Cel pe care il folosesc si eu,tu stii care este.
![call me :-c](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/101.gif)
Moderator: florentiniuga
NASH,MAINLINEFisher scrie:Salut.Pentru boilies cu aroma de porumb,ce aroma de porumb mi-ati recomanda,de la ce firma?(are cineva de vanzare?)Multumesc.
Numai bine.
Nu e nevoie sa le bagi in congelator daca le pastrezi in sac la aer, la uscat. De asemenea, daca se usuca nu mucegaiesc decat daca le bagi in plastic sau cutii inchise. Cata vreme nu au umezeala si raman la aer e ok. Inainte de a le folosi, daca sunt prea uscate, le poti hidrata cateva ore cu apa din balta in care poti adauga dupa preferinta niste CSL si aroma.jack007 scrie:Cat timp tin boilesurile facute cu oua, ca am inteles ca nu prea tin mult timp si ca trebuie tinute la congelator iar cand le scoti le folosesti ca apoi nu mai sunt bune.
De ce trebuie tinute la congelator dupa ce le-am tinut cateva zile la zvantat ?
Renunta la faina de soia daca bagi izolat proteic de soia. De asemenea renunta la dextroza, melasa si sweetcorn extract (e tot lapte de porumb), altfel faci lipici nu pasta.Fisher scrie:Salut.Un sfat de la voi as vrea.Imi puteti spune daca acest mix se va lega,sau care ar fi cantitatile indicate pentru a se lega mixul urmator(birdfood-aroma de porumb):
200g supergold 60
200g gris
100g faina de soia
100g izolat proteic de soia
100g meggablend dulce
100g concentrat proteic din zer(WPC)
100g mei de corticat
100g boabe de porumb bonduelle(date prin mixer/blender pana se obtine o pasta)
?? g dextroza
Parte lichida:
150ml lapte de porumb+150ml apa
30ml csl
30ml melasa
30ml betaina lichida
30ml sweetcorn extract
10ml aroma de porumb
Cam asta e.Cu bunavointa voastra astept sfaturi.
Numai bine.