cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Groaznica vreme aici pe la noi ,nea Mircea crezi ca va creste apa pe Dunare in urmatoarele saptamani ?Ma apuca frigu cand ma gandesc ca mai am vreo 2 saptamani pana voi iesi aveam in gand sa pescuiesc linistit pe brat alaturi de o bere rece ,dar am impresia ca vom bea vin fiert...
MERCEDES S
Cu o blonda nu prea pot pentru ca o sa vin cu sotia la Sulina. Am intrebat de Bazin pentru ca din cate am inteles se poate ajunge pe jos acolo si nu trebuie sa mai dai bani la diversi barcagii care cam fac japca la drumul mare, sau ma rog...la apa mare. Am mai fost in delta de cateva ori si stiu ce preturi practica baietii astia. Si pe langa asta se mai si dau mari ca stiu cele mai bune locuri de pescuit dar de fapt habar n-au sau nu vor sa aiba habar.sorin1362 scrie:Da Bogdane, da baiatul vrea sa fie pregatit temeinic, sa nu-l ia deschiderea fara carligele legate, dar,..., vezi tu ca-l intereseaza in mod deosebit o anumita locatie..."Bazinul mare la Sulina"... hmmm, eu totusi inclin sa cred ca-l intereseaza mai degraba o blonda cu ochi albastri si cu bazinul..., ... asta, asa, linistit la Sulina .bogdan25 scrie:e inca PROHIBITIE mai ai rabdare
Sper sa ma simt bine la Sulina in vara asta pentru ca daca nu-i asa am jurat ca nu mai incerc nici o alta locatie din delta.
Fire intinse va doresc si muuuuuuuuuulti bostanosi frumosi!
pai de ce domle` ? chiar asa..vrei totul de-a gata? sa arunci batul si sa iei pestele de 100 de kg??cosmin79 scrie: Sper sa ma simt bine la Sulina in vara asta pentru ca daca nu-i asa am jurat ca nu mai incerc nici o alta locatie din delta.
I Fish. Therefore I am.
pai daca nu iei barca atunci iei maxi taxi,ca ai de mers cativa km pe jos si ca bagajele aferente nu cred ca te inhami la asa ceva !
- cosmin mihut
- Veteran
COSTINE ,pote vei trece in saptamana ce urmeaza dupa 07 iunie pe Sf,Ghe.,un pic mai in aval de NUFARU,voi fii acolo ,tu ai barca rapida una doua esti acolo ,zic asta in caz ca vei iesi la pesti in acea perioada poate ne-om vedea .Placerea ar fii de partea mea ...uite iti bag in P.M. nr. meu
MERCEDES S
Costine, ii faci placeri lui Cosmin ?cosmin mihut scrie:COSTINE .Placerea ar fii de partea mea ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Vad ca esti hotarat! Eu ca sa fiu sincer cred ca reprogramez iesirea Dupa ce inundatii sunt in Europa ...Si eu prefer cota Dunarii sa se invarta cam pe la 100 la Tulcea Dupa apa asta mare vor urma miliardele de tantari ,asa ca plecarea mea se poate amana pana maxim in 19 septembrie seara! Ca in 18 am o nunta la Cluj...cosmin mihut scrie:COSTINE ,pote vei trece in saptamana ce urmeaza dupa 07 iunie pe Sf,Ghe.,un pic mai in aval de NUFARU,voi fii acolo ,tu ai barca rapida una doua esti acolo ,zic asta in caz ca vei iesi la pesti in acea perioada poate ne-om vedea .Placerea ar fii de partea mea ...uite iti bag in P.M. nr. meu
Pe la Nufarul zici ca mergi? In vremurile bune (prin '93 ) am facut un chef la bac la Nufarul ,pe o ploaie mocaneasca , de stateau satenii pe la porti ...Eram parcati in seara aia chiar la bac si curgea apa vale pe sub masina.Dimineata ne-am crucit de bucurie ca nu am ajuns in apa ...Masina avea sant sub ea!
Si atunci spune tu ...cum sa (mai ) pescuiesc linistit in delta?
