video&audio
Moderator: Qnyx
video&audio
Buna ziua,
o intrebare am si eu:nu se poate regla video cu audio la PV-TV,ca sunt cam decalate?!
o intrebare am si eu:nu se poate regla video cu audio la PV-TV,ca sunt cam decalate?!
Re: video&audio
Eu am plans pe aici de vreo doua ori sa vad emisiunea. Sincer eu sunt multumit si asa , bine ca merge si pot sa ma uit linistit.
- Qnyx
- Master Admin
Voi verifica treaba asta si va tin la curent.aditaxi scrie:Buna ziua,
- CiprianFloroiu
- junior
Sal.,acum nu mai merge PVTV-ul online deloc!!!!
Multumesc ,s-a rezolvat un pic.Totusi inca cateva secunde si e foarte bine.Oricum sunt multumit ca pot urmari un post tv despre pescuit.Aici in,Baia Mare,mai mult a plouat si cu serviciul meu numai in wekend pot sa merg la pescuit din 2 in 2 sapt. Si atunci ploua!? Nu imi ramane decat sa urmaresc acest post tv.thx.
playerul nou nu e suportat de Iexplorer, asta am înţeles, dar în lista de browsere acceptate este şi mozilla, şi ghiciţi ce ? nu merge nici cu Mozilla, îmi afişează acelaşi răspuns : nu poate fi vizionat cu Iexplorer, ci cu Mozilla, Opera... bla bla. se face ceva în sensul acesta ?
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Merge si cu Opera si cu Mozilla !eden scrie:playerul nou nu e suportat de Iexplorer, asta am înţeles, dar în lista de browsere acceptate este şi mozilla, şi ghiciţi ce ? nu merge nici cu Mozilla, îmi afişează acelaşi răspuns : nu poate fi vizionat cu Iexplorer, ci cu Mozilla, Opera... bla bla. se face ceva în sensul acesta ?
Buna seara ! Am incercat sa urmaresc adineauri o emisiune pe care am mai vazut-o (cea cu stiucile , in siberia) si am observat ca pe fullscreen se vede un pic mai puricat , imaginea nu mai este la fel de clara ca inainte cand vizionam ''direct pe pagina'' , se mai rezolva in vre-un fel aceasta problema? Va multumesc
mdaaa... scuzaţi vă rog... creierul meu mai ia pauze din când în când mulţumeeescpharaoh scrie:da domle` click acolo..citeste bine
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
stai linistit...si eu am avut aceeasi dilema pana am "belit" ochii mai bine
I Fish. Therefore I am.
- florentiniuga
- Master Admin
Fusese doar rata de transmisie putin scazuta. Am readus-o la vechii parametri. Astept sa aflu daca totusi cei care vizionau la limita de banda proprie (pe modem de exemplu), vad acum sacadata imaginea sau cu intreruperi.CIORTANU scrie:Buna seara ! Am incercat sa urmaresc adineauri o emisiune pe care am mai vazut-o (cea cu stiucile , in siberia) si am observat ca pe fullscreen se vede un pic mai puricat , imaginea nu mai este la fel de clara ca inainte cand vizionam ''direct pe pagina'' , se mai rezolva in vre-un fel aceasta problema? Va multumesc
- celine2008
- membru activ
sint probleme cu PVTV online sau nu merge numai la mine ? ajutor
nici la mine nu mergeceline2008 scrie:sint probleme cu PVTV online sau nu merge numai la mine ? ajutor
Catch & Release
- florinmacri
- membru activ
E clar, sunt ceva probleme, nici eu nu vad nimic.