Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
In afara de cativa carasi amarati n-am prins nimic Cosmine. Pestele serios a preferat vecinii de stand. Am avut de toate, si ploaie si vant, si vreme frumoasa cu foarte mult soare si cer innorat cu mici averse toata ziua de ieri, si o indigestie de la gratarul de seara . Daca mai prindeam si peste..era perfect
Dar eu de-abia astept sa ne povestesti impresii de la prima iesire in delta.
Dar eu de-abia astept sa ne povestesti impresii de la prima iesire in delta.
I Fish. Therefore I am.
Mai Cosmine ,,,OPTIM,,, inseamna cota pe Tulcea de la 130 minim pina la 180 maxim.(hai si 200) da, nu prea.cosmin mihut scrie:Inca este mare apa,ce crezi nea Ion ca inca in trei saptamani ,sau mai exact pana pe 04 iunie ar ajunge la un nivel optim,adica vreau sa zic la fel ca anul trecut pe vremea asta...?
LA 1 MAI AVEAM PE TULCEA CAM 320 ,,,,,,,,,,,,,SI ,,,,,,IN JUR DE 15 MAI VOM AVEA 240
E POSIBIL SA MAI COBOARE SI DUPA 15 ALE LUNI
urmareste si tu linkul asta in fiecare zi: http://www.caraorman.ro/locuri/Prognoza/Prognoza.php
nea IOANE ai foo la peste pe DUNARE?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
bai nene,care lucrati la stat si l-ati votat pe chior si pe bocciu,sa nu v-aud ca va plangeti,asa ca ciocu mic si joc de glezne,auzi tu ineptie,le taie salariile profesorilor si medicilor,mai inchid si din scoli ca deh,halesc bani,dar celor din companiile de stat si din administratie,unde e puroiul de fapt,n-au ce le face,cica o sa le dea impozit de solidaritate,bai nene,astia sant mai ceva decat cosa nostra italiana,sa fie de capul lor de haimanale!
Mai fratilor Romania nu m-ai este ,ce era pe timpul lui Ceausescu,(adica o tara care avea un pic de industrie corelata si cu o piata de desfacere si ajutata si de o agricultura ,asa cum era ea,dar era) Romania este acum o piata de desfacere ,pentru marile corporati,industria care e ,90% este de fapt a investitorilor straini si agricultura sa dus dracu si ea.Parerea mea :noi nu o sa avem de unde sa dam imprumutul catre FMI ,(imprumut luat pentru a sustine cursul euro ,spun ei si pentru a revigora economia,),O econmie are un principiu simplu pentru a exista ,acela e urmatorul:trebuie sa produci ceva la care vei avea client ,pentru a recupera investitia si a face si ceva profit .Dar guvernul asta care a luat imprumut ,ce a facut cu o parte din suma primita :el continua sa sustina financiar investiti directionate catre firmele clientelei politice in modernizari urbane ,trotuare ,scoli .(la prima vedere pare un lucru bun) dar astia sint bani blocati ,care nu se mai intorc inapoi ,nici ca suma investita nici ca profit,si jalea mare e ca bani astia nici nu sint ai nostri de fapt ,,astia sint bani imprumutati .Deci ce a rezultat din o parte a infuziei de bani veniti de la FMI ? : simularea artificiala a unei economi care vezi doamne se misca ,,,are profit,,,.De fapt, gindit pur economic, un fiasco total pentru o economie reala ,,,nu exista profitul,,, decit daca maresti taxele ,pentru a sugruma populatia ,pentru un imprumut gestionat prost.Dar ai intrebat populatia ,daca e de acord ?cu aceasta inrobire? Sint situati cind omul prefera sa manince o ceapa cu piine ,decit sa plateasca gerselile facute de altul.Greseli spus in paranteza,,,, pentru ca de fapt ,,bani s-au invirtit intr-un cerc de afaceristi (clienti ,prieteni,cunostintele,amici, ai GUVERNANTILOR , care au beneficiat de licitati preferentiale ,pentru a imparti profitul in familie.Dar nu asta e marea problema ,,cu toate ca e foarte deranjanta si asta ,,cind vezi ca uni cistiga un ban pe care il va plati toata tara .Problema cea mai dureroasa e ca la nivel de tara ,cu bani imprumutati nu se fac afaceri care nu aduc bani inapoi investiti si ceva minim profit,,PENTRU CA BANI ASTIA TREBUIESC RESTITUITI…..Uni spun ca ne meritam soarta,,,ca noi votam de fiecare data acesti excroci.La capitolul asta ,e un amendament :pai populatia acestei tari in proportie de 70% o cumperi cu 1 kg de zahar si un llitru de ulei, pentru un vot (oameni extreme de inculti) pentru a face tu ca guvernant apoi ce vrei.( 90% din clasa politica sint si ei la rindul lor ,niste excroci ) astia sint ,,PE CINE SA ALEGEM DATA VIITOARE?dunareanu scrie:bai nene,care lucrati la stat si l-ati votat pe chior si pe bocciu,sa nu v-aud ca va plangeti,asa ca ciocu mic si joc de glezne,auzi tu ineptie,le taie salariile profesorilor si medicilor,mai inchid si din scoli ca deh,halesc bani,dar celor din companiile de stat si din administratie,unde e puroiul de fapt,n-au ce le face,cica o sa le dea impozit de solidaritate,bai nene,astia sant mai ceva decat cosa nostra italiana,sa fie de capul lor de haimanale!
