Vand barca gonflabila ruseasca cu suport pentru motor, noua, podele din lemn,doua locuri, vasle din aluminiu, kit pentru reparatii (material+lipici), pompa.
Date tehnice: lungime-2,6m. , latime-1,3m., diametru balon-34cm., sustine 290kg, cantareste 24kg
Pret 1700 RON
vand barca ruseasca noua
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- ovidiuabalasei
- Veteran
Re: vand barca ruseasca noua
livrezi si in tara?
- damialina07
- membru activ
nu te supara dar e mult prea scumpa......cred ca ti-ai dat seama ca este forum pentru SH si nu pentru magazine (unde se pune adaos) aici produsele nu se vand cu un pret mai mare decat cel de achizitie ci mai mic dar la tine e invers
........ o fi ea noua dar fiind la tine este deja Second Hand.......stiu modelul, l-am vazut la rusi in CERNAUTI 

Barca a fost vanduta...
Se poate inchide.
Se poate inchide.
cu se numeste barca?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Skipper
au si de 3 metri sau mai mari?din ce sunt facute?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume