Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Info Pescuit Delta

Mesaj de Paun Ion » 22 Mai 2010, 11:13

Agent-Bond scrie:de acord, dar ma gandeam........(n-ar mai trbui sa gandesc :P)
.....................................................................................................................
Ia pe cineva cu tine,,care a fost de multe ori pe girla,,,nu conteaza doar echipamentul si momeala,,,conteaza mult si unde dai,,,despre asta probabil nu sti nimic,sau citeste topicul respect pentru crapul de dunare ,,acolo vei gasi respunsuri la multe.

sorprodan
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de sorprodan » 22 Mai 2010, 13:16

ok se face :))
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 22 Mai 2010, 13:19

ce sa faci cu 80 de duble SEBASTIENE mori de foame 10 duble se duc draku pe dunare la crap [-x
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 22 Mai 2010, 20:43

sebastian scrie:...
intr un lac albastru ,doi ochi straluceste.sunt ochii tai iubito?sau poate e doi peste? @-) :-??
Daca erau doi peste... cambule, care aveau amandoi ochii pe o parte... si era, fie nu era, depinde cum cambulele statea!?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 22 Mai 2010, 21:06

Agent-Bond scrie:cred ca e mai usor pentru toata lumea sa citeasca un topic unde se gasesc strict informatii nu, nu deviatii de la subiect...
Nea agentule...eu sunt mai de la periferie, cam de acolo de unde daca intinzi putin piciorul, cam iesi din harta...da, cand m-am logat eu pacilea, am citit absolut tot din "Delta Dunarii"...cu rabdare, caci ce s-a scris odata, poate deh, nu mai are omu inspiratia aia, sau uita, ca e multi batrani aci...si astfel a trecut si iarna si prohibitia frumos langa prietenii mei de pe acest topic. Fa neicusorule si matale la fel si no sa-ti para rau, ai sa vezi cate lucruri minunate poti afla, daca citesti printre randuri, cu atentie. A mai venit deunazi un rechin printre noi, omu alergic la peste, nu mananca nu pune la sajoc, face doar poze pentru album...si dupa ce ne-a tavalit ca matale...e drept ca rechinul nu a spus... ca am cam deviat de la marile subiecte importante... dar nici de bine parca? In concluzie roaga-l matale pe Gore cat nu e prea tarziu sa stearga dumnealui "Info Pescuit Delta" ca mai avem pe acilea "Info Sulina" si multe alte info...mai Bond mai baiatule, si nu te supara pe mine, ca poate cine stie ne vom intalni candva si ma imprumuti si pe mine cu o patratica sau ramita?! Ei ce zici?

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 22 Mai 2010, 21:40

=)) =)) =)) =)) =))

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 22 Mai 2010, 21:43

Agent-Bond scrie:de acord, dar ma gandeam........(n-ar mai trbui sa gandesc :P)
Agent-Bond, modul de comunicare pe acest forum si in mod special pe acele topicuri care dezbate in 16 sau 116, pescuitul pe Dunare sau in Delta Dunarii, este unul cat se poate de civilizat, cu mici exceptii de glume intre prieteni.
Sunt dezbatute si analizate la sange toate amanuntele referitor la pescuit in aceste locatii : echipament, momeli, metode, campare, imbracaminte, sisteme de incalzit si iluminat, pastrarea curateniei la ,,locul de munca'', anotimpuri, cotele Dunarii, tulburenta si turbiditatea apei, specii propuse pentru pescuit, rezultate si esecuri si multe, multe altele referitoare la reusita unei partide scurte sau mai indelungate. Aceste postari sunt facute cu sinceritate si placere de catre pescari cu foarta multa experienta si state vechi in aceste locuri. Noi , nu avem alceva de facut decat sa lecturam (adica sa citim), sa asimilam ceea ce ne intereseaza si sa punem in practica, iar ca multumire sa aducem si noi una sau mai multe informatii pentru ceilalti doritori. Informatia solicitata de tine, este foarte compexa, mai ales ca se anunta o vara ploioasa cu mentinerea cotelor Dunarii, ridicate. Parerea mea sincera; una este sa gandesti si alta este sa ,,cugeti''! Ultima fraza iti apartine.
Ocroteste natura, merita!

