Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Hai Ionica, repejor, misca-ti fundul din fata calculatorului si leviteaza in trupa lu` Cristinuca... poate prinzi un loc de salvator al deltei ... macar de eliberator de crapi ... Hahaha, pai in ce tara civilizata nu se platesc impozite ? Hmmm ? Poate in Botswana unde impozitele se achita in p..e . Oricum in curand ajungem si noi la nivelul ala si vom putea achita cu aceeasi moneda. Abia astept sa merg la un ghiseu de achitare a impozitelor si in loc de o mutra acra sa ma intampine un fund gol... .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
... Hahaha, pai in ce tara civilizata nu se platesc impozite ? Hmmm ?
.......................................................................................................................
Va cred dl.Sorin probabil dvs.locuiti in Franta,,sau Belgia sau alte tari civilizate din vest,sau de oriunde ,din lume, unde intradevar e in regula,,,dar doamna care a si-a scris oful traieste in Romanica.
.......................................................................................................................
Va cred dl.Sorin probabil dvs.locuiti in Franta,,sau Belgia sau alte tari civilizate din vest,sau de oriunde ,din lume, unde intradevar e in regula,,,dar doamna care a si-a scris oful traieste in Romanica.
Ati ghicit domnule Ionica, in alte tari de oriunde, din lume, cu gandul...Exclus Franta si exclus Belgia. Prefer totusi , fara multe ofuri, Botswana... .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Se pare ca esti si vanator Sorine.Fratele meu pleaca acolo in august la vanatoare.In pret are incluse 5 trofee,faina treaba ...
MERCEDES S
sal nea IONE te apuca insomnia ce mai faci ?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
uite aici cine bantuie apele
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
a crescut mult apa , viitura nu gluma
Pai zi ma? viitura,,,a ,,venit tulbure ,,sau limpede?
se tulbura catre dimineta si creste
- cosmin mihut
- Veteran
pai cine sa bantuie apele? aia care nu stiu ca este prohibitie .apropo frumoasa anghila
A draqu anghila...da', daca e prinsa pe zona de frontiera ,e legal Sebastiane ,ca s-a dat drumul la pescuit de pe 19 Mai !sebastian scrie:pai cine sa bantuie apele? aia care nu stiu ca este prohibitie .apropo frumoasa anghila
- craparulsef
- Veteran
WRONG ! 20 MAI !!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
curat frontiera mon cher. greseala mea ,eu stiam doar de oblete in zona punctelor vamale
Corect !!! ...19 Mai era ultima zi de prohibitie !...oricum poza a fost postata pe 21 Mai !craparulsef scrie:WRONG ! 20 MAI !!!