Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
dunareanu
senior
senior

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de dunareanu » 05 Mai 2010, 22:33

este bre,cel putin in treaba mea e grava situatia,finantele sant la pamant,pietele cad pe capete,Bocciu' si Vladescu ne baga in pamant,cei care i-au votat sa nu aibe tupeu sa se planga,vai mama noastra,sa vedem ce va mai fi !!
Ultima oară modificat 05 Mai 2010, 22:36 de către dunareanu, modificat 1 dată în total.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 05 Mai 2010, 22:36

cam este criza si pe unde dau eu cu sapa :(
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Mai 2010, 22:41

E belita rau nene,da rau tare .

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 05 Mai 2010, 22:45

Stati baieti, ca romanul are o vorba : " Doamne fereste de mai rau...". Se zvoneste de "imbunatatiri" ale nivelului de TVA si niscaiva impozite mai "grase". Halal gandire de relaxare fiscala pe vreme de criza... Si pun pariu ca romanul tot asa va spune : " Doamne fereste de mai rau...".
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Mai 2010, 22:52

Pai tocmai de asta spuneam,,,despre majorarile care vor veni,,

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 05 Mai 2010, 22:59

Sorine ,pt finantisti si economisti e o lectie simpla,de manual,IN CRIZA NU SE MARESC IMPOZITELE PT CA MASURA ARE EFECT DE BUMERANG,da' ce sa le spui la imbecilii astia,sfaturi au din toate partile ce ar trebui sa faca,da ei nu si nu ,o tin pe-a lor,ca deh, au coada in vant, pai ce-i doare pe ei in p...a de pulime,lor sa le mearga bine,tara arde si bulache de vladescu se plimba pe la Amsterdam cu o pustoaica de 20 de ani,mancami-ar,tu-le muma-n cur de handicapati!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 06 Mai 2010, 21:13

dunareanu scrie:Sorine ,pt finantisti si economisti e o lectie simpla,de manual,IN CRIZA NU SE MARESC IMPOZITELE PT CA MASURA ARE EFECT DE BUMERANG,da' ce sa le spui la imbecilii astia,sfaturi au din toate partile ce ar trebui sa faca,da ei nu si nu ,o tin pe-a lor,ca deh, au coada in vant, pai ce-i doare pe ei in p...a de pulime,lor sa le mearga bine,tara arde si bulache de vladescu se plimba pe la Amsterdam cu o pustoaica de 20 de ani,mancami-ar,tu-le muma-n cur de handicapati!
Cand spuneam eu ca trebuie, sters...pai TREBUIE STERS!!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 06 Mai 2010, 21:27

craparulsef scrie:
dunareanu scrie:Sorine ,pt finantisti si economisti e o lectie simpla,de manual,IN CRIZA NU SE MARESC IMPOZITELE PT CA MASURA ARE EFECT DE BUMERANG,da' ce sa le spui la imbecilii astia,sfaturi au din toate partile ce ar trebui sa faca,da ei nu si nu ,o tin pe-a lor,ca deh, au coada in vant, pai ce-i doare pe ei in p...a de pulime,lor sa le mearga bine,tara arde si bulache de vladescu se plimba pe la Amsterdam cu o pustoaica de 20 de ani,mancami-ar,tu-le muma-n cur de handicapati!
Cand spuneam eu ca trebuie, sters...pai TREBUIE STERS!!!
...............................................................................................................................
Laso bre, ca e bine asa, unde sa ne mai spunem si noi micile,mari, necazuri si bucuri ,ioc

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 06 Mai 2010, 21:34

de acord,... sa urlam aici pana ragusim...si sa nu aiba nimeni ce ne face...na...ca avem imunitate no topic =)) =)) =))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 06 Mai 2010, 22:01

sorin1362 scrie:de acord,... sa urlam aici pana ragusim...si sa nu aiba nimeni ce ne face...na...ca avem imunitate no topic =)) =)) =))
Atunci...dati-i sa mearga!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 06 Mai 2010, 22:51

Pai si astia ce fak..,mAI DUNARENE , NU O f.t pe masa ...
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 08 Mai 2010, 09:04

Raspuns pentru Razvan de la Paun
Buna ziua . Ma numesc Razvan si as dori un sfat daca
se poate :) . am 400 Ron si as vrea sa imi cumpar un set de 2 undite +
mulinete pentru Crap...ce ati putea sa imi recomandati? ...Multumesc
anticipat .

