vand Barcuta de nadit E.T mica
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- damialina07
- membru activ
Re: vand Barcuta de nadit E.T mica
are protectie la bradis? te rog sa-mi spui unde o pot gasi pe un site dar exact sub denumirea asta si sub fabricatie ET te intreb pentru ca am vazut modele cu aceeasi coca dar sub alte branduri
ULTIMA STRIGARE 800 LEI,IAR TRANSPORTUL IL SUPORTA CUMPARATORULcartopack scrie:cartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
Ai PMcartopack scrie:ULTIMA STRIGARE 800 LEI,IAR TRANSPORTUL IL SUPORTA CUMPARATORULcartopack scrie:cartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
- costin george
- junior
salut daca anuntul m-ai este valabil ! te intereseaza un schimb am un laptop dell inspiron 6400 pret achizitie 2800 acte drivere incarcator fara diferenta are o problema cu hardul dar asta se rezolva 0761455888cartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
Vandut.Se poate inchide.MULTUMESC