reparatii si imbunatatiri navomodel

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
raduionescu45
senior
senior

reparatii si imbunatatiri navomodel

Mesaj de raduionescu45 » 21 Mai 2010, 11:45

din cauza transportului mi-am ciobit navomodelul in cateva locuri. nu intra apa dar se cede urat penru ca a sarit din fibra sau ce material e acolo.
am unul din modelele cu 2 cuve si 2 elici de la nicnav (nu stiu exact care)
as dori informatii sau o locatie unde sa ma duc si sa-l repar. as vrea sa-l si vopsesc cu o culoare mai vie (jumatatea din fata) sa-l vad ziua pentru ca la distante mai mari nici nu-mi dau seama daca vine spre mal sau de indeparteaza.
o alta chestie care cred ca m-ar ajuta noaptea ar fi cate 2 lumini fata/spate sa-mi dau seama cand vireaza stanga/dreapta.
si telecomanda e deficitara dar acolo e mai scumpa lucrarea si nu cred ca sunt dispus sa investesc pentru ca si asa ma bate gandul sa-l vand!
multumesc!

mircea62
Veteran
Veteran

Re: reparatii si imbunatatiri navomodel

Mesaj de mircea62 » 21 Mai 2010, 13:36

Este un user Jonny_23 care se pricepe si te poate ajuta. Da-i un pm

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 21 Mai 2010, 16:05

am s-o fac. multumesc!

eugencostandis
membru activ
membru activ

Mesaj de eugencostandis » 04 Iul 2010, 20:16

raduionescu45 scrie:din cauza transportului mi-am ciobit navomodelul in cateva locuri. nu intra apa dar se cede urat penru ca a sarit din fibra sau ce material e acolo.
am unul din modelele cu 2 cuve si 2 elici de la nicnav (nu stiu exact care)
as dori informatii sau o locatie unde sa ma duc si sa-l repar. as vrea sa-l si vopsesc cu o culoare mai vie (jumatatea din fata) sa-l vad ziua pentru ca la distante mai mari nici nu-mi dau seama daca vine spre mal sau de indeparteaza.
o alta chestie care cred ca m-ar ajuta noaptea ar fi cate 2 lumini fata/spate sa-mi dau seama cand vireaza stanga/dreapta.
si telecomanda e deficitara dar acolo e mai scumpa lucrarea si nu cred ca sunt dispus sa investesc pentru ca si asa ma bate gandul sa-l vand!
multumesc!
**== salutare repar si modific navomodele tel 0726750192 **==
0737245680

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”