INPOLITETE....PENTRU KAMASAN SI MINI_MIC
- ceangau alexandru
- membru activ
INPOLITETE....PENTRU KAMASAN SI MINI_MIC
...sunt foarte multi , care s-au prezentat in topicul ... citeva cuvinte despre fiecare- ....stimati moderatori ar fii cazul sa la adresati un " bun venit "....de nu ar fii ei ... nu stiu ,ce a-ti mai ..MODERA...!!!
- florentiniuga
- Master Admin
Re: INPOLITETE....PENTRU KAMASAN SI MINI_MIC
Nu este obligatia nimanui sa primeasca cu flori in gara utilizatorii acestui forum si cred ca nici nu se asteapta cineva la urari de bun venit. Oamenii se inscriu si ar fii o IMPOLITETE doar daca nu s-ar prezenta. Aceasta este insa o simpla optiune si nu a fost deschis niciun topic de atentionare a celor care nu au dorit sa o faca. In aceasta situatie sunt aproape 80% din utilizatorii inscrisi. Nu cred ca ti-ai dori sa fii moderatorul unui topic de intampinare si sa te obligi (voluntar) ca de 4-5 ori pe zi sa saluti fiecare nou membru.ceangau alexandru scrie:...sunt foarte multi , care s-au prezentat in topicul ... citeva cuvinte despre fiecare- ....stimati moderatori ar fii cazul sa la adresati un " bun venit "....de nu ar fii ei ... nu stiu ,ce a-ti mai ..MODERA...!!!
ceangau alexandru scrie:...sunt foarte multi , care s-au prezentat in topicul ... citeva cuvinte despre fiecare- ....stimati moderatori ar fii cazul sa la adresati un " bun venit "....de nu ar fii ei ... nu stiu ,ce a-ti mai ..MODERA...!!!
Pai am facut-o la modul general....in alt topic, acum ce vrei sa o iau la rand la fiecare nou venit. Oricum ideea era sa ne prezentam toti intr-un singur topic nu sa isi faca fiecare topicul sau separat, dar in fine. Pana la impolitete mai e mult dupa parerea mea.
Titlul ar fi trebuit sa fie "IMPOLITETE.............. nu iNpolitete........"
I love carp!
asta nu observasem ! Oricum buna remarcamih_IL scrie:Titlul ar fi trebuit sa fie "IMPOLITETE.............. nu iNpolitete........"