cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
iorgu
Veteran
Veteran

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de iorgu » 01 Mai 2010, 08:44

Sebastiane, multumesc pentru acceptarea scuzelor si te asigur ca a fost un caz rarisim din partea mea. La bautura omul isi schimba caracterul. La mine s-a manifestat prin impolitete si impertinenta. Toate cele bune si te asigur sincer de tot respectul meu =D>
Ocroteste natura, merita!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 01 Mai 2010, 09:23

Ehei, Iorgule, a iesit iar soarele pe strada noastra, hai sa ramana tot asa si hai sa batem 5 !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 01 Mai 2010, 09:35

O.K. prognoza pe timp indelungat arata cer senin multumesc de raspuns. Ce bine este cand omul are mintea limpede =D>

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 01 Mai 2010, 22:13

Sorine gata gratarele si micii,mai frate da la-ti luat pe Iorgu nu gluma ....da cu alte cuvinte e un om de nota 10.
MERCEDES S

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 02 Mai 2010, 20:06

Cosmine, am meritat-o, cine face ca mine, ca mine sa pateasca. Marti merg dupa somn, a inceput sa puna ,,botul''. Poate ne marim folderul de capturi. Daca iau ceva va trimit pozele pe mess, deoarece am mai postat pe site si m-au luat toti la misto. Pe aia trebuia sa-i atac, nu pe Sebastian :">

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 02 Mai 2010, 21:25

Ai dreptate Iorgule ,un om ca tine trebuie iertat ,si prietenii nostri baimareni sunt si ei niste baieti de super calitate,mi-ar parea bine sa-i cunosc si personal anul asta ,poate voi avea ocazia ,ii salut si pe ei cu aceasta ocazie.
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 03 Mai 2010, 22:15

Bun !
Daca prima problema am incercat sa ne-o "apropiem", cea cu toaleta... mai ramane un ultim aspect pe tema asta :
hai sa-i educam pe cei care nu stiu ori sa-i "educam" pe cei care nu vor ! Urmatoarea problema...in urmatoarea postare...

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2010, 00:26

Salut Sorine toate bune pe la Baia Mare..???
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 04 Mai 2010, 00:30

Deci urmatoarea problema... si mai dureroasa... gunoaiele...
Daca gunoaiele de primavara, de dupa viitura (in special peturi) provin de la "civilizatia" din amonte."Moda" vara-toamna se prezinta altfel...mult mai "curata" si mai "aranjata". Se cunoaste imediat diferenta intre mizeriile aduse de apa si cele care sunt lasate, care nu sunt pline de noroi. Multi vor sa para aduse de apa.
Arderea resturilor este cea mai la indemana modalitate de a lasa in urma un loc curat. Un foc bun topeste si dozele de bere. Ceea ce indruga unii cum ca ar pune gunoaiele in saci, cum ca le-ar duce cu masina, astea sunt povesti de ametit necunoscatorii, novicii... Eventualele si mai mult ca posibilele sticle goale de vin se pot transforma in cioburi si ingropa in toaleta.
Febra instalarii trebuie sa fie in legatura cu satisfactia de a lasa un loc mai curat decat cel pe care l-am gasit.
Eu, personal, nu pot sta (nu pescui) intr-un loc care imi zgarie ochii. Pana nu igienizez atat cat vad cu ochii...
Si sa va mai spun ceva, un lucru pe care multi il ignora ... localnicii, locuitorii deltei stiu in orice moment cine si unde s-a instalat si ce a ramas in urma. Si sa nu credeti ca nu discuta intre ei,... cutare ii asa , iar cutare asa...
Intrarea in delta de care tot intraba unii e zero comparativ cu imaginea care ramane in mintea locuitorului deltei...
Asa ca ar trebui sa ii respectam in primul rand pe locuitorii deltei, apoi sa ne respectam intre noi, apoi sa educam pe cei care nu stiu, ...ca de educat tot poporul din amonte...e mai greu...
Ultima oară modificat 04 Mai 2010, 02:47 de către sorin1362, modificat 1 dată în total.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2010, 02:29

Sorine ,din parea mea ,numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste persoana ta ,BRAVO ,daca am fii toti ca tine intradevar Delta ar fii mult mai frumoasa ,ar fii asa cum tu ai vrea sa fie ,un adevarat Paradis vorba lui Sebi,crede-ma pe cuvant si eu sunt intru totul de acord cu tine...
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 04 Mai 2010, 09:14

sorin1362 scrie: Ceea ce indruga unii cum ca ar pune gunoaiele in saci, cum ca le-ar duce cu masina, astea sunt povesti de ametit necunoscatorii, novicii.
Parol monşer, eu tocmai asta fac. Si nu vreau sa ametesc pe nimeni.
I Fish. Therefore I am.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 04 Mai 2010, 09:30

Eu raman la sacii negri de 120 litri - imi este mult mai usor asa - la fiecare 4-5 zile eu merg in port pentru o baie ca lumea, schimburile la spalat si altele...ocazie cu care duc si sacul, pe care-l pun in loc special amenajat, la aproximativ 40 metri de locul de acostare. Destul de practic si chiar nu ramane mai nimic, dupa mine la Dunarea Veche. Totusi din cand in cand, am mai facut cate un foc de tabara, ocazie cu care am mai topit din gunoaiele fie aduse de ape, fie de noi sau altii. In general locul e pastrat curat de 20 de ani de cand il stiu eu si chiar anul trecut am fost laudati de un inspector de mediu venit in control.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 04 Mai 2010, 09:57

Bineinteles ca este o optiune viabila cand ai si loc pentru transportul lor inapoi, ceea ce in cazul meu s-a si intamplat. Altfel as fi apelat negresit la metoda arderii. Dar, inca o data reamintesc ca eu nu stau cate o saptamana. Probabil atunci s-ar strange prea multe gunoaie pentru a putea fi transportate.
I Fish. Therefore I am.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 04 Mai 2010, 18:23

Imagini de la locul nostru de pescuit, le-am ales pe cele unde se poate observa cat de curat este! :))

Din toamna aceasta, voi sti cum sa incadrez imaginile - de ansamblu - si va provoc dupa, la un concurs de curatenie in delta!

P.S. Recordul nostru, a fost de 23 de pesoane, in acelas moment si in acelas loc! Dvs.?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 04 Mai 2010, 19:09

Frumos,curat, ingrijit locul,se vede mina de gospodar.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”