fir daiwa infinity duo
Moderator: florentiniuga
fir daiwa infinity duo
ce parere aveti despre acest fir? l-a folosit cineva? eu l-am gasit la 85.99 ron rola de 1200m, o.31mm si imi pare un pic cam scump mai ales ca nu am putut sa-l si vad pe viu pt ca era out of stock insa mi-a fost recomandat. l-am intrebat pe vanzator de p-line si a zis ca nu a auzit de el
voi ce ati alege intre p line floroclear si daiwa infinity duo?

- Qnyx
- Master Admin
Re: fir daiwa infinity duo
Vad ca esti din Constanta; in spate la fosta banca a religiilor este un magazin de pescuit si se numeste "top-secret". Acolo are produse pe care nu le gasesti nicaieri, nici macar in Bucuresti. Intreaba de firul pe care il doresti.
multumesc pentru pont. maine ma duc sa-l caut.Qnyx scrie:Vad ca esti din Constanta; in spate la fosta banca a religiilor este un magazin de pescuit si se numeste "top-secret". Acolo are produse pe care nu le gasesti nicaieri, nici macar in Bucuresti. Intreaba de firul pe care il doresti.
daca nu gasesti mai tipa pe aici. am gasit undeva 0.33mm--- 1050metri---66lei.saryi scrie:ce parere aveti despre acest fir? l-a folosit cineva? eu l-am gasit la 85.99 ron rola de 1200m, o.31mm si imi pare un pic cam scump mai ales ca nu am putut sa-l si vad pe viu pt ca era out of stock insa mi-a fost recomandat. l-am intrebat pe vanzator de p-line si a zis ca nu a auzit de elvoi ce ati alege intre p line floroclear si daiwa infinity duo?
Tel0762.865.274
- Allen Besnovich
- Veteran
Pana la urma cum este acest model de fir ?
Am pus si eu pe unul din tamburi, sper sa nu ma dezamageasca!

Am pus si eu pe unul din tamburi, sper sa nu ma dezamageasca!

C.S. OLTENIA FISHING
- catalin2804
- membru activ
Am eu de 0.36. L-am folosit in Delta. Pur si simplu nu il puteam rupe. Trebuia sa tai firul.