cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
sorin1362
Veteran
Veteran

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de sorin1362 » 04 Mai 2010, 19:43

Paun Ion scrie:Frumos,curat, ingrijit locul,se vede mina de gospodar.
Si nu numai, un individ suspect de ingrijit si ordonat, de la ultimul fir din mustata si pana la felul in care tine pestele in maini. Mereu zambitor, Craparulsef, caruia , unii incercam sa-i spunem, simplu, Marius, ne impune linistea deltei, bonomia locuitorilor deltei... E o bonomie greu de accesat... Doar prin respect poti intra in inima locuitorului deltei... ceea ce rezulta poate fi o relatie de nezdruncinat... si credeti-ma ca nu vorbesc aiurea. Dar inca nu e momentul de a discuta despre relatiile cu locuitorii deltei. Mai tarziu, dar aveti termen de gandire pe acest subiect.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 05 Mai 2010, 09:10

Frumos d-le craparsef,inca o data felicitari...mi-ai facut o pofta nebuna de plecat,in acea zona ,dar vine ea ziua ...04 iunie...
MERCEDES S

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 05 Mai 2010, 13:47

cine ma ia pa mine in delta ai arat cum sa leaga un ac ptr babaoi mare ! ;)
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Mai 2010, 16:30

gogu steriade scrie:cine ma ia pa mine in delta ai arat cum sa leaga un ac ptr babaoi mare ! ;)
Mai Gogule ,mergi cu nea Ion ma,tu ma inveti sa leg ace si eu te invat sa bei tuica .

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 05 Mai 2010, 21:28

lasa vrajeala Gogule ca stim toti smecheria asta,in loc de nod il "sudezi" cu poxipol sau a+b,nu mai are moarte!! :))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 05 Mai 2010, 21:55

pharaoh scrie:Bineinteles ca este o optiune viabila cand ai si loc pentru transportul lor inapoi, ceea ce in cazul meu s-a si intamplat. Altfel as fi apelat negresit la metoda arderii. Dar, inca o data reamintesc ca eu nu stau cate o saptamana. Probabil atunci s-ar strange prea multe gunoaie pentru a putea fi transportate.
Marius, in 2 - 3 zile aproape ca n-ai ce cara acasa. Dar stiu cazuri in care si dupa o perioada asa scurta locul a ramas ca dupa tornada. Sunt unii care parca arunca mizerii in dusmanie, parca aduc sacii menajeri plini de acasa.
Insa in doua, trei saptamani se aduna multe...mai ales peturi si doze, ca setea e mare.
Sunt unii indaratnici si printre pescarii impatimiti. Chiar eu am avut unul in trupa. Degeaba culegeam in fata lui tot ce arunca pe unde apuca(am incercat sa-i fac o educatie mai fina deoarece unii se "sifoneaza" la observatii)... nu s-a lipit nimic de el, dar nici el nu s-a mai lipit de trupa.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 05 Mai 2010, 22:10

Partea asta cu membrii gastii e destul de delicata. Pentru ca tot timpul s-ar gasi cineva dintre prieteni, amici, colegi, care sa vrea sa se alature grupului. Si parca de la o varsta am inceput sa fiu cam selectiv cu oamenii pe care mi-i doresc in preajma la pescuit. Prefer mai putini dar buni si "verificati" :D
I Fish. Therefore I am.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 05 Mai 2010, 22:23

hai sa va spun cum facem noi,totul depinde unde santem,de ex.anul trecut pe Cernovca era f.greu de ajuns,harnasamente multe, totul transportat pe apa cu barcile,gunoi se strange mult dupa o taba ra de 2 saptamani si e greu de transportat,atunci rezolvarea e sa faci un foc puternic si bagi absolut tot pe foc,va rog sa ma credeti ca totul se topeste,sticle, conserve si altele se fac de raman o mana si bagi totul doar intr-o punga de plastic,gata problema :)

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 05 Mai 2010, 22:33

dunareanu scrie:hai sa va spun cum facem noi,totul depinde unde santem,de ex.anul trecut pe Cernovca era f.greu de ajuns,harnasamente multe, totul transportat pe apa cu barcile,gunoi se strange mult dupa o taba ra de 2 saptamani si e greu de transportat,atunci rezolvarea e sa faci un foc puternic si bagi absolut tot pe foc,va rog sa ma credeti ca totul se topeste,sticle, conserve si altele se fac de raman o mana si bagi totul doar intr-o punga de plastic,gata problema :)
Foarte corect Costine, dar trebuie lamurit tot poporul sa faca asta. Multi din ignoranta, multi din comoditate, multi din cauza mahmurelii de dupa ultima betie... nu mai fac ce ar trebui facut.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 05 Mai 2010, 22:48

Sorine asa e ,trebuie educat poporul,insa eu cred ca incet ,incet,cu insisenta vom putea schimba mentalitatile!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Mai 2010, 22:49

Da ma asa e ,,le dai foc ,si gata,cel mai simplu si rapid,,,,la un sac menajer te rezumi atunci cind ,,,,iti aduni doar gunoiul tau,,,,, si nu te uiti si sa stringi ce a adus girla sau au aruncat alti,,,dar cind vrei sa faci curat pe o zona mai mare ,,,,,,atunci la foc tot.

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 05 Mai 2010, 22:56

Eu spun ca mai mult din nepasare ca sa nu spun altfel...................lasa mizerie in urma lor.Si mai sunt unii care zic ca or sa vina altii sa faca curat dupa ei sau ei de ce sa stranga dupa altii mai bine stau asa >:)

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Mai 2010, 23:10

sau ei de ce sa stranga dupa altii mai bine stau asa >:)[/quote]
Aia care nu string dupa alti,sint rataciti,in ale Dunari,si in ale naturi si dispar ,nu e modul lor de viata pe girla,sint la un experiment,,,,ia sa vad si eu cum se prinde un peste pe Dunare,?,,a vazut si sa dus dracu ,ca nu mai vine ,,dar ai dracu ,,vin alti identici cu ei,,,,ca sau inmultit tare al dracu astia ,,, la experiment.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 05 Mai 2010, 23:12

Paun Ion scrie:ai dracu ,,vin alti identici cu ei,,,,ca sau inmultit tare al dracu astia ,,, la experiment.
e la moda...
I Fish. Therefore I am.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 05 Mai 2010, 23:14

oricum incet treaba se schimba,am asistat acum ceva timp la o faza care mi-a placut,o masin a cu nr de PH(nea Ioane ,nu fac apropouri,chiar asa a fost) a oprit la mcdonald,a luat ceva haleala si dupa ce-a mancat a aruncat toate resturile pe jos,n-a apucat sa faca 10 metrii,si la oprit unu' care la apostrofat,tipul era indignat si imediat au mai sarit 2 mai,mai sa-l ia la bataie pe ala,m-am bagat si eu,asa mai impaciutor si omul mai de voie ,mai de nevoie,a trebuit sa se intoarca sa-si ia mizeria de pe jos,eu cred ca in timp lucrurile se vor schimba!

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”