Fizic nu prea ai cum sa iesi din cercul asta vicios.Spunea cineva ca avem teren arabil necultivat ,sume impresionante de hectare. Industria noastra autohtona e dusa, Era o sansa cu agricultura ,Ceausescu a rambursat multi bani imprumutati vinzind cereale,dar probabil ca guvernanti astia vor sa le dam pamintul la astia de ne-au imprumutat in contul banilor.(vezi propunerea nustiu carui creditor care a cerut Greciei o insula ca garantie contra unei sume imprumutate,acum citeva luni.Da, se poate ajunge si aici ,din partea guvernantilor nu exista jena,iar din partea celor 70% de inculti din populatia tari,probabil va fi o stare de neputinta ,neintelegere,nedumerire, dar nici decum o constientizare a faptului ca ,,din curtea fara ciini fura cine poate,,, si ca incultura si prostia costa cind te duci la vot (in cazul nostru ,probabil ii va costa si pe viitori nepoti nenascuti) .
nea Ioane,ce patos ai ai spus multe lucruri,in mare parte adevarate,dar ai scris prea mult nene(asta daca nu cumva ai facut copy-paste)si nu stiu cum ai avut rabdare,dar ma rog,oricum aveti aici un exemplu care se naste rar intr-un popor si totusi, nicio strada, cel putin,nu-i poarta numele,nu vi se pare bizar?
http://www.youtube.com/watch?v=5Q4cxaJx ... re=related
daca macar 1 la suta din politicieni ar incerca macar sa inteleaga ce se intampla de fapt ,deja ar fi un castig !!!!
Costine, inteleg toti politicienii ce se intampla, dar nu vor sa priceapa... ca Romania nu-i a lor...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Mai Dunarene ,am facut ,,copy-paste,,,dar am facut la niste cugetari,, ale mele personale,,,uneori ma apuc si mai scriu ce gindesc,,,(si bune si rele),,de acolo am copiat.dunareanu scrie:nea Ioane,ce patos ai ai spus multe lucruri,in mare parte adevarate,dar ai scris prea mult nene(asta daca nu cumva ai facut copy-paste)si nu stiu cum ai avut rabdare,dar ma rog,oricum aveti aici un exemplu care se naste rar intr-un popor si totusi, nicio strada, cel putin,nu-i poarta numele,nu vi se pare bizar?
Pt.Dunareanu
Uite aici adresa unui site specializat pe urmarirea hotiilor facute de cei cu functi de conducere in statul asta.
Ai la dispozitie si o lista cu ,,n,,cazuri ,descoperite,si detali despre fiecare caz (si cite or mai fi,de care nu stie inca nimeni)
link : http://www.porcisme.ro/
Uite aici adresa unui site specializat pe urmarirea hotiilor facute de cei cu functi de conducere in statul asta.
Ai la dispozitie si o lista cu ,,n,,cazuri ,descoperite,si detali despre fiecare caz (si cite or mai fi,de care nu stie inca nimeni)
link : http://www.porcisme.ro/
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Ion uite am o rugaminte baga dom-le nr dumitale de mobil la P-M. -ul meu ,de ex. azi am fost cu treaba prin Ploiesti ,si am stat acolo vreo 6 ceasuri,mi-ar fii parut bine sa te cunosc .Numai daca vrei...
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Multumesc ,nea Ion te voi suna in curand daca nu te superi .Noroc si sanatate iti doresc...
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Daca ati fi dorit sincer aceasta apropiere, toti cei de pe acest topic, aveati la sfarsit afisat un numar de mobil...de multe ori am fost tentat sa dau un telefon, evident pentru anumite detalii, dar .... am doar o singura legatura, respectiv cu d-nul Sorin, caruia ii multumesc pe aceasta cale! Pacat, din punctul meu de vedere, nu e suficienta, crearea unei punti, numai cu ajutorul forumului...si din cate va cunosc eu pe unii dintre dvs. chiar ma mir, ca nu mi-ati urmat exemplul.cosmin mihut scrie:Nea Ion uite am o rugaminte baga dom-le nr dumitale de mobil la P-M. -ul meu ,de ex. azi am fost cu treaba prin Ploiesti ,si am stat acolo vreo 6 ceasuri,mi-ar fii parut bine sa te cunosc .Numai daca vrei...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
fratilor ne asteapta ' foametea in muntii Carpati ' bagu-mi-as in ei de beliti,eu ma izolez la scrumbie ii f.. in gat de nasparlai,au ciordit prea mult si nu mai pot sa dea inapoi,nu mai au de unde sa scoata bani,nici prin gand nu le trece sa -i deranjeze pe videanu sau berceanu,mai usor e sa-i f.. pe romani
Corb la corb nu isi scoate ochi ,,atunci cind tabara pe cadavru (poate doar cadavrului sa ii scoata ochi, impreuna) (in cazul de fata, noi sintem cadavrul)dunareanu scrie:fratilor ne asteapta ' foametea in muntii Carpati ' bagu-mi-as in ei de beliti,eu ma izolez la scrumbie ii f.. in gat de nasparlai,au ciordit prea mult si nu mai pot sa dea inapoi,nu mai au de unde sa scoata bani,nici prin gand nu le trece sa -i deranjeze pe videanu sau berceanu,mai usor e sa-i f.. pe romani