Te rog numarul de telefon pe privat PM.florinio2006 scrie:DUDUMAN FLORIN si STANCU NICUSOR
Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
Moderator: florentiniuga
Re: Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Ma bucura decizia voastra de a participa la acest concurs, sper ca acest an sa fie al vostru insa ne vom bate pe balta pentru un loc cat mai sus.Abia astept sa ne revedem si vedeti ca trebuie sa ne cinstiti bine de tot asa cum a-ti promisflorinio2006 scrie:DUDUMAN FLORIN si STANCU NICUSOR
hai la luptaaa cea mareeeeeeeee, rob cu rob să ne uniiiiim.... crapii mulţi şi maaaaaaaaaaaari, noi pe toţi să-i păcăliiiiim încă 2 săptămâni şi-un pic...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
hai serbanica anunta balta
Vali ce este la semnatura ta este adevarat?validanik scrie:ai rabdare man
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Am omis sa schimb semnatura acum este cea adevarata.
CS GREEN LAKE
tensiunea e prea mareeee nea şerbane, nu ne zici tată şi nouă unde se ţine concursul ? hai că a trecut aproape o săptămână de când mai era maxim o săptămână poate apucăm şi noi să facem o partidă de antrenament ceva...
aron dan
aron dan
Apucati stati linistiti, am fost si eu prins cu altele si nu am definitivat intelegerea. pana miercuri iti promit ca anunt.eden scrie:tensiunea e prea mareeee nea şerbane, nu ne zici tată şi nouă unde se ţine concursul ? hai că a trecut aproape o săptămână de când mai era maxim o săptămână poate apucăm şi noi să facem o partidă de antrenament ceva...
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Jipa Raul+Chiriac Paul,vor fi si ei prezenti
Balt pe care s va desfsura concursul este SOLACOLU detalii despre balta gasiti pe http://baltasolacolu.ro/
Tin sa multumesc administratiei baltii pentru intelegerea si sprijinul acordat de a pune la dispozitie balta.
Taxa de participare va fii majorata cu suma de 100 RON/ echipa( plata acesteia se va face pe blta inainte de tagerea la sorti).
Tin sa multumesc administratiei baltii pentru intelegerea si sprijinul acordat de a pune la dispozitie balta.
Taxa de participare va fii majorata cu suma de 100 RON/ echipa( plata acesteia se va face pe blta inainte de tagerea la sorti).
Ultima oară modificat 17 Mai 2010, 14:48 de către serban_31, modificat 1 dată în total.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
oooo daaaaa, în cel mai non gay mod posibil, ai un mare de la mine asta şi o sticlă de vin roşu
acuma terenu îl ştim, rămânn doar pregătirile
acuma terenu îl ştim, rămânn doar pregătirile
aron dan
aron dan
bravvvoooo s-au linistit baietii acum stiu balta
Serbane se adevereste sintagma: ,,cel din urma va fii cel dintai'' Ferice de cei care participa la acest concurs
Ocroteste natura, merita!
petru claudiu si laurentiu ,vom fi prezenti pe balta