Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
sorprodan
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de sorprodan » 18 Mai 2010, 11:29

DUNARENU e meserias la pescuit =;
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 18 Mai 2010, 12:17

sorprodan scrie:DUNARENU e meserias la pescuit =;
Cum,, toti am avut profesori de la care invatat ,,stiti mai bine la ce ma refer,,,oameni de la care am invatat multe secrete ,,eu il am pe nea Vasle de la Tulcea,pe Gigel, Seby si Sorin au avut si ei la rindul lor mentori lor,asa si Dunareanu,,il are pe Marian Onofrei (zis si Vidra,,de la Constanta) si poate si alti,Am postat un clip cu Vidra si ne-am intilnit si pe girla (am stat la taclale si baute 2 zile,il cunosc pot zice destul de bine,pot spune ca toti am avea de invatat de la el) normal ca Dunareanu ii soarbe sfaturile ,,ca si noi, la mentori nostri,sa ii tie dumnezeu sanatosi si pe ei si pe noi.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 18 Mai 2010, 12:38

pharaoh scrie:yahoo mail - 25 MB si pe messenger...cred ca nelimitat
Multumesc, l-am transmis lui nea Ion, se ocupa dumnealui de el....daca reuseste, veti avea 17 minute de prezentare pentru Sulina.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

liviu_neacsu
membru activ
membru activ

Mesaj de liviu_neacsu » 18 Mai 2010, 12:45

Paun Ion scrie:
Cum,, toti am avut profesori de la care invatat ,,stiti mai bine la ce ma refer,,,oameni de la care am invatat multe secrete ,,eu il am pe nea Vasle de la Tulcea,pe Gigel, Seby si Sorin au avut si ei la rindul lor mentori lor,asa si Dunareanu,,il are pe Marian Onofrei (zis si Vidra,,de la Constanta) si poate si alti,Am postat un clip cu Vidra si ne-am intilnit si pe girla (am stat la taclale si baute 2 zile,il cunosc pot zice destul de bine,pot spune ca toti am avea de invatat de la el) normal ca Dunareanu ii soarbe sfaturile ,,ca si noi, la mentori nostri,sa ii tie dumnezeu sanatosi si pe ei si pe noi.
Salut pe toata lumea!! Am lipsit ceva timp.
Ca veni vorba de invatat dl. Paun: nu gasesc postarea aceea a dvs. unde explicati cum va pregatiti nada.(cu alcool cu toate cele :D ) Me puteti ajuta va rog! Ma pregatesc pentru 3 iunie si chiar am de gand sa incerc.

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 18 Mai 2010, 12:48

e super meserias,e tata ,ghidul meseriasilor.exact asa am avut si eu un caine,insa ....a murit =)) =)) =)) =))

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 18 Mai 2010, 14:56

Paun Ion scrie:

Gresit nea Ioane,cu Mareaan ma cunosc de ceva timp insa n-am pescuit cu el decat o data,mint,de doua ori,a fost cu noi intr0o expeditie pe Chilia si amandoi(mai mult el :D )santem cam secretosi,nu prea scoti mare lucru de la el,eu mai dau asa pe goarna una alta, da' el nexam,cat despre superman,e clar nu are scapare,are kriptonita legata de gat =)) !

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 18 Mai 2010, 14:59

da si cind o scapa =)) =)) sa te tii.incearca sa o dai tu jos daca te tine. ;)

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 18 Mai 2010, 14:59

liviu_neacsu scrie:
Paun Ion scrie:
Salut pe toata lumea!! Am lipsit ceva timp.
Ca veni vorba de invatat dl. Paun: nu gasesc postarea aceea a dvs. unde explicati cum va pregatiti nada.(cu alcool cu toate cele :D ) Me puteti ajuta va rog! Ma pregatesc pentru 3 iunie si chiar am de gand sa incerc.
............................................................................................................................

http://www.infopescar.tv/forum/delta-du ... 83-60.html
E cam racoare,,,ar trebui sa stea vreo 2 sapt minim la inmuiat,,alcolul il pui dupa vreo saptamina,cit ma mult,eu am pus si un bax la bidonul de 60l

