Sulina
Moderator: Sebastian
Re: Info Sulina
perseverenta!!
Acum, carcotasi ca nea Ion Paun ar spune ca trebuia sa filmezi tot, montura, lansare, drill
I Fish. Therefore I am.
.....................................................................................................................pharaoh scrie:
perseverenta!!
Acum, carcotasi ca nea Ion Paun ar spune ca trebuia sa filmezi tot, montura, lansare, drill
Bre,, pai daca nu facea SF.IOAN BOTEZATORUL festani,si rugaciuni ,m-ai prindeati voi scrumbie ? Am trimiso pe,,, NEPRIHANITA,,,in teren sa va unga sculele,da eu am trimiso la DUNAREANU intii,,,da neprihanita sa dus de capul ei ,,,intii la CRAPARULSEF, ca probabil CRAPARULSEF avea sculele mai ruginite.
i
Nu numai ruginite dar si pline de paienjeni,dar cu varsta nu mai bagi de zeama
- craparulsef
- Veteran
Bogdane, iti mai dau si tie, cel mult 10 ani de rasfat masculin, dupa care vom veni la tine sa vedem cate hexapode ai adunat tu, pe ce-ti e mai drag acum...ai grija la tarantule, desi s-ar putea sa-ti prinda bine, atunci o intepaturabogdan25 scrie:Nu numai ruginite dar si pline de paienjeni,dar cu varsta nu mai bagi de zeama
In alta ordine de idei va ofer tuturor un link spre a cunoaste mai indeaproape orasul Sulina si imprejurimile lui...azi, am fost la anaforul de la plaja si am filmat intreaga zona din apropiere ... din pacate la final, cand deja m-a lasat bateria camerei am reusit sa mai prind 2 scrumbiute, carora le-am facut 2 imagini, una cu ultimile rezerve de energie si cea de a doua, acasa. Sa nu ma certati ca nu le-am eliberat...altfel nu aveam cum sa probez micul meu succes de azi!?
http://www.youtube.com/watch?v=Wj3fuSL9MgU
Ultima oară modificat 14 Mai 2010, 18:02 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Deja te-ai specializat
Super filmuletul. Pacat ca s-a terminat brusc.
Super filmuletul. Pacat ca s-a terminat brusc.
I Fish. Therefore I am.
bravo nea Crapare,esti meserias,perseverenta e cheia succesului nu stiu acum ce fel de taparine folosesti dta.ca si asta conteaza f mult,nr de ace,culorile,normal eu aveam mai multe la mine si le incercam pe toate cateodata prindeam la o culoare alteori la altele,depinde de vreme cred,la Gura Timocului se prind acum numai d-alea babane,sper sa ajung si eu p''acolo pe 26,fire intinse!
- craparulsef
- Veteran
Voi reveni cu un alt link pentru filmulet ... cel postat de mine nu mai este valabil !!!
Am vazut ca e ceva in neregula.craparulsef scrie:Voi reveni cu un alt link pentru filmulet ... cel postat de mine nu mai este valabil !!!
Buna Marius, este si normal sa prinzi scrumbii datorita faptului ca in arealul unde pescuiesti, poti in orice moment sa te adaptezi anotimpului, vremii, locului, metodelor si nu in ultimul rand speciei pe care o doresti sa fie capturata.
Noi la ses nu prea avem multe optiuni, iar locurile unde pescuim sunt filtrate, setate, radiografiate , programate si tolerate de ,,n'' factori umani. Am ajuns la aceasta dura concluzie in aceasta primavara prin partidele facute de mine, cam tarziu, dar mai bine acum decat niciodata. Cred ca voi incerca si eu iesirile in natura pe Dunare si in Delta, ca un prieten comun al nostru. Acum 2 zile mi-a trimis niste imagini si clipuri. Am ramas ,,sah mat'' de modul cat sunteti voi de liberi acolo si cum va destresati, in sensul adevarat al cuvantului. Familia va este familie, prietenii va sunt prieteni, ciorbica la ceaun ciorbica. Mentionez ca nu mai alerg dupa cantitate (dupa capturi de top da) si sunt sigur ca incepe sa ma fure valul spre Dunare si vreau sa vad Sulina. Cred ca este mai umana decat multe metropole de top. Chiar daca nu pescuiesc merit o excursie acolo. Ramane sa convig sotia, este normal, suntem doi intr-o familie.
P.s. Remarca lui Bogdanel este valabila dupa 3 ani de cand purtam ochelari. Se zice intai vederea si apoi...
Noi la ses nu prea avem multe optiuni, iar locurile unde pescuim sunt filtrate, setate, radiografiate , programate si tolerate de ,,n'' factori umani. Am ajuns la aceasta dura concluzie in aceasta primavara prin partidele facute de mine, cam tarziu, dar mai bine acum decat niciodata. Cred ca voi incerca si eu iesirile in natura pe Dunare si in Delta, ca un prieten comun al nostru. Acum 2 zile mi-a trimis niste imagini si clipuri. Am ramas ,,sah mat'' de modul cat sunteti voi de liberi acolo si cum va destresati, in sensul adevarat al cuvantului. Familia va este familie, prietenii va sunt prieteni, ciorbica la ceaun ciorbica. Mentionez ca nu mai alerg dupa cantitate (dupa capturi de top da) si sunt sigur ca incepe sa ma fure valul spre Dunare si vreau sa vad Sulina. Cred ca este mai umana decat multe metropole de top. Chiar daca nu pescuiesc merit o excursie acolo. Ramane sa convig sotia, este normal, suntem doi intr-o familie.
P.s. Remarca lui Bogdanel este valabila dupa 3 ani de cand purtam ochelari. Se zice intai vederea si apoi...
Ocroteste natura, merita!
Si eu l-as viziona cu placere, multumesc frumos!craparulsef scrie:Voi reveni cu un alt link pentru filmulet ... cel postat de mine nu mai este valabil !!!
- craparulsef
- Veteran
HELP !!! Va rog frumos - ajutati-ma cum sa-l pun, are aproximativ 17 minute! Pe youtube se permit cel mult 10 minute. Nu doresc sa-l editez, vreau sa-l las asa cum a fost facut!!!byteworks scrie:Si eu l-as viziona cu placere, multumesc frumos!craparulsef scrie:Voi reveni cu un alt link pentru filmulet ... cel postat de mine nu mai este valabil !!!
Marius, imparte-l in doua. Capturezi filmul in computer prin programul camerei video (ex. : ulead video pentru sony).
Apoi poti sa "tragi" ce vrei si cat vrei prin movi maker.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Ce format e originalul?
Cu http://www.virtualdub.org/ e relativ simplu de impartit in doua.
- craparulsef
- Veteran
3gp. - l-am facut cu tel. mobilbyteworks scrie:Ce format e originalul?
- craparulsef
- Veteran
sorin1362 scrie:Marius, imparte-l in doua. Capturezi filmul in computer prin programul camerei video (ex. : ulead video pentru sony).
Vreu sa-l pot pune asa intreg cum este ! Sunt o gramada de chestii legate de extensii...am obosit cautand...vreau daca se poate ceva simplu.