Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Draga mircea in primul rand nu stai la Sulina din 2006 in al 2-lea rand o sa mai curga multa apa pe Dunara pana cand sulineanu o sa fie Om(sa nu mai jupoaie turistul sa-l respecte ,sa fie un ghid bun daca asa se pretinde,etc etc nu vreau sa fac numai antireclama )si mai ales mare pacat de cum isi bat joc de frumusetea Deltei dar nu vreau sa mai continui ca ..................
sebastian scrie:ioane ms mult insa vezi tu,eu pe linga,ca sunt cam ateutZ nici nu le prea am pe astea cu religia,mai sus de eliade nam bagat la capatina si inclin sa cred ca totusi ne tragem din maimute,uite un exemplu elogvent pe care in spiritul de fair play ce ma caracterizeaza til dedic tie
Pacat de avatarul tau ala este un invingator-adica salvator) Chiar te regasesti in imaginea pe care ai postat-o pentru Ion! Recte - maimuta ! Cred ca nici la Eliade nu ai ajuns, mai sus este intangibil. Nu cred ca esti in masura si nu ai capacitatea (oare Q.I. se numeste) sa faci analiza la ce postam noi. Sunt f. acid daca ma ataci pe gratis, vb. lui Marius-teren minat
P.s. Vorbesti in pleonasme
Ultima oară modificat 01 Mai 2010, 01:36 de către iorgu, modificat 1 dată în total.
Ocroteste natura, merita!
Frate, daca ai avut curajul sa arunci primul cu ,,piatra'', mergi pana la capat, mai ales ca ai facut afirmatia ca detii date reale! In situatia ca nu continui se numeste ,,calomnie'' si este cel putin o jignire, pentru care esti obligat ca mascul(cred ca asta esti) sa-ti ceri scuze in public! Parerea mea este sa aflam si opinia lui Marius, care sunt convins ca nu va intarzia.bogdan25 scrie:Draga mircea in primul rand nu stai la Sulina din 2006 in al 2-lea rand o sa mai curga multa apa pe Dunara pana cand sulineanu o sa fie Om(sa nu mai jupoaie turistul sa-l respecte ,sa fie un ghid bun daca asa se pretinde,etc etc nu vreau sa fac numai antireclama )si mai ales mare pacat de cum isi bat joc de frumusetea Deltei dar nu vreau sa mai continui ca ..................
IORGULE, cred ca ai aruncat piatra dincolo de patratica...Atentie mare...
P.S. este IQ si nu invers (intelligence quotient)...
P.S. este IQ si nu invers (intelligence quotient)...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
stii eram tentat sa iti rapund abordind un travaliu scriitoricesc ce nu ma reprezinta si nu isi are rostul aici sau sa imi etalez scolile mele,de genu facultatea de filozofie,una dintre ele[ups mi a scapat scuze ]insa citind mai atent postarea ta tin sa iti multumesc din suflet,ba chiar, vizualizez si zambetul domnului ion dupa ce o sa citeasca postul tau,sau a celor care stiu ce inseamna intangibil si pleonasm.cunosc o gramada de tipi care aud un cuvint fug la dictionar si il invata pe de rost in dorinta de a epata,insa vezi tu pe un teren minat cam ramin fara maini sau picioare hai sa nu facem din acest topic un loc pt vendete personale,pt ca irefragrabil,cu toate ca acidul tau va fi neutralizat de sarea mea nu facem decit sa scoatem la iveala meschinul din noi si ipocrizia.uite daca tu simti ca te am atacat, eu, sincer imi cer scuze si chiar te rog ,daca poti ,sa uiti intr un mod aprioric postul meu care ti a lezat imaginea sau ma rog convingerile.ps .sfat pe viitor -nu apela la altii [exp nea ion] pt ati sustine cauza .friends?iorgu scrie:sebastian scrie:ioane ms mult insa vezi tu,eu pe linga,ca sunt cam ateutZ nici nu le prea am pe astea cu religia,mai sus de eliade nam bagat la capatina si inclin sa cred ca totusi ne tragem din maimute,uite un exemplu elogvent pe care in spiritul de fair play ce ma caracterizeaza til dedic tie
Pacat de avatarul tau ala este un invingator-adica salvator) Chiar te regasesti in imaginea pe care ai postat-o pentru Ion! Recte - maimuta ! Cred ca nici la Eliade nu ai ajuns, mai sus este intangibil. Nu cred ca esti in masura si nu ai capacitatea (oare Q.I. se numeste) sa faci analiza la ce postam noi. Sunt f. acid daca ma ataci pe gratis, vb. lui Marius-teren minat
P.s. Vorbesti in pleonasme
nu ma apuc sa fac maieutica cu tine coane iorgule,insa vezi inainte da te pronunta sau jigni[vezi maimuta cu care ma asemanai-cam aceasta este jignire]ar trebui sa te interesezi cine ,cum si in ce relatii sunt cei la care faci referiri.eu am intins totusi o pipa a pacii insa vezi tu daca o sa persisti,in a te erija in mesia acestui topic voi fi nevoit sa iti explic cum sta treaba cu pleonasmele si nu imi vei putea raspunde decit cu onomatopee.si stii de ce ?pt ca pe vremea cind eu terminam de citit tratatele de istorie a religiilor a le lui eliade [si nu numai ale lui]tu, poate puneai ,rahat la pomi aceia ce au inflorit atat de frumos.[si noi avem din acestea insa nu le afisam pe un forum dedicat pescuitului]ps.stii pupincuristii in general imi dau senzatia de epoca impuscatului si la anii tai[multi inainte] exista pericolul asta dupa cum te manifesti[ a se vedea un topic de genu la multi ani paun ion,cind deja exista o postare de genu,sau mataniile in fata craparului sef,care fie vba intre noi ,dupa cite il cunosc nu le apreciaza precis]in consecinta mai incet cu pianul ca versi clapele.