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 18 Mai 2010, 15:22

Inseamna ca mentori tau sint alti,,stiu ca atunci pe chilia a venit special sa va scoata meseria din cap,si va cam scoso,,,dar apoi am aflat ca se tot organizau vizite pe la el ,,sa mai afle baieti una si alta,,,acuma nu stiu daca ai fost si tu,,,,oricum linga Marian e de ajuns sa pescuiesti, daca sti sa furi meserie,ca doar nu oi fi chior sa nu ii vezi chichitele,,,sau face si asta ca nea Vasile cind vedea ca era urmarit ,arunca 3 lansete la vrajeala in buturugi ,,acolo ramineau acele si plumbi ,,,si doar una sau doua o arunca pe bune.La discutia cu mine ,eu iam spus toate detaliile care credeam eu ca nu le stie,,,si el la fel ,cu mine nu are secrete,,si nici eu cu el.
Si Marian a avut o perioada acum vreo 2 ani cind a invatat pe toata lumea pe forumul concurent tot ce stia el, adevarate lecti de pescuit pe Dunare,rar vezi asa ceva,,si apoi sau gasit uni sa il si injure.

liviu_neacsu
membru activ
membru activ

Mesaj de liviu_neacsu » 18 Mai 2010, 21:07

............................................................................................................................

http://www.infopescar.tv/forum/delta-du ... 83-60.html
E cam racoare,,,ar trebui sa stea vreo 2 sapt minim la inmuiat,,alcolul il pui dupa vreo saptamina,cit ma mult,eu am pus si un bax la bidonul de 60l[/quote]

Multumesc mult si sanatate. Sper sa iasa ce trebuie :)
Pun si-un bidon de corcodele la fermentat pana atunci. Asta pentru cinte. Daca o iesi si asata :)) asa cum trebuie.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 18 Mai 2010, 21:20

nea Ioaneee,stii cam gresit mai nene,de unde le scoti bre,din buzunarul stang =)) ?ai actiuni la el de-l ridici asa ? :)) Mareean e prietenul meu dar sa nu exageram cu exagerarile :)) Marean e meserias la clonc,sa-ti povestesca el anul trecut,cum mi-a ciordit un somn din clonc,da-l dracu ca le are cu astea si nici nu era mare ,n-avea decat 10 kile =)) cat despre mentori ,n-am avut bre pe nimeni dar,daca ai pasiune pt ceva este imposibil sa nu se lipeasca nimic de tine in 30 de ani,sant autodidact :D !

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 19 Mai 2010, 02:39

Ce mentori mai oameni buni ? Aia is prin artele martiale ori prin Tibet ori prin filmele SF :)) . Cel care nu-si gaseste singur locul, care nu-si face propriile monturi, care nu-si mixeaza propriile nade, care tot intreaba pe unul sau pe altul ca ce si cum...apoi ala nu se numeste pescar adevarat.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 19 Mai 2010, 05:30

Ai lasati vrajeala asta da pescari inginfati,,,toti am avut lipsa de informatie inainte sa ne bizuim doar pe propriile puteri. Aaaaa,,, ca acum stiti tot (asa vi se pare,ma,ignorantilor) ,,,inseamna ca ati uitat de unde ati plecat.Probabil vati nascut cu lanseta in mina ma, la maternitate, si eu nu stiam cu cine stau de vorba.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 19 Mai 2010, 08:51

nea IOANE , zii ceva sa se indrepte vremea :-@
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 19 Mai 2010, 21:50

Paun Ion scrie:Ai lasati vrajeala asta da pescari inginfati,,,toti am avut lipsa de informatie inainte sa ne bizuim doar pe propriile puteri. Aaaaa,,, ca acum stiti tot (asa vi se pare,ma,ignorantilor) ,,,inseamna ca ati uitat de unde ati plecat.Probabil vati nascut cu lanseta in mina ma, la maternitate, si eu nu stiam cu cine stau de vorba.
Da, uite ca in cazul meu primele cuvinte nu au fost mama, mama, ci lanseta, lanseta... =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”