RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
iorgu
Veteran
Veteran

Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE

Mesaj de iorgu » 16 Mai 2010, 13:37

Iar ,,vagoanele'' adunate, formeaza sigur o garnitura de tren transport peste =D> =D> =D> Mai greu este sa le separam pe specii, dar sigur ,,n'' sunt rezervate crapului #:-S Cine pune la indoiala acest lucru, cred ca nu este ancorat in realitate :-??
Ocroteste natura, merita!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 16 Mai 2010, 15:07

iorgu scrie:Iar ,,vagoanele'' adunate, ... rezervate crapului #:-S ...
Alea au fost tratate cu respect ! =))
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 16 Mai 2010, 15:46

craparulsef scrie:
iorgu scrie:Iar ,,vagoanele'' adunate, ... rezervate crapului #:-S ...
Alea au fost tratate cu respect ! =))
.............................................................................................................................
Imi da nea Marius cite o replica uneori, ca nu mai am ce sa ii zic , (dar mai bine tac,,,ca aici are dreptate)

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 16 Mai 2010, 16:41

nea marius este renumit pentru replicile sale...date =)) =)) bre nu tacea, nu dadea ,cind are cineva dreptate, fii nihilist ca iti sta mai bine asa :D

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 16 Mai 2010, 16:51

sebastian scrie:nea marius este renumit pentru replicile sale...date =)) =)) bre nu tacea, nu dadea ,cind are cineva dreptate, fii nihilist ca iti sta mai bine asa :D
Maine, poimaine o sa am si eu, 5 cirese galbene si sa vezi atunci respect pentru craparul de Dunare !!!

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 16 Mai 2010, 16:58

craparulsef scrie:
sebastian scrie:nea marius este renumit pentru replicile sale...date =)) =)) bre nu tacea, nu dadea ,cind are cineva dreptate, fii nihilist ca iti sta mai bine asa :D
Maine, poimaine o sa am si eu, 5 cirese galbene si sa vezi atunci respect pentru craparul de Dunare !!!
sefule daca as putea sa ti le dau pe ale mele as faceo cu placere,insa vezi ,tehnica asta =)) =)) ma omoara.am destule grade din alta parte =)) deci ma pot lipsi de cele de pe aici.apropo stii cum respect eu, crapul de dunare? simplu ,nu il prind. =)) =)) =))

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 16 Mai 2010, 17:02

N-ai fost atent..."craparul de Dunare"

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 16 Mai 2010, 17:07

craparulsef scrie:N-ai fost atent..."craparul de Dunare"
mea culpa ,uite promit ca deseara o sa stau in genunchi pe coji de nuca si in apa pina la frunte.daca nu are clopotel se duce dracului atentia mea distributiva ;)

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 16 Mai 2010, 18:09

Iartai tu Ioane Botezatorule ,pe pacatosi tai,de pacatele comise fara voia lor,(e de vina crapul) si trimite tu Botezatorule pe NEPRIHANITA sa le canalizeze faptele ,catre piosenie,evlavie si smerinta si flotari.Si trimite tu Sfinte Ioane Botezatorule ,,,trimite crapi si la alti,,,nu mai incarca de pacate asa de mult doar pe uni si pe alti ii lasi cu masa goala.Doamne miluieste,Doamne miluieste ,Amin

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 16 Mai 2010, 19:32

nea IOANE ne-ai omorat de tot :O
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 16 Mai 2010, 22:05

sorprodan scrie:nea IOANE ne-ai omorat de tot :O
Din cantra ne-a miluit ,sa vezi tu din iunie incolo capturi ,si asta dotorita blagosloveniei lui nea Ion, :)) :))
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 16 Mai 2010, 23:29

cosmin mihut scrie:
sorprodan scrie:nea IOANE ne-ai omorat de tot :O
Din cantra ne-a miluit ,sa vezi tu din iunie incolo capturi ,si asta dotorita blagosloveniei lui nea Ion, :)) :))
..................................................................................................................................
Miluiestei tu SFINTE IOANE BOTEZATORULE,,,pe robi tai botezati,Sorpodan ( zis si spaima crapilor )si pe Cosmin Mihut ( zis si spaima somnilor) si dale tu SFINTE IOANE BOTEZATORULE intelepciunea,puterea si cutezarea in lupta lor ,,,cu dusmani lor din adincuri.Si ocrotestei acolo pe malul girli,,,cu hamuri de alpinisti,si sufe de camion,,ancoreazai, de cei mai grosi pomi , SFINTE IOANE BOTEZATORULE,,,in fata vicleniei dovedita de MARIA SA SILURE GLANIS (zis si mustaciosu,mai pe limba noastra) si in fata lui HER. CARP,(zis si dl. crap mai pe limba noastra) Ca numai tu sti SFINTE IOANE BOTEZATORULE. ca acesti robi ai tai sint niste copii ,,fara de prihana,,nevinovati si visatori ,,pe care ii asteapta,, copii si femeili acasa ,,,si ei viseaza ca se duc la lupta cea mare . Si ai tu grija SFINTE IOANE BOTEZATORULE,,,sa ii mai vedem si la iarna batind la clapele laptoapelor pa forumul asta.
In numele tatalui ,al fiului,al sfintului duh,AMIN

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 16 Mai 2010, 23:35

nea IOANE dau o bere **==
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 17 Mai 2010, 09:10

Sarumana parinte,la fel sa-ti deie si dumitale,al tau totem,anu asta macar un vagon sa nu zic o garitura...
MERCEDES S

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 17 Mai 2010, 09:46

da DOAMNE.............. **==

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”