Draga Florentin,
Ma bucur ca v-am vazut pe (aproape) toti la lucru pe Moara Vlasiei 2. E o balta foarte buna, dar pentru incepatori ca mine, cred ca pentru voi Tancabesti, Sarulesti erau mai potrivite. Se pare ca nici vremea nu v-a ajutat, cred ca presiunea a fost in scadere. Mi-a placut drilul tau de final. Se pare ca nu au picat bucati mai mari de 6-7 kg. Dar, bine asta nu a fost decat partea I, tu in general ai surprize. Din cate stiu eu cel mai mare exemplar prins si declarat aici, a fost anul acesta in intervalul 10-15 iunie si cantarea 16,5 sau 17, 3 kg. Au fost ceva divergente la cantarire.
Oricum este si ramane o balta foarte buna pentru antrenament.
Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008
- cristian505ro
- Veteran
Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008
Cristian Bebesel
- IULIAN C
- carpZone team
Re: Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008
Salutare D-le Cristian,
Da aveti dreptate ca in intervalul 10-15 iunie,mai precis pe 13 s-a luat un crap la 17,380...dar am scurtat si rotunjit la 17,3.
Eu sunt "fericitul" si vad ca deocamdata,pe anul acesta detin recordul baltii M.V2, inca nu s-a reusit depasirea acestui record
Am pescuit si-n perioada concursului,prin amabilitatea lui Iulian Petre care mi-a asigurat transportul am reusit sa ajung acolo exact cat a durat concursul.
Nu am prins asa de mult peste cat castigatorul concursului,adica Iulian Petre,dar am prins foarte bine in aceasta perioada.
Toate cele bune...
Da aveti dreptate ca in intervalul 10-15 iunie,mai precis pe 13 s-a luat un crap la 17,380...dar am scurtat si rotunjit la 17,3.
Eu sunt "fericitul" si vad ca deocamdata,pe anul acesta detin recordul baltii M.V2, inca nu s-a reusit depasirea acestui record
Am pescuit si-n perioada concursului,prin amabilitatea lui Iulian Petre care mi-a asigurat transportul am reusit sa ajung acolo exact cat a durat concursul.
Nu am prins asa de mult peste cat castigatorul concursului,adica Iulian Petre,dar am prins foarte bine in aceasta perioada.
Toate cele bune...
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- cristian505ro
- Veteran
Re: Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008
IULIAN C scrie:Salutare D-le Cristian,
Toate cele bune...
Felicitari si fir intins in continuare !
Cristian Bebesel