Capturi salau
Re: Capturi salau
Multumesc . Am auzit ca mananca salaul la golesti , dar nu am fost pana acum .... am auzit ca sa anu acesta sa bagat si in Budeasa puiet de salau .... pacat ca il mananca stiuca , barim de il bagau si ei unpic mai mare
Nu o sa auzi niciodata "am scapat un peste mic"
Re: FOTO CAPTURI
Buna ziua am o rugaminte stie cineva o balta la salau in jurul Bucurestiului cu multumiri
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: FOTO CAPTURI
Bre meseriasule,daca iti spun ma injura toata lumea ca matale cica esti mai tare ca Ben Laden si faci macel :-??da io tot iti zic,ca si mie mi-a zis unu . La hala la obor, da sa te duci la inceputul saptamani lunimeserie scrie:Buna ziua am o rugaminte stie cineva o balta la salau in jurul Bucurestiului cu multumiri
Salut tuturor amatorilor de rapitor si nu numai!!!Postez cateva imagini pe sit-ul D-stra sa vedeti ca si dincolo de Prut se prinde o-ho. Chiar ieri am fost pe Nistru si ...mi-a suras norocul - un salau de 6 chile.
- Butaru Gabriel
- Veteran
[quote="SIMA MD"]
Bine ai venit si la mai mari
Bine ai venit si la mai mari
@ SIMA MD...
Bun venit pe forum !
Frumoasa captura...poate ne dai cateva detalii...
Fir intins !...tuturor.
Bun venit pe forum !
Frumoasa captura...poate ne dai cateva detalii...
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Unu mititel . Mister twister culoare pearl, marime 8 cm, jig 2/0 5 gr. Din pacate vantul m-a trimis acasa
Chiroiu 4 o balta foarte buna pentru rapitor
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- stefanflorin
- Veteran
Salautz pe Sf. Gheorghe undeva pe la mila 55 la caras pus pt somn.
Frate esti bun! Asta da salau de top. Invierea Domnului a fost cu tine
Ocroteste natura, merita!
Am mai prins salai dar asa mari nu. Cel mai rasarait avaea 5 kg. Dar intr-o seara am prins 23 de bucati strapazani.Cand a intarat asta urias a mai intrat un somn de 1,5 metri la oscilanta.Mersi de mesaje.Abia astept sa inmoi firele din nou.
-
- Veteran
Cu asa capturi nu te lasi de pescuit niciodata , mai ales la rapitor.
Salau luat astazi de colegul meu la bucatica pe o balta (nu stiu cum se numeste) de pe langa Ploiesti.