Daca aveti chef colegilor :puteti da si voi o idee (am scris eu paun )

Razvane, nu am informati ,piata e plina de chinezari ,chesti care te vor tine fara probleme un an de pescuit intensiv,
din Europa ,sau Niro ,iti poti cumpara cu 100 ron si lanseta si mulineta ,sa tragi tare de ea un an,vezi si tu ,ca lanseta sa aive actiune mica 10-50 gr. max
nu ciomege, sint si fibre pline,ar fi ideal o fibra cu actiune pina in 50 gr.Mulineta raport de recuperare =4/1 sau max 4,5/1(deci la o turatie completa la 360grd a manivelei,tamburul se invirte de 4,5 ori.) nu lua 5/1 sau 5,5/1 sint prea rapide la recuperare (cistigi viteza cind recuperezi in gol ,dar in sarcina nu ai forta).Sculele garantate sint scumpe .Asta acum la inceput, pina iti mai formezi mina merg si astea din Europa
Ca un sfat :ia toate mulinetele la fel ,la un moment dat poti ajunge sa ai o mulineta pentru piese si conteaza sa fie la fel toate.
Deci in concluzie :mulineta ,raport recuperare 4/1 sau 4,5/1 ,lanseta cu actiune 10-50 gr (sa simti si cele mai fine trasaturi).Cind se agata in craci tragi in lung sa nu rupi lanseta.
Indicati valabile pentru Dunare.,,atit,si mai mult nimic

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 08 Mai 2010, 22:54

Prietene asculta sfaturile ...vin de la un profesor ,garantat...Te salut nea ION..am uitat sa pun ghilimelele de rigoare...
Ultima oară modificat 08 Mai 2010, 23:11 de către cosmin mihut, modificat 1 dată în total.
MERCEDES S

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 08 Mai 2010, 23:01

Paun Ion scrie:Raspuns pentru Razvan de la Paun
Buna ziua . Ma numesc Razvan si as dori un sfat daca
se poate :) . am 400 Ron si as vrea sa imi cumpar un set de 2 undite +
mulinete pentru Crap...ce ati putea sa imi recomandati? ...Multumesc
anticipat .

Daca aveti chef colegilor :puteti da si voi o idee (am scris eu paun )

Razvane, nu am informati ,piata e plina de chinezari ,chesti care te vor tine fara probleme un an de pescuit intensiv,
din Europa ,sau Niro ,iti poti cumpara cu 100 ron si lanseta si mulineta ,sa tragi tare de ea un an,vezi si tu ,ca lanseta sa aive actiune mica 10-50 gr. max
nu ciomege, sint si fibre pline,ar fi ideal o fibra cu actiune pina in 50 gr.Mulineta raport de recuperare =4/1 sau max 4,5/1(deci la o turatie completa la 360grd a manivelei,tamburul se invirte de 4,5 ori.) nu lua 5/1 sau 5,5/1 sint prea rapide la recuperare (cistigi viteza cind recuperezi in gol ,dar in sarcina nu ai forta).Sculele garantate sint scumpe .Asta acum la inceput, pina iti mai formezi mina merg si astea din Europa
Ca un sfat :ia toate mulinetele la fel ,la un moment dat poti ajunge sa ai o mulineta pentru piese si conteaza sa fie la fel toate.
Deci in concluzie :mulineta ,raport recuperare 4/1 sau 4,5/1 ,lanseta cu actiune 10-50 gr (sa simti si cele mai fine trasaturi).Cind se agata in craci tragi in lung sa nu rupi lanseta.
Indicati valabile pentru Dunare.,,atit,si mai mult nimic

nu ma bag,fiecare cu ideile lui,insa actiunea care o indici mata nea Ioane...,mai bine tac ca iar sari si n-am chef :)) !

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 08 Mai 2010, 23:46

Raspuns lui Dunareanu

Nu sar ma (nu ma supar),,eu in ultimi ani ,,asa m-am invatat,,fibrele pline nu se rup,,acu testez un carbon de 2,1 e ca batu de chibrit la virf ,,dar e in teste,,nu stiu ce o iesi cind va veni ala mare,daca se rupe va spun

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”