Nada pentru plantat
Moderator: florentiniuga
Nada pentru plantat
salutare ami poate spune si mie cineva ,o nada pentru crap,sa o pot folosi la plantat.binenteles an afara de porumb daca se poate ceva mai complex .ms mult.
Re: Nada pentru plantat
mix-ul de seminte de la CarpExpertauras scrie:salutare ami poate spune si mie cineva ,o nada pentru crap,sa o pot folosi la plantat.binenteles an afara de porumb daca se poate ceva mai complex .ms mult.
http://static.cauti.ro/images/produse_m ... _776_1.jpg
Pai nada ptr. crap e atat de coplexa incat n-o sa ai timp sa verifici care-i mai buna ! Incepand de la semintele preparate (canepa ,porumb ,mei ,grau,alune tigrate,naut ,etc.) ,trecand prin gama de pelete si terminand cu boiliesurile (solubile sau tari ) ,toate pot sa-ti asigure succesul unui pescuit daca nada este aleasa bine in raport cu perioada calendaristica in care pescuiesti , tiparul baltii si durata partidei !auras scrie:...............daca se poate ceva mai complex .ms mult.
Am vrut si eu sa-i dau un raspuns, dar nu mai am ce sa adauggor965 scrie:Pai nada ptr. crap e atat de coplexa incat n-o sa ai timp sa verifici care-i mai buna ! Incepand de la semintele preparate (canepa ,porumb ,mei ,grau,alune tigrate,naut ,etc.) ,trecand prin gama de pelete si terminand cu boiliesurile (solubile sau tari ) ,toate pot sa-ti asigure succesul unui pescuit daca nada este aleasa bine in raport cu perioada calendaristica in care pescuiesti , tiparul baltii si durata partidei !auras scrie:...............daca se poate ceva mai complex .ms mult.
Ocroteste natura, merita!
ba mai era cevaaaa... ştersul la poponeaţă cu biletu de tramvai scz de off topic
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan