VAND cort Senzor Comandor(winteskin inclus)
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
VAND cort Senzor Comandor(winteskin inclus)
VAND cort Senzor Comandor (winterskin inclus)
stare impecabila.
achizitionat in toamna 2009, folosit 3 partide (2 de 48h si 1 de 24h)
pachetul contine:
- cort
- winterskin
- groundsheet gros
- groundsheet subtire
- bare de tensionare (CHUB - indispensabile daca se vrea folosirea cortului fara partea din fata ca si umbrar)
- cureaua de tensionare
- 2 seturi de cuie (pt cort si pt winterskin)
Pret : 1111 roni
stare impecabila.
achizitionat in toamna 2009, folosit 3 partide (2 de 48h si 1 de 24h)
pachetul contine:
- cort
- winterskin
- groundsheet gros
- groundsheet subtire
- bare de tensionare (CHUB - indispensabile daca se vrea folosirea cortului fara partea din fata ca si umbrar)
- cureaua de tensionare
- 2 seturi de cuie (pt cort si pt winterskin)
Pret : 1111 roni
Ocroteste natura, merita!
Re: VAND cort Senzor Comandor(winteskin inclus)
Cel mai mare cort de pe piata! INCLUDE WINTERSKIN!
Este 100% impermeabil, foarte rezistent si poate fi montat pe terenurile accidendate. Dimensiunile colosale ii confera si statutul de cort all-seasons, fiind bun dusman atat al frigului, cat si al caldurii pe timp de vara.
Dimensiuni:
latime: 3.65m, adancime: 3.5m, inaltime : 1.80m
Imagine
Imagine
Este 100% impermeabil, foarte rezistent si poate fi montat pe terenurile accidendate. Dimensiunile colosale ii confera si statutul de cort all-seasons, fiind bun dusman atat al frigului, cat si al caldurii pe timp de vara.
Dimensiuni:
latime: 3.65m, adancime: 3.5m, inaltime : 1.80m
Imagine
Imagine
Atasare imagini cort respectiv

- ovidiuabalasei
- Veteran
buna afacere cand il cumperi in iarna la juma' de pret si-l vinzi in sezon cu 50% mai mult .....doar e criza 

Frate nu este frumos ce postezi . Daca ai ceva cu mine da-mi p.m. sau suna-ma. Daca citesti topicul vanzari vei fii mai edificat. am raspuns civilizat ca sa nu fiu nediplomat.
Sincer, motivul pentru care il vand: este prea ,,MARE'' pentru o persoana! Eu merg de obicei singur la pescuit si ma ratacesc in el. Oricate bagaje as avea sau oricate zile stau pe balta, ma simt ca o barcuta intr-un ocean 

- Pangeaby carp
- utilizator
i mortal cortu.....las lua eu da stau cam prost cu bani pt 2 persoane i perfect....
Ai vreo propunere?Pangeaby carp scrie:i mortal cortu.....las lua eu da stau cam prost cu bani pt 2 persoane i perfect....
Vine sezonul baieti, dormiti in masina chinuiti?
ai fi de acord cu un schimb cu telefon+diferenta?
Pret de criza cu trei cifre - 999 roni !
- iulian petre
- Veteran
pe alt site ai anuntat ca este 499
sursa pescuitul . ro
sursa pescuitul . ro
- ovidiuabalasei
- Veteran

Post editat -> Gor965
Din pacate ptr. dvs. am apucat sa vad postarea initiala si-acum vad ca v-ati logat cu alt username (Igor Alexandru) !
Tot din pacate ptr. dvs. eu nu admit ca un Hot sa strige Hotii si sa stau si sa casc gura !

Te-ai gasit dumneata cel mai cinstit sa-l urechezi pe om si sa-mi faci reclama la un forum concurent !ovidiuabalasei scrie:s-ar parea ca treaba-i nashpa : http://www..........................
si nu ca am spus-o numai eu dar s-ar parea ca asa cred si altii

Dar daca tot suntem la capitolul rautati ...spune-mi si mie de ce de pe IP-ul tau s-au mai creat 2 conturi si in ambele cazuri ,(Damialina07 si Igor Alexandru) ambii utilizatori incearca sa negocieze cu tine marfa expusa spre vanzare ???

http://www.infopescar.tv/forum/post56859.html#p56859
http://www.infopescar.tv/forum/post66094.html#p66094 Sti ceva nene Abalasei , in functie de raspuns ma hotarasc daca iti sterg toate conturile sau numai 2 si asta numai dupa ce-ti ceri scuze lui Iorgu ,daca n-ai dovada ca respectivul cort e cumparat de la Senzor cand au fost reducerile !
- ovidiuabalasei
- Veteran
pe ceilalti useriintra colegii mei de camera de camin........in ceea ce priveste ce am postat ...ok, sorry..... numai ca ar trebui sa fie mai civilizat la telefon
Ultima oară modificat 24 Mai 2010, 22:21 de către ovidiuabalasei, modificat 1 dată în total.