vand Barcuta de nadit E.T mica
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand Barcuta de nadit E.T mica
Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
- Fişiere ataşate
-
- P1_20475.jpg.png (170.51 KiB) Vizualizat de 3417 ori
Re: vand Barcuta de nadit E.T mica
Astept ofertecartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
- celine2008
- membru activ
pot duce si o montura sau doar nada???
se poate duce si o montura. are dispozitiv de eliberare cu electromagnet in spatele barcutei
vreau sa stiu pe ce distanta se poate duce si cat drumuri pot duce acumulatorii? de unde esti ??
sunt din cluj
cartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
1000 lei cu transport inclus
- ovidiuabalasei
- Veteran
sunt interesat dar pune te rog o poza reala cu barcuta si da-mi mai multe detalii
cartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
- Fişiere ataşate
-
- 09052010109.jpg (11.65 KiB) Vizualizat de 3062 ori
-
- 09052010110.jpg (11.39 KiB) Vizualizat de 3062 ori
-
- 09052010108.jpg (13.43 KiB) Vizualizat de 3062 ori
- ovidiuabalasei
- Veteran
-da-mi si niste date tehnice:
ce V au acumulatorii, cat tin, distanta maxima de comunicare, incarcator de priza/auto ...+ alte specificatii sau da-mi pe privat un site de unde pot lua aceste date
-are garantie, este cumparata din tara?......daca se strica cine asigura service-ul?
multumesc
ce V au acumulatorii, cat tin, distanta maxima de comunicare, incarcator de priza/auto ...+ alte specificatii sau da-mi pe privat un site de unde pot lua aceste date
-are garantie, este cumparata din tara?......daca se strica cine asigura service-ul?
multumesc
pretul este de 1000 leicartopack scrie:cartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
PRET NOU 1000 LEI
cartopack scrie:pretul este de 1000 leicartopack scrie:cartopack scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
PRET NOU 1000 LEI
PRET NOU 950 LEI
- damialina07
- membru activ
in foto arata cam zgariata.....nu vreau sa fiu rautacios dar este in stare de functionare/ are vreo problema de functionare ? a fost cumparata de noua? de ce o vinzi?.... c&r se poate face si utilizand navo...
FIECARE CU PAREREA LUI,PE LACURILE UNDE MERG EU NU MAI LASA CU NAVO.dACA GASESTI TU O BARUTA FOLOSITA SI FARA NICI O ZGARIETURA,TI-O CUMPAR EU.BARCUTA NU A FOST CURATATA,DAR FUNCTIONEAZA BINE.