Un sfat ca sunt disperat va rog frumos!!!!!!!!!!!
Un sfat ca sunt disperat va rog frumos!!!!!!!!!!!
De freo saptama caut pe net detalii despre un navomodel ptr plantat ... Am citit si la dvstra pe forum detalii despre diverse barcute..............as dorii si eu niste sfatur de la dvstra :
1- Barcuta Skarp s60 ce parere avetzi despre ea?? Cum se comporta pe apa .... acumulatori etc......(daca are cineva asa ceva plzzzz)
2- Ce barcutza imi mai recomandatzi ?
Va multumesc mult daca ma ajutatzi!!!!!!
1- Barcuta Skarp s60 ce parere avetzi despre ea?? Cum se comporta pe apa .... acumulatori etc......(daca are cineva asa ceva plzzzz)
- IULIAN C
- carpZone team
Re: Un sfat ca sunt disperat va rog frumos!!!!!!!!!!!
Da un click AICI si daca nu te atrage,contacteaza-l si pe jonny_23 daca nu ma insel el le cam stie care,ce si cum!Manene scrie:De freo saptama caut pe net detalii despre un navomodel ptr plantat ... Am citit si la dvstra pe forum detalii despre diverse barcute..............as dorii si eu niste sfatur de la dvstra :
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
da iulian barcutza acea este facuta la oltenita si nu tine la 300 de metri...nici la 150 nu duce.... (tocmai acum am venit de la pescuit) plus ca bateria la 8 drumuri la maximmm 100 de metri e moarta.....deci caut ceva mai bun..... plzzzzzzzz help me
- IULIAN C
- carpZone team
Mie daca-mi dai banii pt a-mi lua barcuta imi iau 4 lansete si 4 mulinete capabile si ma bat cu barcuta de mama-mama....adica dau din mana cat pot de tare....mai ales ca nu sunt adeptul barcutelor sub nicio forma....placerea mea de a pescui s-o las la o parte???Manene scrie:da iulian barcutza acea este facuta la oltenita si nu tine la 300 de metri...nici la 150 nu duce.... (tocmai acum am venit de la pescuit) plus ca bateria la 8 drumuri la maximmm 100 de metri e moarta.....deci caut ceva mai bun..... plzzzzzzzz help me
Eu atat am putut sa te ajut,nu ma pricep mai mult....
Daca totusi vrei cu ardoare,da un msg privat cu un nr de tel si iti dau un nr de tel al unui baiat care se ocupa cu asta poate reusesti sa te dumiresti....
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
chestia cu bugetul este in functie de barca................. de exemplu skarp s60 este 2000 de ron.... dar m-am uitat si la vdrone ,fishmaster sau la fishfeeder sau la un catamaran facut de cineva........... sincer nu stiu ce sa aleg... am si eu nevoie de cateva sfaturi ....................in legatura cu viteza.... nada.... cuva/e... cum se aseaza pe apa....durata acumulator.....chestii de genul asta... va rog......... sunt disperat........
In legatura cu aruncatul din mana ... detin lansete daiwa echipate cu mulinete infiniti10000 si nu am avut randamentul celor care au plantat.......din 10 lansete aruncate din mana 1 crap de 2 kg ---iar cel care a plantat in dreapta mea 8 plantate in 12 ore 6 bucatzi de peste 5 kg .... asta sa intamplat joi seara........... deci..... e prea de tot.... asa ca mi sa pus pata rau pe barcutza...... multumesc ptr sfaturile urmatoare:)
In legatura cu aruncatul din mana ... detin lansete daiwa echipate cu mulinete infiniti10000 si nu am avut randamentul celor care au plantat.......din 10 lansete aruncate din mana 1 crap de 2 kg ---iar cel care a plantat in dreapta mea 8 plantate in 12 ore 6 bucatzi de peste 5 kg .... asta sa intamplat joi seara........... deci..... e prea de tot.... asa ca mi sa pus pata rau pe barcutza...... multumesc ptr sfaturile urmatoare:)
- radu vaduva
- utilizator
Vezi postarea mea de astazi la subiectul BARCUTA ORCAManene scrie:De freo saptama caut pe net detalii despre un navomodel ptr plantat ... Am citit si la dvstra pe forum detalii despre diverse barcute..............as dorii si eu niste sfatur de la dvstra :
Da radu dar tu ai aduso din china...... dar eu vreau sa imi cumpar ceva din romania si ma tot gandesc la skarp s60 .... se presupune ar fii o barca ok .... eu vreau o parere de la cineva care are barca XYZ si e multumit de ea ... oricum gg barca ta si chinezi mai fac si lucruri bune sa sti:P
Si eu am barcuta de la Oltenita si sunt foarte multumit de ea.