La fel ca pe celalat topic, recunosc si aici ca am gresit cu postarile mele neprietenesti si impertinente. Imi cer mii de scuze si va asigur ca ati facut bine coborandu-ma cu picioarele pe pamant. Merit nu una ci mai multe bile negre. Vai de cel care depaseste masura la bautura. Nu este o circumstanta atenuanta pentru mine, dar credeti-ma imi pare sincer rau.
- craparulsef
- Veteran
RECTIFICARE 1986 - Nici eu nu-mi explic de ce am scris asa - probabil din viteza, ceea ce nu ma caracterizeaza, caci eu am numai 2 viteze : pe loc si deloc!!!bogdan25 scrie:Draga mircea in primul rand nu stai la Sulina din 2006 ..............
P.S. Bogdane, eu cred ca ai fost cam rautacios in ceea ce ai scris numai si pentru simplul fapt ca ai generalizat ... cred ca se impune din partea ta, o erata, nu toti locuitorii deltei sunt trasi la indigo fie ei si bastinasi.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
1986 , 2006, oricum se termina cu 6, dar ce mai conteaza 20 de ani pentru mileniile care au tocit planeta Terra...
- craparulsef
- Veteran
Eu sper sa ne tocim, noi toti, coatele pe forum, sa fim sanatosi, sa ne bucuram unii de bucuriile celorlalti, macar cativa zeci de ani de aici mai departe. Nu mai este mult si imaginile de la locurile de pescuit vor umple de bucurie sufletele celor, ce vor avea rabdarea sa se uite pe topicul "Delta Dunarii" - locul nostru de intalnire - sper chiar sa devenim buni prieteni, sa ne cunoastem candva, iar micile intepaturi sa nu ramana triste amintiri...mai bine construim, caci e mai usor a darama, dar ce folos... Parca citisem undeva pe forum ca sunt inscrisi cateva mii de minunati patimasi ai apelor. Ce frumos ar fi daca, "Delta Dunarii" la un moment dat, ar fi topicul cel mai accesat!
Marius, ar fi exagerat daca as spune ca pe aceasta cale chiar am devenit prieteni, vreo cativa ? Si daca ne-am intalni prin delta pe undeva, nu am putea vorbi tot asa, fara prea multe retineri ? Asa,...ca si cum ne-am cunoaste de-o viata...
- craparulsef
- Veteran
Nu, absolut deloc, n-ar fi exagerat...eu unul sunt nerabdator a ne cunoaste!sorin1362 scrie:Marius, ar fi exagerat daca as spune ca pe aceasta cale chiar am devenit prieteni, vreo cativa ? Si daca ne-am intalni prin delta pe undeva, nu am putea vorbi tot asa, fara prea multe retineri ? Asa,...ca si cum ne-am cunoaste de-o viata...
Multa sanatate la toti. Cu timiditate revin printre voi. Pe lacul de acumulare, de langa mine a inceput sa puna ,,botul'' tata somnul. Un prieten a luat azi noapte doua bucati, pe apa mica, la pescuit sportiv , pe lac nu este prohibitie, unul la 16Kg. si unul de 21kg. Nu vb. aiurea, marti noapte merg si eu sa-l incerc. Apropo, toata saptamana asta au fost 3 actiuni la care au participat cate 30-40 de jandarmi, barci cu motor si un elicopter, dosare, plase confiscate, barci taiate (gonflabile), baterii aruncate in apa.... Se zvoneste ca lacul vrea sa-l ia un boss. Sincer m-as bucura, deoarece aici este raiul braconierilor, iar potentialul de regenerare al populatiei piscicole este imens. Am postat aici, considerand ca ne facem cunoscute informatiile din zona unde locuim si pescuim.
Sa traiti baieti ,am venit cu tolba destul da plina ,de peisaje, filmulete,trebuie sa le organizez putin si apoi le dau drumul (multumesc de urare ,ce imi doriti voi mie ,va doresc si eu voua ) (am si vreo 2 surprize ,vor fi puse si alea)
Hai Ionica, ...ne miscam mai cu talent , ne tot fierbi acuma, stam ca puii in cuib cu ciocurile cascate ...AAA...Paun Ion scrie:Sa traiti baieti ,am venit cu tolba destul da plina ,de peisaje, filmulete,trebuie sa le organizez putin si apoi le dau drumul (multumesc de urare ,ce imi doriti voi mie ,va doresc si eu voua ) (am si vreo 2 surprize ,vor fi puse si alea)
P.S. Nu stii cumva, s-a deschis muntele acuma de ziua muncitorului ? Oricum sunt ferm convins ca ai fost la pastrav . La salmo ciprinidus .