CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
bravo Cosmine,frumos peste !
Supermane vad ca ai memoria scurta,hai ti-o improspatez ca vad nu le ai astea
ti-as mai arata si altele asa ca sa te reduc la tacere ca vad ca te mananca,insa problema e ca nu la mai am decat in photobucket si nu stiu cum sa le bag aici,deh la asta nu sant meserias,dar ma rog,tu da incontinuare cu sorici poate prinzi migu'
Ce aveti ma cu seby,?,,ca aici nu era vorba de voi,,,ati sarit cu crapi aia sa imi spargeti capul.
- cosmin mihut
- Veteran
Si al tau e super .BRAVO..Da Sebi nu a zis nimic despre asa ceva ,Costine..
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Nea ION nu interpreta gresit in ceea ce ma priveste .Paun Ion scrie:Ce aveti ma cu seby,?,,ca aici nu era vorba de voi,,,ati sarit cu crapi aia sa imi spargeti capul.
MERCEDES S
haida bre chiar asa,n-ai vazut c-a luat kriptonita si l-a lasat memoria da stai putin incerc sa butonez poate ii dau de cap si ii arat poze ca lumea ,asa sa se linisteasca !
Ba ce dracu e aia,, kriptonita,, ca nu stiu?dunareanu scrie:haida bre chiar asa,n-ai vazut c-a luat kriptonita si l-a lasat memoria da stai putin incerc sa butonez poate ii dau de cap si ii arat poze ca lumea ,asa sa se linisteasca !
- cosmin mihut
- Veteran
Ii materia din care era formata planeta lui Superman...in film bineinteles.Paun Ion scrie:Ba ce dracu e aia,, kriptonita,, ca nu stiu?dunareanu scrie:haida bre chiar asa,n-ai vazut c-a luat kriptonita si l-a lasat memoria da stai putin incerc sa butonez poate ii dau de cap si ii arat poze ca lumea ,asa sa se linisteasca !
MERCEDES S
.....................................................................................................cosmin mihut scrie:Ii materia din care era formata planeta lui Superman...in film bineinteles.Paun Ion scrie:Ba ce dracu e aia,, kriptonita,, ca nu stiu?dunareanu scrie:haida bre chiar asa,n-ai vazut c-a luat kriptonita si l-a lasat memoria da stai putin incerc sa butonez poate ii dau de cap si ii arat poze ca lumea ,asa sa se linisteasca !
Al dracu mai e dunareanu asta,,,,zi e treaba cu planeta,mama,mama,te ia ameteala cu astia
Bingo Cosmine !!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Servus Sorine ,ce mai faci .Ati terminat listele cu necesarul pentru iesirea voastra ...
MERCEDES S
ia sa vedem ce-avem noi p'aici,ce s-avem,neshte poze
Ultima oară modificat 17 Mai 2010, 23:50 de către dunareanu, modificat 1 dată în total.