RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Moderator: Sebastian
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Pe drumul spre girla,aproape de Tulcea ,trecem printre frumoasele dealuri ale Dobrogei
Continuare
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Ion unde ai facut minunile astea de poze super faine ..??Am citit ,drumul spre Tulcea ,adevarul este ca eu treceam tot noaptea pe acolo..
MERCEDES S
Nu sint facute de mine ,,de el,sint facute.
Cristi de la Tulcea ,un prieten ,pescar si iubitor de natura, cum are timp liber,se suie in barca si o taie prin Delta
Si pozele alea unde a recunoscut Sorin locul unde sta el toamna in gazda ,tot de el sint facute
Cristi de la Tulcea ,un prieten ,pescar si iubitor de natura, cum are timp liber,se suie in barca si o taie prin Delta
Si pozele alea unde a recunoscut Sorin locul unde sta el toamna in gazda ,tot de el sint facute
Eu de citiva ani ,,prefer sa fac drumul ziua,ma oboseste condusul noaptea,a doua zi nu mai sint bun de nimic,,mai ales de cind a avut un prieten accident la Topologu noaptea la 3jumate, a adormit.Asa am descoperit zona asta ,unde si eu numai noaptea treceam,,,dar aici e foarte frumos chiar acum mai,,iunie,,verdele crud arata bine tare,,,si cind mai sti ca mai ai un pic si ai ajuns in Tulcea,,,te simti chiar extraordinar.cosmin mihut scrie:Nea Ion unde ai facut minunile astea de poze super faine ..??Am citit ,drumul spre Tulcea ,adevarul este ca eu treceam tot noaptea pe acolo..
- cosmin mihut
- Veteran
Ai dreptate ,imi pare rau de prietenul matale,dar stii care-i treaba nea Ion daca nu plec noaptea pierd o zii din iesire ....asta este ,si eu is rupt a doua zii dar odata ajunsi acolo nu mai bagi nimic in seama vorba aia ,,uiti de tot si toate"..
MERCEDES S
asa e esti terminat iti ia DUNAREA toate peterile frate,,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- taarzan1987
- junior
Scuzatima ca ma bag in discutiile altora dar am ocazia sa cumpar niste lansete Germina de 2.10m 2.40m 2.70m si 3.00m. Dilema mea este ca vanzatorul imi spune ca poti arunca cu cea de 2.10 circa 30g(plumb) si cu cea de 3.00m 60-80g(plumb). Intrebarea este ca daca mergeti la dunare cu lansete Germina cu ce greutate arunci sau mai bine spus cine are lansete germina cu cat a aruncat cel mai mult (referitor la gramaj, plumb). Astept raspunsuri de la cunoscatori! Mersi
aici ar tebui sa-ti raspunda nea ION
Ultima oară modificat 22 Mai 2010, 10:17 de către sorprodan, modificat 1 dată în total.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
....................................................................................................................................taarzan1987 scrie:Scuzatima ca ma bag in discutiile altora dar am ocazia sa cumpar niste lansete Germina de 2.10m 2.40m 2.70m si 3.00m. Dilema mea este ca vanzatorul imi spune ca poti arunca cu cea de 2.10 circa 30g(plumb) si cu cea de 3.00m 60-80g(plumb). Intrebarea este ca daca mergeti la dunare cu lansete Germina cu ce greutate arunci sau mai bine spus cine are lansete germina cu cat a aruncat cel mai mult (referitor la gramaj, plumb). Astept raspunsuri de la cunoscatori! Mersi
1,8m si 2,1m, le poti ,,suprasolicita ,,pina la 100, 150gr plumb, (chiar si 200gr),la aruncari pina in 15,20m (lansat cu atentie,,usor,de pe spate ,sau din lateral)
2,4 si 2,7m, datorita rigiditati suporta lejer 150 gr plumb si poti arunca cit poti (de la 50m in sus)
Germina de 3m nu am vazut (poate or fi ?,,,dar cred ca la noi, nu sa importat)
sau vorba ardeleanului cind vede pentru prima data o girafa,si zice mirat-ASA CEVA NU SE EXISTAPaun Ion scrie:....................................................................................................................................taarzan1987 scrie:Scuzatima ca ma bag in discutiile altora dar am ocazia sa cumpar niste lansete Germina de 2.10m 2.40m 2.70m si 3.00m. Dilema mea este ca vanzatorul imi spune ca poti arunca cu cea de 2.10 circa 30g(plumb) si cu cea de 3.00m 60-80g(plumb). Intrebarea este ca daca mergeti la dunare cu lansete Germina cu ce greutate arunci sau mai bine spus cine are lansete germina cu cat a aruncat cel mai mult (referitor la gramaj, plumb). Astept raspunsuri de la cunoscatori! Mersi
1,8m si 2,1m, le poti ,,suprasolicita ,,pina la 100, 150gr plumb, (chiar si 200gr),la aruncari pina in 15,20m (lansat cu atentie,,usor,de pe spate ,sau din lateral)
2,4 si 2,7m, datorita rigiditati suporta lejer 150 gr plumb si poti arunca cit poti (de la 50m in sus)
Germina de 3m nu am vazut (poate or fi ?,,,dar cred ca la noi, nu sa importat)
Daca pescuiesti din barca,,chiar sint super,,,cu greutatile mentionate mai sus
eu m-am tirat la somn
vorbim.................. maine
-
- VIP+++
vezi sa nu te traga in apa . ca sar putea sa te curentezi !sorprodan scrie:eu m-am tirat la somn
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule,inviasi?