partial adevarat,pt ca ai omis ca in data de 14 la ora 5.30 i a fost vazuta spinareapharaoh scrie:da domle`, da` era 12 septembrie, nu mai dezinformati lumea. Si s-a auzit de la 850 de metri .
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Info Pescuit Delta
saracu bond nici nu a mai postat
nu vad de ce nu ar mai posta,pt ca informarea a fost una strict confidentiala deci fortza bond,james bondsorinbv scrie:saracu bond nici nu a mai postat
- Agent-Bond
- utilizator
m-am apucat de citit...dupa ce voi termina o sa revin cu intrebarie
o sa incerc daca e posibil sa sterg topicul sa nu creez valva pe aici
o sa incerc daca e posibil sa sterg topicul sa nu creez valva pe aici
Agent-Bond scrie:m-am apucat de citit...dupa ce voi termina o sa revin pe acest topic cu intrebarie
Sincer sa fiu, nu cred ca vei mai avea intrebari! Dar te sustin si sunt sigur ca si ceilalti. Chiar este de dorit sa ceri o informatie care poate a scapat, fara sa fie postata. Te asteptam
Ocroteste natura, merita!
- Agent-Bond
- utilizator
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
dupa cum am citit ati vrut sa se stearga acest topic, este imposibil dar a disparut oarecum, a fost amestecat.
Ca prin minune,... e vorba de magie, iar vrajitorul sef este..., dar o sa-l afli tu cand o sa te faci mare .Agent-Bond scrie:dupa cum am citit ati vrut sa se stearga acest topic, este imposibil dar a disparut oarecum, a fost amestecat.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- Agent-Bond
- utilizator
poi i-am trimis mesaj domnului Gore, daca nu ma insel, nu vreau sa creez valva, doream sa invat ceva fara prea mult efort, dar dupa cum se spune fara munca nu faci nimic...
Agent-Bond scrie:poi i-am trimis mesaj domnului Gore, daca nu ma insel, nu vreau sa creez valva, doream sa invat ceva fara prea mult efort, dar dupa cum se spune fara munca nu faci nimic...
Avansezi ,avansezi
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
Mama ,mama cate informatii s-au dat pe aici in 2 zile de cand nu am mai butonat....Frumos ,m-am distrat un pic lecturand discutiile voastre din aceste 2 zile.Noroc si sanatate va doresc la toti....
MERCEDES S
ceva capturi Cosmine?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
Nu ,nu ,a fost fica-mea pe acasa si nu am prea avut loc la P. C.,ca pe laptop nu-mi place sa butonez ,si ieri am fost la un ospat la un priten bun de-al meu ,sa insurat saracu...am fost putin obosi si fara chef ...stii tu ca dupa nunta...si acum sunt ca un pe langa sotie...
MERCEDES S
so tie bre cosmine,cine o zis sa nu? adevar mare graiesti vis a vis de relaxarea de ordin bahic si gastronomic pe malul apelor,acolo e tata lorcosmin mihut scrie:Nu ,nu ,a fost fica-mea pe acasa si nu am prea avut loc la P. C.,ca pe laptop nu-mi place sa butonez ,si ieri am fost la un ospat la un priten bun de-al meu ,sa insurat saracu...am fost putin obosi si fara chef ...stii tu ca dupa nunta...si acum sunt ca un pe langa sotie...
Cosmin, cu bacul treci pe la Nufarul? Daca da, stii cumva daca merge si duminica?
I Fish. Therefore I am.