RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Moderator: Sebastian
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Pai nu trebuie mai Pharoh sa tinem legatura cu EA (asta e expresia unui prieten,,el asa ii spune Dunari, EA )
zice........EA e EA nea Ioane ,i-mi place expresia asta a lui.
zice........EA e EA nea Ioane ,i-mi place expresia asta a lui.
Bre ,,,cam astea sint,...
Eu pun clipurile alea cu ,cintat de pasarele si cu girla ,dimineata cind ma scol,am un start mai bun.
Adica astea:
Superbe peisaje,domnule.
- craparulsef
- Veteran
Bine ai venit, printre noi!aFLO scrie:Superbe peisaje,domnule.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- cosmin mihut
- Veteran
Si in ultima dimineata (se ingina ziua cu noaptea)
Ioane, referitor la drumurile din Chilia Veche- este valabila deviza ,,AICI SUNT BANI DUMNEAVOASTRA''
In schimb cu foto postate ne-ai <<spart>>. Frate natura in virginitatea ei invinge ,,n'' metropole super dezvoltate.
Civilizatia prin expansiune, a uitat sau ignora tot ce este mirific. Vazand imaginile am avut si o comfirmare a pasiunii pe care o avem unii dintre noi, cand suntem acolo uitam de toate grijile si nevoile de zi cu zi . Nu este pacat sa distrugem ce alti nu au?
Frate zine si noua care persoana esti ,,tu'' din acele momente de relaxare
In schimb cu foto postate ne-ai <<spart>>. Frate natura in virginitatea ei invinge ,,n'' metropole super dezvoltate.
Civilizatia prin expansiune, a uitat sau ignora tot ce este mirific. Vazand imaginile am avut si o comfirmare a pasiunii pe care o avem unii dintre noi, cand suntem acolo uitam de toate grijile si nevoile de zi cu zi . Nu este pacat sa distrugem ce alti nu au?
Ocroteste natura, merita!
.....................................................................................................iorgu scrie:Ioane, referitor la drumurile din Chilia Veche- este valabila deviza ,,AICI SUNT BANI DUMNEAVOASTRA''
Spiritual sau fizic ?
Asta cu chelie,ochelari si barba,e Ion
[quote="craparulsef"] Bine v-am gasit!
Paun Ion scrie:Asta cu chelie,ochelari si barba,e Ion
Cred,adica sunt sigur ca pentru ION, nu prea mai exista secrete pe care sa nu le cunoasca, la pescuitul pe Dunare si in Delta Penru mine imaginea reala a unei persoane imi comfirma sau nu parerea care o aveam pana in acel moment. Nu te complimentez, bla, bla, bla, este sincer parerea mea si atat. ma bucur ca te am de prieten pe forum
Ocroteste natura, merita!
Sa nu iti treaca prin cap asa ceva nea Iorgule ,,,am atit de multe necunoscute inca despre EA,,,,,,,,, si sigur cit voi trai nu o sa am raspunsuri ,poate doar la o mica parte.Ce stiu eu, e apa de ploaie,dar mai invat si eu de la Gigel de la nea Vasile,oameni care stiu mult mai multe decit mine.Care si ei la rindul lor, recunosc ,cind vorbim, ca sint intrebari la care nu au raspuns.