RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Moderator: Sebastian
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
nu ca invie dar mai zice si prostii
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
what the fuck?sorprodan scrie:nu ca invie dar mai zice si prostii
Iti traduc eu. a vrut sa spuna "nu numai ca a inviat, dar mai spune si prostii". Referitor la postul lui gogu de mai sus.
I Fish. Therefore I am.
Marius, e bine cand ai un translator pe langa casa, mai ales cand traduci din "romana" in romana .pharaoh scrie:Iti traduc eu. a vrut sa spuna "nu numai ca a inviat, dar mai spune si prostii". Referitor la postul lui gogu de mai sus.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Sorin, te las pe tine sa traduci ce a spus sebastian
I Fish. Therefore I am.
eu zic ca ceea mai corecta traducere o sa o dea nea gogu si sa fie ceva de genu-AI CAM PUSO
apropo uitasem- respect crapule carele esti tu de Dunare ,asta asa ca sa nu fim offf,topic of course, ca in rest suntem ON cam tot timpul
asa ma oltene la capul tarii vorbeste frumos
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
ALICE....sebastian scrie:what the fuck?sorprodan scrie:nu ca invie dar mai zice si prostii
MERCEDES S
Marius, te rog, mai fa o traducere... Hai, ca stau cu crapul in carlig si mi s-a blocat "mulineta" !sorprodan scrie:asa ma oltene la capul tarii vorbeste frumos
... in tara minunilor ?cosmin mihut scrie: ALICE....
- cosmin mihut
- Veteran
Sorine, la asta m-am blocat si eu.sorin1362 scrie:Marius, te rog, mai fa o traducere... Hai, ca stau cu crapul in carlig si mi s-a blocat "mulineta" !sorprodan scrie:asa ma oltene la capul tarii vorbeste frumos
I Fish. Therefore I am.
Ba ,,iar bagati balari ,,pa topicul asta,,nu va e rusine da dl. Carppharaoh scrie:Sorine, la asta m-am blocat si eu.sorin1362 scrie:Marius, te rog, mai fa o traducere... Hai, ca stau cu crapul in carlig si mi s-a blocat "mulineta" !sorprodan scrie:asa ma oltene la capul tarii vorbeste frumos
Cum poti sa ne spui asa ceva bre Ionica, tocmai noua, care la fiecare cantec al muezinilor scoatem salteaua de primire si ne inchinam cu fata spre delta...