ajutor barcute de nadit

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
vali003
site team
site team

ajutor barcute de nadit

Mesaj de vali003 » 17 Mai 2010, 23:02

Am o mare rugaminte la cei care folosesc modelul Grandeslam Waverunner mk3 cu sonar , cum se prezinta ? Din ceea ce am citit pe net ar fi ceea ce i-mi trebuie mie , dar nu am posibilitatea sa il vad la lucru . Cine il are sau la vazut , astept o parere , buna ori rea . Multumesc .

radu vaduva
utilizator
utilizator

Re: ajutor barcute de nadit

Mesaj de radu vaduva » 18 Mai 2010, 08:18

vali003 scrie:Am o mare rugaminte la cei care folosesc modelul Grandeslam Waverunner mk3 cu sonar , cum se prezinta ? Din ceea ce am citit pe net ar fi ceea ce i-mi trebuie mie , dar nu am posibilitatea sa il vad la lucru . Cine il are sau la vazut , astept o parere , buna ori rea . Multumesc .
De fapt este un CARPONIZER modernizat echipat cu sonar ED 39B fabricat in China si vindut de englezi cu pret triplu.
Eu am comandat direct in China , am platit aprox 800 USD si functioneaza perfect.
Daca esti interesat transmite-mi pe MP adresa ta de email si iti dau toate detaliile necesare pentru contactare firma chineza.
Fire intinse.
Radu Vaduva

radu vaduva
utilizator
utilizator

Re: ajutor barcute de nadit

Mesaj de radu vaduva » 18 Mai 2010, 16:16

Buna Vali
Vezi ca ai um mesaj privat.In plus gasesti mai jos oferta pe care am primita de la chinezi dupa cum urmeaza:
Dear Sir,
Please see the below information.
FOB Shanghai
USD310/PC for big bait boat
USD145/PC for fish finder for big boat
Technical Specifications(Big boat)
Dimensions (L x W x H): 680mm * 490mm * 250mm
Weight: 8.5kg – including handset and batteries
Hoppers: 2 independent
Bait capacity: 4kg approx.
Maximum speed: 100meter/minute without weed guard, 60meter/minute with weed guard.
Electrical system: 12V DC
Range: 500 – 1000 meters depend on weather and environmental conditions.
Lights: 2 front, 2 rear, 1 port, 1 starboard, 4 battery status
Radio handset: 6 channel, 40 Mhz
Propulsion: 2 x maintenance-free propeller
Batteries: 12V/10AH lead-acid for bait boat, Ni-MH AA 1500mAh 1.2V rechargeable battery for the remote control handset.
Running time (at max speed): 2+ hours
1) Without batteries
Total cost= USD295(1PC big boat without batteries)+USD135(1PC big fish finder without batteries)+USD304(transportation cost by express)=USD734
If you buy the baitboats without batteries,the following batteries' information will help you to find the suitable batteries at your local market.
Big bait boat---lead-acid battery 12V10Ah with dimension "15*6.5*11cm"
Please keep the voltage same,the height of battery could have a little different.
The battey for remote control--- Ni-MH AA 1500mAh 1.2V
Please see the attached photo for your reference.
2) With batteries
The batteries will be sent in a special express way and the cost will be a bit expensive.
Total cost=USD310(1PC big boat with batteries)+USD145(1PC big fish finder with batteries)+USD480(transportation cost by express for boat,fish finder and their batteries)=USD935
Please let us know if you need the batteries or not.
Thanks.
Best regards,
Cathy
seasoul@263.net
Unquote
Eu am facut plata prin internet banking si s-au mai adaugat cca 50USD comisioane bancare.Fata de preturile Waverunnuer cred ca merita incercat.
Daca vrei iti pot trimite prin email manualul pentru barca si fish finder.
Fire intinse si numai bine acolo la tine acolo in Canada.
Radu

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”