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 22 Mai 2010, 21:55

iertati si voi,ca tare s-a inrait lumea maica :)) .mai bine ia de toate decat sa-ti lipseasca ceva o:-)

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 22 Mai 2010, 22:03

M-am hotarit,,miine ma duc sa cumpar labe de scafandru si ma apuc de pescuit subacvatic,, pe Dunare,, dar e o problema,,nu stiu sa inot,, am o mare rugaminte,,catre pescari sportivi care posteaza pe forumul Delta Dunari,invatatima si pe mine sa inot,,ca daja poimiine vreau sa am primele capturi subacvatice.
Va multumesc anticipat
Doamne miluieste,in numele tatalui, al fiului, al sfintului duh ,AMIN

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 22 Mai 2010, 22:10

mai bine vb.cu craparulsef(stiu ca i-a ciordit buteliile scafandrului din bazinul mare cand iesise sa ia o gura de aer :)) )si ti le imprumuta pt un pescuit cu labe =)) (dar sa fie cu aroma squid ) =)) =)) asta e recomandare pt delta =D> =D>

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 22 Mai 2010, 22:13

bogdan25 scrie:mai bine vb.cu craparulsef(stiu ca i-a ciordit buteliile scafandrului din bazinul mare cand iesise sa ia o gura de aer :)) )si ti le imprumuta pt un pescuit cu labe =)) (dar sa fie cu aroma squid ) =)) =)) asta e recomandare pt delta =D> =D>
......................................................................................................................
Dar, or sti buteliile sa inoate ?

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 22 Mai 2010, 22:15

Paun Ion scrie:M-am hotarit,,miine ma duc sa cumpar labe de scafandru si ma apuc de pescuit subacvatic,, pe Dunare,, dar e o problema,,nu stiu sa inot,, am o mare rugaminte,,catre pescari sportivi care posteaza pe forumul Delta Dunari,invatatima si pe mine sa inot,,ca daja poimiine vreau sa am primele capturi subacvatice...
Daca tot ma rogi nea Ioane... ai nevoie si de manusi de scafandru (merg si alea de motociclist), ca sa poti invata a inota...mai ales pe spate, ochelari polaroizi sa poti vedea capturile, creion si agenda sa poti nota numarul lor, harbaleta cu sageti ascutite bine, ca sa nu se chinuie bietele animale...cineva spunea ceva de o butelie de oxigen, dar cred ca merge si fara, e cam scumpa!

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 22 Mai 2010, 22:16

pai altfel nu le lua :))

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 22 Mai 2010, 22:18

Asta da...Info Pescuit Delta !!! Bravos =))

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 22 Mai 2010, 22:19

craparulsef scrie:
Paun Ion scrie:M-am hotarit,,miine ma duc sa cumpar labe de scafandru si ma apuc de pescuit subacvatic,, pe Dunare,, dar e o problema,,nu stiu sa inot,, am o mare rugaminte,,catre pescari sportivi care posteaza pe forumul Delta Dunari,invatatima si pe mine sa inot,,ca daja poimiine vreau sa am primele capturi subacvatice...
Daca tot ma rogi nea Ioane... ai nevoie si de manusi de scafandru (merg si alea de motociclist), ca sa poti invata a inota...mai ales pe spate, ochelari polaroizi sa poti vedea capturile, creion si agenda sa poti nota numarul lor, harbaleta cu sageti ascutite bine, ca sa nu se chinuie bietele animale...cineva spunea ceva de o butelie de oxigen, dar cred ca merge si fara, e cam scumpa!
.......................................................................................................................
Si cum fac cu inotatul,,,sa incerc in cada intii? ,,cu tot echipamentul pe mine? de proba ?

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”