat...
................................................................................................................................
Sa inteleg ca,,,crapul salbatic ,,,,nu accepta sunca de Praga si caviarul,,,,si vrea saracu tot mamaliga ?

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 24 Mai 2010, 08:24

Paun Ion scrie:.....Sa inteleg ca,,,crapul salbatic ,,,,nu accepta sunca de Praga si caviarul,,,,si vrea saracu tot mamaliga ?
Nu, nuuuuuuu, wrong! ...aceasta echipa vine de patru ani, testeaza doar BigFish-uri, au avut rezultate spectaculoase chiar...acum momentul este unul nefericit, dupa parerea mea. In imediata apropiere a bazinului se afla golful Musura, maternitatea crapilor...intinsura cat vezi cu ochii, apa calduta, vegetatie, intr-un cuvant un fel de bordel piscicol. Solzosii au alte preocupari la vremea asta, si va mai dura cel putin o luna, din cauza iernii prelungite. Acum se prind numai maimutine juvenile care n-au invatat inca, cum e cu sexul in grup! =))

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 24 Mai 2010, 11:44

oricum nea Crapare,anul asta a fost un an f.slab pt scrumbie sa speram ca la anu' va fi mai bine :D !

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 24 Mai 2010, 11:52

dunareanu scrie:oricum nea Crapare,anul asta a fost un an f.slab pt scrumbie sa speram ca la anu' va fi mai bine :D !

Personal, nu indraznesc sa spun ca a fost un an slab, pentru scrumbie...neavand la dispozitie barca, care si acum e blocata intre estacade si practicand un pescuit de pe mal, fara prea multe perspective, incepator fiind, pentru moment ma abtin de la astfel de comentarii. Vedem la anul cum va fi. Intre timp ma mai pregatesc. Una peste alta, eu am fost foarte incantat, sa prind fie chiar si pui de scrumbie la sabiki...fara a-mi imagina vreodata ca e posibil asa ceva. Multumesc inca o data pentru sfaturi!

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 24 Mai 2010, 16:33

Noroc ,noroc nea Mircea ,nu ai mai pus si cealalta parte a filmului ?
MERCEDES S

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 24 Mai 2010, 16:47

cosmin mihut scrie:Noroc ,noroc nea Mircea ,nu ai mai pus si cealalta parte a filmului ?

http://ro.netlog.com/people/videos/videoid=ro-1864299

http://ro.netlog.com/people/videos/videoid=ro-1863390

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 28 Mai 2010, 21:43

nea "crapare"a intrat Sulina la apa?Nici o info?sau ai fugit de acas :^O

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Mai 2010, 22:27

Dupa 5 zile de pescuit in delta...pe Chilia, Musura, Cardon, Rosulet, Sonde, groapa de la far...nici nu mai stiu pe unde n-am umblat...nu am vazut culoarea crapului...in mijlocul deltei apa e filtrata, e relativ curata dar pe brate si pe canalele adiacente e un noroi de nu se poate pescui la crap. S-au prins multe moace la kil sau cel mult la 1,5 kile, mult biban, babusca, taranca, ceva caras, foarte putina platica...maine ultima zi mergem la stiuca. O sa pun ceva imagini pe unde am umblat sa va bucurati si voi de plimbarea noastra! In concluzie unde era apa buna nu avem inca voie sa pescuim...iar unde era permis apa ne-a facut probleme....

craparulsef
Veteran
Veteran

Re: Sulina

Mesaj de craparulsef » 28 Mai 2010, 22:49

Nivelul Dunarii la Sulina, a crescut cu inca 13 cm fata de saptamana trecuta...apa e inca foarte tulbure pe brat...acum o ora, a fost furtuna puternica, ploaie, poate pana maine se linisteste.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 29 Mai 2010, 11:23

vai de mine nea Crapare,jale cu apa,nici somotel nu prea intra pe o asa murdarie,am prins si eu anul trecut apa asa murdara pe Mustaca,nu s-a putut pescui,ne-am distrat in schimb la biban maricel la confluenta Mustaca-Cocos,dadea numai bucati frumoase unde se imbina apa curata cu namolul de pe Cocos,poate si voi trebuia sa mergeti la iesirea dunarii vechi in Sulina,da,de fapt acolo e prohibitie,naspa ~x(

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 30 Mai 2010, 23:31

Pai cum sa nu fie apa tulbure cand pozati de zici ca sunt poze pt revsta femeia :)) si daca ai folosit si toate "mizeriile"alea de nade sigur ai "murdarit si tulburat"apa si mai mult =)) (toate astea ca ai plecat la peste fara mine)Acum ROAGA-ma sa vin ....................... >:) >:)

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 31 Mai 2010, 14:20

bogdan25 scrie:Pai cum sa nu fie apa tulbure cand pozati de zici ca sunt poze pt revsta femeia :)) si daca ai folosit si toate "mizeriile"alea de nade sigur ai "murdarit si tulburat"apa si mai mult =)) (toate astea ca ai plecat la peste fara mine)Acum ROAGA-ma sa vin ....................... >:) >:)
TE ROOOOG SA VII PE LA MIJLOCUL LUNII IUNIE !!!!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”