Sulina
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: Sulina
Lipsa peturi ,conserve,etc...si din poza asta pare destul de curata (albastra).
MERCEDES S
eu credeam ca te referi la tulbureala nu la peturi ,oricum pe faleza nu vezi peturi,ele se strang dupa ce face cotul Dunarea ,adica pe plaja!!
Stie cineva ceva despre locuri de pescuit,in zona Seimeni de langa Cernavoda?
Daca te uiti pe google earth,se pot vedea cateva peisaje si locuri formidabile.
Acum ramane sa ne spuneti cei care a-ti fost pe acolo,ceva detalii.
Va multumesc
P.S.
George daca am gresit locul postarii,scuza-ma si totodata muta unde ar trebui.
Multumesc anticipat
Va multumesc
P.S.
Multumesc anticipat
- craparulsef
- Veteran
Dunarene, poate avea monitorul curatat recent!dunareanu scrie:Cosmine,sincer acum,de unde iti dai tu seama din poza ,ca apa e curata ?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
I Fish. Therefore I am.
- craparulsef
- Veteran
Eu cred ca-ti plac blondele! Avem foarte multe in Sulina....pharaoh scrie:Salut Marius,....Cum e cu volbura de nisip?
Ce, nu le stiu pe lipovencele din 6 martie si Jurilovca? Da` poate alea de la Sulina or fi mai frumoase.
I Fish. Therefore I am.
- craparulsef
- Veteran
pharaoh scrie:Ce, nu le stiu pe lipovencele din 6 martie si Jurilovca? Da` poate alea de la Sulina or fi mai frumoase.
Sunt mai pregatite, caci Sulina e port maritim
pai eu nu as fi total impotriva amenajarii, acum e plin de peturi iar groapa de gunoi a orasului e la o aruncatura de bat,daca prin amenajare s-ar schimba toate treburile astea ar fi foarte bine,imi amintesc ca acu 2 primaveri prin aprilie am avut acolo o actiune de ecologizare impreuna cu politia de frontiera si in 2 ore am strans cam 2 remorci de gunoaie,ne mai trebuia inca 20 de remorci sa strangem tot ce era pe acolo dar ce folos,va dati seama ca ce-am strans noi a fost dus la groapa de gunoi care e aproape de plaja ,mare smecherie am mai facut !,ehe.......trebui schimbate mentalitatile,aici e buba!
Oameni ai Deltei si Dunarii,va rabda sufletul sa treceti asa pe langa postarea asta si sa nu aveti nimic de spus?costelino scrie:Stie cineva ceva despre locuri de pescuit,in zona Seimeni de langa Cernavoda?
Va multumesc
P.S.
Multumesc anticipat
Multam
Intreaba nene la sectiunea ,dunare deal(sau amonte,cred) ca eu ii cunosc pe astia de posteaza in zona asta,astia pescuiesc la vale.
zone e frumoasa,e electrificata,deci un avantaj ,du-te nene in alte parti!
- craparulsef
- Veteran
Re: Info Sulina
Rectificare !...azi am prins, primul meu pui de scrumbie, la taparinele Sabiki ale lui Dunareanu, se pare ca are omul dreptate...cineva pe forum, pe buna dreptate, cred ca Sorin, a spus ca doreste sa vada un videoclip cu detalii multe si poate va crede...eu postez unul foarte mic caci nu era cazul deocamdata de detalii!
P.S. Am avut la un moment dat senzatia ca a venit si una mai mare, pana in mal...a lucit ceva foarte puternic si a intors in mal imediat...poate o scrumbie? Maine negresit merg la locul cu pricina si voi insista mai mult, azi chiar nu am avut timpul necesar, a fost ceva conjunctural.
http://ro.netlog.com/craparulsef/videos ... ro-1858107
P.S. Am avut la un moment dat senzatia ca a venit si una mai mare, pana in mal...a lucit ceva foarte puternic si a intors in mal imediat...poate o scrumbie? Maine negresit merg la locul cu pricina si voi insista mai mult, azi chiar nu am avut timpul necesar, a fost ceva conjunctural.
http://ro.netlog.com/craparulsef/videos ... ro-1858107