CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
A fost o seara frumoasa, chiar faina cand vad cat ii ceasu ,si eu maine plec lela,si de cand stau aici si butonez fara sa pip nici o tigara ma prinde SOMNUL.Pa ,noapte buna va doresc la toti.
MERCEDES S
si sanchi ca pe gratar iti sta -n gat ia zvarle tu fro' doua pe gratar c-acum e perioada si dupa aia mai zi ceva si da,ai brodit-o cu Sarica !
Ai ca a dat draci in voi in seara asta,,,ce ati zis,,,ce ma eu sint mai prost,,ia sa arat si eu ce al dracu sint,,pacatosilor
Pai cum va mai spovedesc eu miine dimineata ma panaramele dracu.
Pai cum va mai spovedesc eu miine dimineata ma panaramele dracu.
Pacat ca vinul de Niculitel este de negasit in Tulcea (in ultimii trei ani)... ca merge grozav si cu un crap ori cu un somn gatit...in orice fel...dunareanu scrie:si sanchi ca pe gratar iti sta -n gat ia zvarle tu fro' doua pe gratar c-acum e perioada si dupa aia mai zi ceva si da,ai brodit-o cu Sarica !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Pai da...nu 4X4....X10 . Mai taie si tu si sting si eu lanterna. Mai taie cam la1/2 si batem palma, martori sa ne fie astia de pe forum .cosmin mihut scrie:16x10 DA.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
uite nea IOANE si de la mine
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
Mai Prodane da ce SALAU ii ala ma frate ,fain peste .Bravo... ,Sorine asta este adevarul ,crede-ma pe cuvant...
MERCEDES S
de ma nea COSMINE mai prind si eu cate unul , ca tot nu credea nea ION
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
...................................................................................................................................sorprodan scrie:de ma nea COSMINE mai prind si eu cate unul , ca tot nu credea nea ION
Asa mai Sorpodane ,,,f.. mamaliga masi,,,si mai da si tu din gura aia,,zi cum faci ,cum dregi,,,ca iti scoate omul vorbele cu patentul din gura.(stiu ca tu esti dala de nu dai nimic din tine ,da acu ai intrat in joc,ce dracu,toti mai zic cite ceva ,,numa tu mucles,)
Frumos rau salaul ala,,,rar asa ceva,,,bravo ma,frumos
Sa traiesti
hai sa le iau pe rind.dupa cum cred si sper ca ai citit dunarene ,eu nu folosesc decit momeli naturale,deci faza cu sorici pica,iar pe partea cu diversitatea de pesti pe care ai caut in delta ,asta se vede si din pozele mele ,ca de la stiuca pina la somn ,eu pescuiesc cam la toate speciile.toate lamuririle acestea le dau gandindu ma ca, ori nu ai citit atent postarile mele ,ori ai inteles gresit .in fine ,trecem,peste,pe de alta parte tin sa te felicit pt capturile tale,frumos bre nenicule,superb,jos palaria ,si stii de ce ?nu pt marimea si abundenta lor ,ci pt ca iti admir iscusinta si iuteala cu care prinzi asa mult peste intre doua drumuri dupa o duzina de PG-uri, ,intre caratul sacoselor celor care stau numai la pescuit ,caratul lemnelor ,spalatul vaselor...etc.e greu stiu ,si iti trebuie arta nu gluma sa te imparti in atatea locuri ,basca sa mai faci si poze cu pesti[tai sau ai celor pe care ai ghidezi pe acolo]insa ,presupun ,ca si banu i ban.ce sa iti mai zic bravo esti tare MITICA.PS.ce zici ,cind te fac o kriptonita?sau facem troc tu un PG rezolvat ,eu o tura pe planeta mea,in zbor ,nu in suturi
nea soprodane felicitari,frumos.ce tare e locul ala unde ai prins cei doi somni.parca il stiu de undeva.
km 663 , nu cred ca ai calcat matame p-acilea
vrei sa zici "vii"sebastian scrie:eu nu folosesc decit momeli naturale
I Fish. Therefore I am.
problema e ca ma duk la pescuit mai mult singur nea SEBASTIENE asa ca nu are cine sa stea cu camera pe mine asa ca atunci cum ajung acasa iese si poza
nu vreau sa zic ,insa pt tine si daca tot mai provocat uite zic -VII.pharaoh scrie:vrei sa zici "vii"sebastian scrie:eu nu folosesc decit momeli naturale