Sulina

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
pharaoh
site team
site team

Re: Info Sulina

Mesaj de pharaoh » 13 Mai 2010, 20:10

=D>
perseverenta!!
Acum, carcotasi ca nea Ion Paun ar spune ca trebuia sa filmezi tot, montura, lansare, drill :)
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 13 Mai 2010, 21:32

pharaoh scrie:=D>
perseverenta!!
Acum, carcotasi ca nea Ion Paun ar spune ca trebuia sa filmezi tot, montura, lansare, drill :)
.....................................................................................................................
Bre,, pai daca nu facea SF.IOAN BOTEZATORUL festani,si rugaciuni ,m-ai prindeati voi scrumbie ? Am trimiso pe,,, NEPRIHANITA,,,in teren sa va unga sculele,da eu am trimiso la DUNAREANU intii,,,da neprihanita sa dus de capul ei ,,,intii la CRAPARULSEF, ca probabil CRAPARULSEF avea sculele mai ruginite.
i

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 13 Mai 2010, 23:34

Nu numai ruginite dar si pline de paienjeni,dar cu varsta nu mai bagi de zeama =)) =))

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 14 Mai 2010, 16:16

bogdan25 scrie:Nu numai ruginite dar si pline de paienjeni,dar cu varsta nu mai bagi de zeama =)) =))
Bogdane, iti mai dau si tie, cel mult 10 ani de rasfat masculin, dupa care vom veni la tine sa vedem cate hexapode ai adunat tu, pe ce-ti e mai drag acum...ai grija la tarantule, desi s-ar putea sa-ti prinda bine, atunci o intepatura =))

In alta ordine de idei va ofer tuturor un link spre a cunoaste mai indeaproape orasul Sulina si imprejurimile lui...azi, am fost la anaforul de la plaja si am filmat intreaga zona din apropiere ... din pacate la final, cand deja m-a lasat bateria camerei am reusit sa mai prind 2 scrumbiute, carora le-am facut 2 imagini, una cu ultimile rezerve de energie si cea de a doua, acasa. Sa nu ma certati ca nu le-am eliberat...altfel nu aveam cum sa probez micul meu succes de azi!?

http://www.youtube.com/watch?v=Wj3fuSL9MgU
Ultima oară modificat 14 Mai 2010, 18:02 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 14 Mai 2010, 16:33

Deja te-ai specializat :)
Super filmuletul. Pacat ca s-a terminat brusc.
I Fish. Therefore I am.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 14 Mai 2010, 18:25

bravo nea Crapare,esti meserias,perseverenta e cheia succesului =D> nu stiu acum ce fel de taparine folosesti dta.ca si asta conteaza f mult,nr de ace,culorile,normal eu aveam mai multe la mine si le incercam pe toate cateodata prindeam la o culoare alteori la altele,depinde de vreme cred,la Gura Timocului se prind acum numai d-alea babane,sper sa ajung si eu p''acolo pe 26,fire intinse!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 14 Mai 2010, 19:43

Voi reveni cu un alt link pentru filmulet ... cel postat de mine nu mai este valabil !!!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 14 Mai 2010, 20:11

craparulsef scrie:Voi reveni cu un alt link pentru filmulet ... cel postat de mine nu mai este valabil !!!
Am vazut ca e ceva in neregula.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Mai 2010, 20:56

Buna Marius, este si normal sa prinzi scrumbii datorita faptului ca in arealul unde pescuiesti, poti in orice moment sa te adaptezi anotimpului, vremii, locului, metodelor si nu in ultimul rand speciei pe care o doresti sa fie capturata.
Noi la ses nu prea avem multe optiuni, iar locurile unde pescuim sunt filtrate, setate, radiografiate , programate si tolerate de ,,n'' factori umani. Am ajuns la aceasta dura concluzie in aceasta primavara prin partidele facute de mine, cam tarziu, dar mai bine acum decat niciodata. Cred ca voi incerca si eu iesirile in natura pe Dunare si in Delta, ca un prieten comun al nostru. Acum 2 zile mi-a trimis niste imagini si clipuri. Am ramas ,,sah mat'' de modul cat sunteti voi de liberi acolo si cum va destresati, in sensul adevarat al cuvantului. Familia va este familie, prietenii va sunt prieteni, ciorbica la ceaun ciorbica. Mentionez ca nu mai alerg dupa cantitate (dupa capturi de top da) si sunt sigur ca incepe sa ma fure valul spre Dunare si vreau sa vad Sulina. Cred ca este mai umana decat multe metropole de top. Chiar daca nu pescuiesc merit o excursie acolo. Ramane sa convig sotia, este normal, suntem doi intr-o familie.
P.s. Remarca lui Bogdanel este valabila dupa 3 ani de cand purtam ochelari. Se zice intai vederea si apoi... :))
Ocroteste natura, merita!

byteworks
utilizator
utilizator

Mesaj de byteworks » 14 Mai 2010, 21:56

craparulsef scrie:Voi reveni cu un alt link pentru filmulet ... cel postat de mine nu mai este valabil !!!
Si eu l-as viziona cu placere, multumesc frumos!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 16 Mai 2010, 08:14

byteworks scrie:
Si eu l-as viziona cu placere, multumesc frumos!
HELP !!! Va rog frumos - ajutati-ma cum sa-l pun, are aproximativ 17 minute! Pe youtube se permit cel mult 10 minute. Nu doresc sa-l editez, vreau sa-l las asa cum a fost facut!!!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 16 Mai 2010, 08:30

Marius, imparte-l in doua. Capturezi filmul in computer prin programul camerei video (ex. : ulead video pentru sony).
Apoi poti sa "tragi" ce vrei si cat vrei prin movi maker.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

byteworks
utilizator
utilizator

Mesaj de byteworks » 16 Mai 2010, 09:46

Ce format e originalul?
Cu http://www.virtualdub.org/ e relativ simplu de impartit in doua.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 16 Mai 2010, 11:37

byteworks scrie:Ce format e originalul?
Cu http://www.virtualdub.org/ e relativ simplu de impartit in doua.
3gp. - l-am facut cu tel. mobil

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 16 Mai 2010, 11:46

sorin1362 scrie:Marius, imparte-l in doua. Capturezi filmul in computer prin programul camerei video (ex. : ulead video pentru sony).
Apoi poti sa "tragi" ce vrei si cat vrei prin movi maker.

Vreu sa-l pot pune asa intreg cum este ! Sunt o gramada de chestii legate de extensii...am obosit cautand...vreau daca se poate ceva simplu.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”