CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Mai poate ca o fii baimarean fecioru ,si o sa te trezesti cu el in magazin,si dupa ce pleaca de la tine va trebui sa-ti bagi repede marfa ,ca-ti goleste tot si ramai cu stoc zero....
MERCEDES S
Cosmine, e craiovean fecioru`, da poate are bunici p`acilea
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
da mai bine n-as avea vreo gagica , p-acolo a? la astea nu va sta gandul
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
pt cine merge la somn in delta in Iunie trebuie sa stie ca e cea mai buna perioada pt somn,daca exista posibilitatea de clonc a pus-o,ca momeala carcalete de rama cu coro' !
pe chilia imi puteti spune si mie o zona pe unde ati pescuit?
Costine, nu baga oamenii in penal... Pai cloncul e cam interzis pe la noi... Doar pe ucraineni i-am vazut practicand.dunareanu scrie:pt cine merge la somn in delta in Iunie trebuie sa stie ca e cea mai buna perioada pt somn,daca exista posibilitatea de clonc a pus-o,ca momeala carcalete de rama cu coro' !
Tizule, din Tulcea pana la Pardina sunt nenumarate locuri in care ai acces cu masina. Drumul este de-a lungul bratului Chilia. Am vazut multe tabere in zona. Eu am pescuit pe Ostrovul Tataru, la Chilia Veche. Acolo am prieteni si acolo cunosc bine locurile. Numai ca mai trebuie sa stii un aspect, pana pe Tataru sunt cam 90 km (din Tulcea) si iti trebuie masina nu jucarie... .sorinbv scrie:pe chilia imi puteti spune si mie o zona pe unde ati pescuit?
- cosmin mihut
- Veteran
Am vazut si eu unu anul trecut ,trecea cu barca asa dusa de curent si tot cloncanea ,l-am intrebat daca are ceva rezultat ,nimic ,in ceea ce priveste luna iunie Dunarene,eu voi fii acolo dar pe mal Sf. Ghe.,la Nufaru...la crap in special,dar voi fii pregatit anul asta si pentru somn ,gratie informatiilor culese de pe la voi (merci Sebi),sper sa am ceva rezultate notabile la somn ,anul trecut in iunie am avut un mare rateu .Anul asta sper sa-l punctez .Fire intinse celor care merg la scrumbie ... Si ptr. feciorul nostru gagicar ,ii cam mare distanta de la Craiova la B.M.
MERCEDES S
nu stiu daca e interzis Sorine,eu cel putin nu stiu de asa ceva,pai ce dracu se pescuieste la clonc peste tot in Europa,pe Dunare sant cloncari peste tot,sincer n-am auzit de asa ceva, o fi vreun ordin idiot ca la astia te astepti la orice ineptie,dar sincer ,ma indoiesc de asa ceva,poate pe Chilia unde e raduta jupan sa de-a vreun ordin intern !
- cosmin mihut
- Veteran
Costine ce inseamna carcalete cu coro ?Explica vreau sa merg foarte dotat ptr. somn .Am zis ca o sa iau vreo 2 peturi de 5 kg.cu sange si vreo 4-5 plamani de porc sa folosesc momeala ptr. JUPAN ,tu ce parere ai???dunareanu scrie:pt cine merge la somn in delta in Iunie trebuie sa stie ca e cea mai buna perioada pt somn,daca exista posibilitatea de clonc a pus-o,ca momeala carcalete de rama cu coro' !
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Rame cu coropisnite = carcalete cu coro ! Cica e tare bune, la somn in Delta Dunarii !!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
mai bine zis somotei,ca ala mare la mustati haleste ceva mai consistent[exceptiile intaresc regula-vorbesc de aia peste 20kg] si ca sa citez un clasic in viata-,,parerea mea,,craparulsef scrie:Rame cu coropisnite = carcalete cu coro ! Cica e tare bune, la somn in Delta Dunarii !!!
plamanii de porc treb. lasati sa se strice un pic si apoi ii bagi in carlig?
sau boboci de rata,,,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
sau cel mai bine merge cu mate de mort proaspat ,bai fratilor mai lasati legendele astea,nu uitati ca somnul e un peste rapitor,doar daca nu gaseste altceva se baga si la imputiciuni,supermane asculta la mine,la clonc cea mai buna momeala e carcaletele rama + coropisnita,e imbatabila,de pe mal e carasul,se ancoreaza bine o varga de vreo 6 m si se tine carasul la suprafata apei cat sa faca balaceala,metoda asta numai noaptea , ziua pe lansete merge f bine coropisnita insa nu de gunoi,trebuie coro de balta,atentie,cu cele de gunoi stati mult si bine,