Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
bogdan25
membru activ
membru activ

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de bogdan25 » 04 Mai 2010, 01:17

bogdan25 scrie:
Draga mircea in primul rand nu stai la Sulina din 2006 in al 2-lea rand o sa mai curga multa apa pe Dunara pana cand sulineanu o sa fie Om(sa nu mai jupoaie turistul sa-l respecte ,sa fie un ghid bun daca asa se pretinde,etc etc nu vreau sa fac numai antireclama )si mai ales mare pacat de cum isi bat joc de frumusetea Deltei dar nu vreau sa mai continui ca ..................
IORGU
Frate, daca ai avut curajul sa arunci primul cu ,,piatra'', mergi pana la capat, mai ales ca ai facut afirmatia ca detii date reale! In situatia ca nu continui se numeste ,,calomnie'' si este cel putin o jignire, pentru care esti obligat ca mascul(cred ca asta esti) sa-ti ceri scuze in public! Parerea mea este sa aflam si opinia lui Marius, care sunt convins ca nu va intarzia.

=)) NU calomniez pe nimeni,de mascul...................nu cred ca tb sa-ti dovedesc ,dar daca ai fost de mai multe ori in delta si ai mai si stat la vreun bastinasi nu se poate sa nu ai aceeasi parere ca a mea(se considera cei mai defavorizati de pe fata pamantului desi vremurile cu" pica para malaiata au cam trecut"si restul sant de jupuit...si iarasi aici sunt o multime de povestit,cum nu vor sa puna mana pe o undita desi nu au ce manca etc etc)DAR mai sunt si CATIVA OAMENI pe acolo.nenorocirea este ca acei OAMENI sunt "uscaturile" din padurea de betivani(Marius stie fffffffff.bine )
In incheiere Iorgu,daca nu te superi ,poti sa-mi spui de cati ani mg. in Delta?(nu cred ca de f. multi pt ca ai fi avut aceeasi impresie ca a mea)sau poate nu ai avut de a face cu dansii atat cat am avut eu :(( sau poate ai gasit acel procent de 1% din care face parte si Mircea(vezi sa nu o iei prea in serios :)) :O )si atunci esti ffffff. norocos,desi ma indoiesc sincer

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2010, 02:15

Asta am vrut sa vad REACTIA ,Sorine stai calm prietene ,ARES este cainele meu prietene ,un Ciobanesc Caucazian ,asa la 85 de kg.,el este cel mai bun prieten al meu,un adevarat razboinic el este agresiv rau tata ,eu sunt omul pacii dupa cum ai putut constata ,dar am impresia ca tu esti ala la care-i cam sare mustaru din orice rahat,si inca ceva ARES imi este foarte devotat ,in DELTA el este paznicul de nadejde al taberei..si am schimbat aia asa ca Supermanul sa nu mai mercedeasca asa a provocare ,vezi eu sunt ala care o lasa moale,asa de bun simt nu de alta....
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 04 Mai 2010, 03:35

cosmin mihut scrie:Asta am vrut sa vad REACTIA ,Sorine stai calm prietene ,... ,dar am impresia ca tu esti ala la care-i cam sare mustaru din orice rahat....
Mai Cosmine, cam ce poate poporul intelege ? Care-i ala cu rahatu si cui ii sare mustaru ? Mai poti repeta dimineata ? Asa ...inainte de "spalatul" pe dinti...
Apoi, starea mea emotionala mi-o stabilesc singur, in functie de diversi factori. Tu poti sa-i comanzi javrei tale sa stea calma, asta daca intr-o zi nu se razvrateste (turbeaza) de atata amabilitate.
Totusi am impresia ca ai tras si tu cu furtunul din alta canistra, nu din aia cu benzina... =))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2010, 08:05

Da, scuze.Ai dreptate .Noroc.
MERCEDES S

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 04 Mai 2010, 10:01

Domnilor moderatori, radeti va rog de pe forum, topicul - "Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !" - caci, buni prieteni, unii de o viata chiar, au inceput sa aibe pareri, mai mult decat contradictorii. Bogdane, inainte sa mai postezi ceva, trimiti la mine pe privat, cenzurez eu ce nu-mi convine, trimit inapoi forma finala cu viza si data, dupa care cred ca poti sa te bucuri de acceptul nostru...totusi 1% nu e cam putin spus, eu raman la parerea mea...sunt intradevar destui, care te seaca la suflet si la buzunar, numai daca accepti, dar in acelas timp sunt si oameni cu care poti negocia. Nu crezi? Hai mai lasa putin de la tine, nu fii atat de radical! Multumesc anticipat pentru intelegere.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 04 Mai 2010, 10:02

Cosmin, daca trec intamplator pe langa tabara voastra, ce sanse am sa fiu atacat de zeul razboiului? :D
I Fish. Therefore I am.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2010, 13:53

Sanse nule Marius...ptr.ca il iau doar cand merg eu si un prieten,si in ultimul timp mergem 3-4 persoane...
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 04 Mai 2010, 15:12

Ah..ce pacat. (pt. ca nu mai poti sa-l iei, nu pacat pt. ca nu ma mai ataca =)) )
I Fish. Therefore I am.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2010, 15:41

Mariuse tu ai chef de mistouri ,vad...eu nu .
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 04 Mai 2010, 15:45

Nu prea e genul meu sa fac mistouri. Daca asta ai inteles din postarea mea, imi pare rau.
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 04 Mai 2010, 19:06

Pe timpuri am avut un fel de boxer corcit cu buldog si l-am luat o data cu mine in Insula Mica ,a fost cea mai mare fericire a lui ,se citea in comportamentul lui ce mult ii placea in salbaticie.Cred ca la asta se referea Pharoh ,mai Cosmine.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 04 Mai 2010, 20:30

craparulsef scrie:Domnilor moderatori, radeti va rog .
Da, vorba lui Marius, radeti ... cu gura pana la urechi :)) . Este vorba doar de intepaturi prietenesti...care cum calca in strachini sa fie intepat. Chiar si eu, dar sa stiti ca nu ma las... :)) . Marius, ne cenzurezi ceva despre Bogdan, asta asa, ca sa stim daca putem sa-l "intepam" si pe el =)) . Si inca ceva... daca se supara ii taiem inaintasu` :D .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 04 Mai 2010, 20:50

Paun Ion scrie:Cred ca la asta se referea Pharoh ,mai Cosmine.
Exact la aia ma refeream. Si la inca ceva. Cine nu si-ar dori ca cel mai bun prieten, fie si necuvantator, sa-i fie alaturi in micul sejur in delta?
I Fish. Therefore I am.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 04 Mai 2010, 23:17

nu ,nu ,sa nu se stearga nimc [-x ,e topicul de caterinca si de rabufniri din toate partile,sant tensiuni care se acumuleaza si aici se pot descarca,e chiar f.util topicul,ce ati vrea numai politeturi ? :D bleah,pai ce Doamne ,santem pescari nu filistini :)) !

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Mai 2010, 22:27

Ba, pa la voi , e CRIZA?

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”