partial adevarat,pt ca ai omis ca in data de 14 la ora 5.30 i a fost vazuta spinareapharaoh scrie:da domle`, da` era 12 septembrie, nu mai dezinformati lumea. Si s-a auzit de la 850 de metri .
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
Moderator: Sebastian
partial adevarat,pt ca ai omis ca in data de 14 la ora 5.30 i a fost vazuta spinareapharaoh scrie:da domle`, da` era 12 septembrie, nu mai dezinformati lumea. Si s-a auzit de la 850 de metri .
nu vad de ce nu ar mai posta,pt ca informarea a fost una strict confidentialasorinbv scrie:saracu bond nici nu a mai postat
Agent-Bond scrie:m-am apucat de citit...dupa ce voi termina o sa revin pe acest topic cu intrebarie
Ca prin minune,... e vorba de magie, iar vrajitorul sef este..., dar o sa-l afli tu cand o sa te faci mareAgent-Bond scrie:dupa cum am citit ati vrut sa se stearga acest topic, este imposibil dar a disparut oarecum, a fost amestecat.
Agent-Bond scrie:poi i-am trimis mesaj domnului Gore, daca nu ma insel, nu vreau sa creez valva, doream sa invat ceva fara prea mult efort, dar dupa cum se spune fara munca nu faci nimic...
so tie bre cosmine,cine o zis sa nu?cosmin mihut scrie:Nu ,nu ,a fost fica-mea pe acasa si nu am prea avut loc la P. C.,ca pe laptop nu-mi place sa butonez ,si ieri am fost la un ospat la un priten bun de-al meu ,sa insurat saracu...am fost putin obosi si fara chef ...stii tu ca dupa nunta...si acum sunt ca unpe langa sotie...