CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Eu zic dupa ora 0, si sa postam si femei goale, si altele
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Pai mai frate nu vezi ca numai noi suntem pe aici ,atunci intram pe topic si nu mai umblam unu dupa altul ,ptr. ca e clar noi suntem aici seara (NOI SUNTEM OCUPATI ZIUA ) muncim...
MERCEDES S
pai coane Cosmine,e normal ziua sa muncim,ma rog azi e sambata si e liber dar deh,ne-am facut reflex,din p[acate azi n-am prins crap si somn in DD ,asta ca sa nu se ia gore de noi !
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Va doresc la toti cei de aici ,si la cei de pe ape ,o noapte frumoasa .Noapte buna.
MERCEDES S
bai cosmine pai noi plecam la discoteca nene acu ,,si tu ne zici noapte buna,,,cosmin mihut scrie:Va doresc la toti cei de aici ,si la cei de pe ape ,o noapte frumoasa .Noapte buna.
Pai bine mai Cosmine, crezi ca sefu numai asta are de facut ? A facut odata topicul cu discutii generale. Ne putem refula acolo, pe celelalte la tinta, on topic....Si ora de discutii cam asta e , in jur de 23, in rest accidental si la nervicosmin mihut scrie:Zau sa vedem care ia initiativa ??? Poate GOR..
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Da, ai dreptate Sorine.Si acum cei care vor pleca in Delta in iunie 04 ,CUM STATI CU PREGATIRILE??? AMR 23 de zile...
MERCEDES S
frate ce catati in delta , io ma lupt singur cu crapii pe DUNARE?cosmin mihut scrie:Da, ai dreptate Sorine.Si acum cei care vor pleca in Delta in iunie 04 ,CUM STATI CU PREGATIRILE??? AMR 23 de zile...
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
e lasa c-o sa te-ajut si eu,dar dupa 18,ca e prohi...,ma intelegi ?
Asta ar mai lipsii...dupa aia un topic cu Mahmurii Deltei ,altul doar ptr. Celibatari ,altul ptr. Stelisti ...bre ma lasi !cosmin mihut scrie:Sorine stii ceva vin si eu la vorba lui Iorgu ,hai sa facem frate un topic de ex.DELTA DUNARII DUPA ORA 23... ce ziceti..???
- cosmin mihut
- Veteran
Merci...back on topic !cosmin mihut scrie:Sigur ca te las...
gor , crapul ala e prins de tine?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
[quote][/quote]e catre sorprodan » Astazi, , 09:13
INVIDIOSULE!!!!!
INVIDIOSULE!!!!!