Cosmine,sincer si mie mi-ar face placere dar nu cred ca voi fi pe acolo in per.aia,normal (daca mai poate fi ceva normal in tara asta )e programata o iesire pe Dranov atunci,e perioada cand p'acolo umbla somnii cu covrigi in coada ,dar nu se stie niciodata,vorba aia ,never say never,ma pot sucii oricand,am primit mp-ul,merci !
Costine, prin septembrie cam pe unde o sa-ti umble crapii cu covrigi in coada ? Hmmm...? Aud ? Asta, asa, ca e foarte posibil sa stam linistiti la o palinca. Intuitia imi spune ca vei fi pe undeva prin delta ... Hai ca glumesc...sa zicem ca ai putea fi...la intersectia Cernovca cu Babina ?
- cosmin mihut
- Veteran
Sorine ,prietene de ce intelegi gresit ,a,.asa vrei tu ,eu as vrea sa ma vad pe acolo cu, COSTIN din alte motive decat cele pe care le invoci tu ,asa pur si simplu sa-l cunosc si sa-l cinstesc cu un stampal de rachiu de-al nostru ca merita din plin...sorin1362 scrie:Costine, ii faci placeri lui Cosmin ?cosmin mihut scrie:COSTINE .Placerea ar fii de partea mea ...
MERCEDES S
- liviu_neacsu
- membru activ
Am iesit pe balta pe 5-9 mai. Nu am mai indraznit sa spun nimic pana acum pentru ca... chiar daca stiam ca ies doar la o plimbare de ziua mea, un gratar, 4 zile fugit de acasa si de la munca.... stiam ca am sa arunc si 2 bete in balta. Si e prohibitie.cosmin mihut scrie:COSTINE ,pote vei trece in saptamana ce urmeaza dupa 07 iunie pe Sf,Ghe.,un pic mai in aval de NUFARU,voi fii acolo ,tu ai barca rapida una doua esti acolo ,zic asta in caz ca vei iesi la pesti in acea perioada poate ne-om vedea .Placerea ar fii de partea mea ...uite iti bag in P.M. nr. meu
Am iesit pe apa in Victoria -Nufaru. Toata lumea pe balta plangea de peste. Ne-am campat pe Iacub - Caraorman. Am tot alergat dupa stiuci de ne-au sarit ochi. Apa curge cu o viteza prea mare si aduna mult prea multa mizerie si verdeata pe fire.(De o ciorba s-a facut pana la urma) Am sa ies din nou pe 3 iunie insa nu prea cred ca o sa se linisteasca treaba.
Am intalnit iarasi o multime de pescari de prin tara si toti spuneau la fel. (oare doar pentru ca e prohibitie?-nu prea cred) Dl. Barau avea dreptate - nu e timpul inca!! Asta nu ma face insa sa ma razgandesc pentru 3 iunie.
- craparulsef
- Veteran
Pentru ca se face referire...a nu se intelege, ca am cumva contract cu mama Omida...le mai nimeresc si eu cate o data!liviu_neacsu scrie:...Am intalnit iarasi o multime de pescari de prin tara si toti spuneau la fel. (oare doar pentru ca e prohibitie?-nu prea cred) Dl. Barau avea dreptate - nu e timpul inca!! Asta nu ma face insa sa ma razgandesc pentru 3 iunie.
In schimb, va pot informa ca ariergarda e trimisa deja pe canalul Musura, azi s-au campat, ca maine sa fie printre primii care pescuiesc pe frontiera...din urma voi ajunge si eu pentru perioada 25-29.05.10...sa vedem cu ce rezultate?!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Liviu, cu toata intarzierea sper ca e binevenita o urare de "LA MULTI ANI !"liviu_neacsu scrie:... chiar daca stiam ca ies doar la o plimbare de ziua mea, un gratar, 4 zile fugit de acasa si de la munca....
- cosmin mihut
- Veteran
Asa cum zice si Liviu ,nici eu nu o sa ma razgandesc ptr. iesirea din 07 iunie,o astept de prea mult timp ,fie ce-o fii, dar sper ca totul va fii bine,trebuie sa fim optimisti ca doar cata apa trece pe Dunare in 3 saptamani....
MERCEDES S
salutare baieti,Sorinele fii sigur ca in septembrie sant pe Chilia,acum nu stiu pe unde ,cu tine ma intalnesc sigur acolo mai ales ca tu stai cate o luna si aproape sigur trec prin zona ta !