STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
Moderator: Sebastian
Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
Marius posibil ca da (ultima ta fraza). Dar nu te-ai intrebat cum a ajuns pana in acel loc? pe mal nu se afla nici un mijloc auto? Nu cred ca a venit din oras pana acolo (a nu interpreta ca pun la indoiala ceea ce ai spus). Cred mai mult ca sigur ca este un om al locului. Dar ne-ai lasat in suspans, pana la urma l-ai vazut? Ca si buleliile de oxigen au o anumita perioada de functionare. Sunt tare curios cum s-a terminat episodul respectiv. Trebuia sa mai primeasca si o gura de oxigen natural, la un moment dat!
Ocroteste natura, merita!
- craparulsef
- Veteran
Intradevar, la coltul dintre latura de sud si cea de est se vedea o masina de teren, grena cred, cu multe faruri pe capota sus, cred ca din ea a coborat, dar noi nu am vazut acest episod...ne-am trezit cu el pur si simplu...nu am cunostinta cat il tine butelia, evea doar una, si consider ca a stat in apa mai bine de o jumatate de ora...cum a procedat chiar nu stiu...latura de sud are cam 650 metri si el a parcurs-o toata cu o singura iesire de cateva secunde cand probabil a dorit sa afle ce se intampla pe afara, caci noi urlam ca nebunii si mai si tropaiam pe mal...nu am ideie daca un scafandru simte in apa ce se intampla pe mal la o distanta de cel mult 10 metri de el!?
O sa pun cateva imagini ale bazinului facute azi pentru eventuala determinare de distante...
Imaginile 17 si 18 sunt din aceiasi pozitie una cu orientare spre est de unde presupunem ca a plecat si una cu orientare spre vest, spre oras suma lor fiind latura de sud pe care a cercetat-o toata. Imaginea 20, e facuta pe latura de vest, este locul unde am renuntat la al mai urmari caci ni se facu-se foame si am plecat acasa.
O sa pun cateva imagini ale bazinului facute azi pentru eventuala determinare de distante...
Imaginile 17 si 18 sunt din aceiasi pozitie una cu orientare spre est de unde presupunem ca a plecat si una cu orientare spre vest, spre oras suma lor fiind latura de sud pe care a cercetat-o toata. Imaginea 20, e facuta pe latura de vest, este locul unde am renuntat la al mai urmari caci ni se facu-se foame si am plecat acasa.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
NU-mi place cum tii lansetele las ca dam militaria jos din pod!!!!!!!!
- craparulsef
- Veteran
Asa se tin lansetele de baitcasting, echipate cu sliderele la vedere, sa moara stiuca de necaz! dar daca nu vrei sa moara ci doar sa turbeze o tii de urechibogdan25 scrie:NU-mi place cum tii lansetele las ca dam militaria jos din pod!!!!!!!!
Cred ca ne baga nea Marius in vara asta poze, de dam in nebuneala,ne luam cimpi
- cosmin mihut
- Veteran
Domnule craparsef esti ,am zis-o si o mai zic in continuare ,....BRAVO.
MERCEDES S
pai pui poze cu stiuci prinse de scafandrii si lumea te crede
Da la crap a fost cineva pe Bazinul Mare anul asta? Vara se poate pescui acolo?
- craparulsef
- Veteran
Off topic !cosmin79 scrie:Da la crap a fost cineva pe Bazinul Mare anul asta? Vara se poate pescui acolo?
Prea dur ...Atentie ca este primul post al omului pe acest forum ...Putina intelegerecraparulsef scrie:Off topic !cosmin79 scrie:Da la crap a fost cineva pe Bazinul Mare anul asta? Vara se poate pescui acolo?
- craparulsef
- Veteran
OK...mea culpa!zamfi scrie:...Prea dur ...Atentie ca este primul post al omului pe acest forum ...Putina intelegere
P.S. Maine la stiuca pe Dunarea Veche...si poate si la un bors de peste.
Fericitule! Sa ai parte de vreme buna.
- cosmin mihut
- Veteran
la ce se prinde bine stiuca in perioada asta?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Ba da! Doar ca datorita nivelului apei pe Dunare (cod galben!) am schimbat delta ... Intre 8-12 iunie voi pescui pe meleaguri straine , asa cum am zis la somn si salau.cosmin mihut scrie:Servus Zamfi. Ce mai faci nu iesi acum in iunie??
Tu? Ai curaj? Daca ai curaj iti doresc