DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
Marius, nu pot decat sa-mi scot palaria in fata ta pentru faptul ca ne-ai impartasit si noua din munca si micile tale "secrete", pentru creativitate si rabdare.
I Fish. Therefore I am.
pharaoh scrie:Marius, nu pot decat sa-mi scot palaria in fata ta pentru faptul ca ne-ai impartasit si noua din munca si micile tale "secrete", pentru creativitate si rabdare.
Subscriu cu toata sinceritatea. Personal nu dau cu asa ceva - nici nu stiu, Dar modul in care ai postat si insotit informatiile, te onoreaza
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
- coool_marius
- senior
iorgu scrie:pharaoh scrie:Marius, nu pot decat sa-mi scot palaria in fata ta pentru faptul ca ne-ai impartasit si noua din munca si micile tale "secrete", pentru creativitate si rabdare.
Subscriu cu toata sinceritatea. Personal nu dau cu asa ceva - nici nu stiu, Dar modul in care ai postat si insotit informatiile, te onoreaza
Va multumesc ptr aprecieri ..
Tu cu ce dai la scrumbie ?
Sincer , am vazut azi in piata niste taparine de toata jena ... nu tu moate ..nimic la ele , doar acul si cu-o bucatica de hartie..folie..ce naiba o fi la el ..atat - 8 lei ...
Am vb cu cineva care a fost aseara la Gruia la scrumbie , in port si mi-a zis ca e plina apa de fulgi de plop si ca s-a saturat sa tot curete acele de fulgi ... de mers merge...si va merge pana prin iunie , dat faptul ca a inceput asa tarziu ...
De asemenea , cand s-o deschide , va merge bine vreo 2..3 saptamani carasul la Crivina , in baltile din padure . Anul trecut s-a luat acolo fest caras la kilogram . Poate ca weekendul viitor reusesc sa trag o tura si pe acolo ...depinde cum merge scrumbia .
Sanatate tuturor .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- coool_marius
- senior
o intrebare ....
legat de pescuitul crapului , ce sa aleg dintre 2 fire de 0,35
a ) trabucco
b ) carp expert fluo uv protection
?
legat de pescuitul crapului , ce sa aleg dintre 2 fire de 0,35
a ) trabucco
b ) carp expert fluo uv protection
?
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
Trabuco net superior parerea mea
- coool_marius
- senior
cosmake scrie:Trabuco net superior parerea mea
in oct 2008 am luat un trabucco , spre iarna . Vara trecuta am pescuit cu el maxim 10 partide iar anul asta cand l-am incercat , la plumb de 60 g se rupea la aruncare ... ruptura nefacandu-se sectional ci pe lungimea firului .. la 45 de grade .
http://www.profishing.ro/fire-monofilam ... -4027.html
acum am comandat un carp expert fluo uv protection .. in cutie ... sa vedem cat va tine si asta . de trabucoo sincer , am fost dezamagit .
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 95_212_202
mentionez ca nu fac nici o reclama ... sau antireclama , doar am cerut un sfat si-mi expun parerea .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- stan nicolae
- senior
carp expert...merge tot anul...atat.
- coool_marius
- senior
stan nicolae scrie:carp expert...merge tot anul...atat.
cred ca o sa ma dau pe textile .. si la crap ... macar stiu o treaba ...
La rapitor dau cu 0,10 textil ... la scrumbie dau cu 0,12 ...tot textil ... la clean si pastrav am un o,08 ...textil ..
pai o sa imi iau un 0,20 si ptr crap si stiu ca ma tine 3..4 ani . Cele insirate mai sus au deja vreo 2 ani si se comporta excelent si pot spune ca au luat forja la greu ...
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- florin opris
- utilizator
whiplash ( nu stiu cum se scrie ) , multifilament made in USA 0,21 / 28 kg , folosesc pe linii ( 2 ) la Dunare de 4 ani si este ok ,
bun asta 28 kg?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- ROSCA MIREL
- senior
cu foarte mare incredere sufix , cu trabuco a-m pescuit si eu . o singura data sa nimerit bun nu este original si am renuntat la el
de care sufix
?
?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- coool_marius
- senior
Sa traiesti Mirele ... ce mai zici , ce mai faci ... am incercat aseara sa te sun de vreo 2 ori ...ROSCA MIREL scrie:cu foarte mare incredere sufix , cu trabuco a-m pescuit si eu . o singura data sa nimerit bun nu este original si am renuntat la el
Legat de fir , deja am comandat capr expertu fluo uv prot ... sa vedem cum merge ...
Ne vedem in weekend pe la o scrumbie la Pristol .. sau pe la Crivina ?
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- ROSCA MIREL
- senior
sufix duo core .marius voi fi la dunare dar nu la scrumbie la........ crap nu stiu inca zona in care merg dar ne auzim la telefon