Sulina
Moderator: Sebastian
Re: Info Sulina
tare "optimist" mai esti
Re: Sulina
I Fish. Therefore I am.
Probabil ca asa arata,eu unde am fost era cam 25,30% din ce e la Sulina dar asta pe 200mp.Eeee,le dam foc data viitoare ,cind vom fi mai multi,dar asa e pe tot malu Dunari,cam in fiecare an (exceptie ani cind nu a venit girla mare,da anu asta nea rupt) E usor sa iti cureti zona unde pescuiesti si chiar imprejurimile ,cred ca multi pescari vor face curatenie si dupa gunoiul lor si dupa ce a adus Dunarea,vad ca pe alte siteuri de pescuit ,clubul unde e si Dunareanu organizeaza stringerea de peturi de pe Ara,e de apreciat,ei au mai avut actiuni de genul asta si ani trecuti.Eeee usor ,usor,se mai educa si romanul.
nea Ioane,nu vii bre si mata acolo,promit sa-ti arat niste japse pline de peste de nu te mai duci pana in delta !
Ma ,nu stiu ce sa zic,momentan,sa vad cum stau cu bani si timpul,iar cu pestele ramine de vazut,eu m-am indragostit de SF.GHE,,astia ai mei au fost pe zona Calarasi si au ramas uimiti de ce locuri de crap au gasit.dunareanu scrie:nea Ioane,nu vii bre si mata acolo,promit sa-ti arat niste japse pline de peste de nu te mai duci pana in delta !
nea Ioane,delta-i delta,nimic nu se poate compara cu ea,dar pt 2 zile te poti delecta si mai aproape de casa cu locuri misto,merita sa incerci,parerea mea,eu de ex.,cand am chef,o tai la Dunare si fac o pescuiala ,cateodata prind,alteori nu,dar macar ma scot psihic !noi avem un avantaj care e pacat sa nu profitam de el!
Acum nu am raspuns disponibil.
- craparulsef
- Veteran
Din nefericire in fiecare an e la fel, cotele mari ale Dunarii si ale afluentilor, transporta in mare, orice pluteste si nu numai...dar marea are ceva aparte - se curata singura - valurile spulbera pe maluri, tot ce noi toti aruncam neglijent pe uscat! Din putinii bani pe care-i are primaria Sulina, anual face curatenia de inceput de sezon. In special peturile sunt bagate la presa si depozitate in baloturi mari...o sa va aduc imagini cu depozitul de peturi din Sulina. Cred ca sunt cateva peturi venite si din tara de pe undeva, caci nu or fi toate aruncate de bastinasi!
Dupa curatarea plajei, in timpul sezonului plaja este mai frumoasa.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Optimist pe naiba, am batut coltul asta azi de mi-a venit rau...si nimic! Tu stii foarte bine zona, in spatele tufei e mahona scufundata...numai langa ea am gasit cateva carduri de obleti, in rest ici colo puiet de albitura la un metru de mal...insa nu am avut nici un atac de stiuca!?bogdan25 scrie:tare "optimist" mai esti
- craparulsef
- Veteran
Am ratat anul acesta...nici plasarii nu mai prind scrumbie, poate la anul dupa ce-i cotrobaiesc prin trusa lui Dunareanu. Negresit trebuie sa-l cunosc pe baiatul asta!sorin1362 scrie:Si nici o scrumbie ?
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Dedicatie, d-lui Cosmin - cam asa arata Dunarea la Sulina!
- cosmin mihut
- Veteran
Cosmine,sincer acum,de unde iti dai tu seama din poza ,ca apa e curata ?