Tot ce ai de facut este sa schimbi telecomanda(tot la ei) si te asigur ca duce 300 m in regim de valuri,fara nici o problema.Faci 8 drumuri de 300m cu un acumulator,incarcata cu 2 lansete inseamna 16.Eu mi-am achizitionat si un acumulator de rezerva ,asta inseamna 32 de incarcari de lansete.Daca mai ai nevoie se mai poate incarca la masina si iti mai ajung pentru inca vreo 3 incarcari.
Inainte de a schimba telecomanda,aveam si eu mari probleme cu ea ajungand pana la inot de 100m pentru recuperare.Acum sunt multumit .Numesc ca am "tunat-o".
Bine,asta-i parerea mea si nu incerc sa te conving sa mergi pe mana Oltenitei,dar pe criza asta mai bine o tunezi decat sa investesti in una noua.
Tot ce ai de facut este sa schimbi telecomanda(tot la ei) si te asigur ca duce 300 m in regim de valuri,fara nici o problema.Faci 8 drumuri de 300m cu un acumulator,incarcata cu 2 lansete inseamna 16.Eu mi-am achizitionat si un acumulator de rezerva ,asta inseamna 32 de incarcari de lansete.Daca mai ai nevoie se mai poate incarca la masina si iti mai ajung pentru inca vreo 3 incarcari.
Inainte de a schimba telecomanda,aveam si eu mari probleme cu ea ajungand pana la inot de 100m pentru recuperare.Acum sunt multumit .Numesc ca am "tunat-o".
Bine,asta-i parerea mea si nu incerc sa te conving sa mergi pe mana Oltenitei,dar pe criza asta mai bine o tunezi decat sa investesti in una noua.
Navomodelul de la ,,Oltenita'' este cea mai mare ,,teapa'' . Este urat, greu, nu raspunde la comenzi, daca sunteti doi pe balta, cu aceiasi barcuta, va stresati rau de tot, comanda ta merge si la el si invers. Consuma mult, acumulatori se incarca greu, raza de actiune nu este cea prezentata, pe valuri mari ai probleme, face galagie la descarcarea monturii si momelii respective. Alege orice altceva dar pe asta NUUUU! Am facut aceasta postare in ideea ca nu gasesti banii pe trotuar. Te asigur ca sunt real in datele pe care le-am postat.
Ocroteste natura, merita!
Oricum orice alta varianta dar barcuta de la oltenita NU ...... am avut una pe mana si m-am lamurit de ea ...eu vroiam sa stiu alt navomodel...ce parerea avetzi...
Va multumesc pentru ajutor.
Va multumesc pentru ajutor.
- radu vaduva
- utilizator
Eu sint foarte multumit atit de barca cit si de sonar iar la banii astia (cca 800 USD barca plus sonar) zic ca a meritat.Manene scrie:Da radu dar tu ai aduso din china...... dar eu vreau sa imi cumpar ceva din romania si ma tot gandesc la skarp s60 .... se presupune ar fii o barca ok .... eu vreau o parere de la cineva care are barca XYZ si e multumit de ea ... oricum gg barca ta si chinezi mai fac si lucruri bune sa sti:P
Daca vrei detalii tehnice/comerciale despre ambele ecipamente posteaza adresa ta de email.
Radu
E buna si barcutza,da' pan' la urma se poate substitui si cu prastia de nadit a lu' Gogu...Vezi la prastii!C-avea el acolo un dispozitiv de catapultat momelile..
- alin_stefan
- utilizator
eu am una de la dan mitranescu cumparata anul trecut cu 1800 ron si sunt foarte multumit de ea,cumparata de la dan de la magazin ca nu sa apucat el sa faca navomodele
- radu vaduva
- utilizator
Eu am un CARPONIZER echipat cu sonar FD39 B cumparat direct din China la comanda.
Au costat aprox 800 USD.
Sint foarte multumit de ele.
Au costat aprox 800 USD.
Sint foarte multumit de ele.