pai cred ca la ora 24 a inceput pescuitul.corect omul.se vede si dupa lanterna de cap sau poate a folosito pentru a deosebi rimele groase de capturagor965 scrie:Corect !!! ...19 Mai era ultima zi de prohibitie !...oricum poza a fost postata pe 21 Mai !craparulsef scrie:WRONG ! 20 MAI !!!
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
care rame ca la rame nu se uita somnul acum asa ca mai ai de invatat Sebastiene
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- craparulsef
- Veteran
WRONG !... captura de ramele groase !!!sebastian scrie:...pai cred ca la ora 24 a inceput pescuitul.corect omul.se vede si dupa lanterna de cap sau poate a folosito pentru a deosebi rimele groase de captura
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Mai Prodane...inscrie-te si tu ca si soprodanusef !!!sorprodan scrie:care rame ca la rame nu se uita somnul acum asa ca mai ai de invatat Sebastiene
Ei nu se uita...la noi in zona ,cand iese din gropi e rupt de foame si rade tot ! In 16 Mai 2004 am luat cu frate-miu un somn de 24 kg la buchet de rame iar la 2 zile ,tot in zona aia iau unii din barca ,la clonc ,un somn de 80 kg ,tot la buchet de rame !sorprodan scrie:care rame ca la rame nu se uita somnul acum asa ca mai ai de invatat Sebastiene
corect ,mii de scuze,plecaciuni,ai mare dreptate somnul nu se uita la rimele groase,da in schimb somoteiul.. da tot nu inteleg de ce ti au trebuit ambele brate sa tii bestia .te ocupi si de agvaristica?ca asa as mai intelegesorprodan scrie:care rame ca la rame nu se uita somnul acum asa ca mai ai de invatat Sebastiene
- craparulsef
- Veteran
Mai stii, lo fi luat de acasa, din agvariu !!!
eu ma referem strict la zona unde pescui eu am dat cu 9 lansete si nu aluat una la rama numa lipici sau lipitare neagra si coropisnita
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
9 lansete... ...deci ai fost 3 insi la peste ...tu ,cu tine si cu umbra ta ?!sorprodan scrie:eu ma referem strict la zona unde pescui eu am dat cu 9 lansete si nu aluat una la rama numa lipici sau lipitare neagra si coropisnita
nu a mai fost cineva doar cum faceam poza dl. George
Pui aparatul foto pe autodeclansator ,ce mare scofala !sorprodan scrie:nu a mai fost cineva doar cum faceam poza dl. George
eu tot sesizez o urma de rautate in post dvs, asa ca va zic o vorba exista si romani fericiti dl GEORGE , e eu sunt unul dintre ei
Iar eu sesisez ca dumneata sesizezi doar la mine ceva ...faptul c-o tot dai prin balarii pana spui ce trebuie ,nu-l mai sesisezi ! Fii te rog mai atent cand postezi si ai cuvantul meu de onoare ca nu-ti mai adresez nici un cuvant pana ma las de pescuit !sorprodan scrie:eu tot sesizez o urma de rautate in post dvs, asa ca va zic o vorba exista si romani fericiti dl GEORGE , e eu sunt unul dintre ei
p.s
Inca n-am fost la peste anul asta ,dar macar n-am braconat nimic si am sufletul curat !
ok cum zici matale si eu am sufletul curat asa ca suntem frati
[quote="cosmin mihut"]Bravo Prodane, ,numai somnul ala ??
bre Cosmine ce vrei sa zica oamenii ca ma laud adica daca puneam pe ala mare ce zici ca spuneau a? apoi se luau de mine ca alea alea stii matale cum sunt invidiosii sar la gatul tau ca aia ca aia ca e cuparat din acvariu nu vezi cum e lumea asa ca frate cum spusai mai devreme ,,,, mergi pe burta ca e apa mica
bre Cosmine ce vrei sa zica oamenii ca ma laud adica daca puneam pe ala mare ce zici ca spuneau a? apoi se luau de mine ca alea alea stii matale cum sunt invidiosii sar la gatul tau ca aia ca aia ca e cuparat din acvariu nu vezi cum e lumea asa ca frate cum spusai mai devreme ,,,, mergi pe burta ca e apa mica