Fie ca aceasta zi de,,armindeni'' sa-ti aduca atat tie cat si familiei tale, multa sanatate, belsug in casa, fericire, virilitate, multe bucurii si mult c....t in traista Din partea lui Iorgu, primeste cele mai sincere ganduri si tot ce iti doreste el, sa aiba parte de la Dumnezeu. Tot binele din lume si drumuri deschise in viata sa ai parte
P.S.esti nascut pe intai, deci trebuie sa ramai nr.1
LA MULTI ANI PAUN ION
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
LA MULTI ANI PAUN ION
Ocroteste natura, merita!
Re: LA MULTI ANI PAUN ION
La Multi Ani !
Numai bine sa aveti. Si va doresc toate gindurile bune.
Numai bine sa aveti. Si va doresc toate gindurile bune.
LA MULTI ANI! Sa traiti si sa ne incantati in continuare cu frumoasele amintiri ce le aveti !
Multumesc mult fratilor,am facut o decalare ,ziua nevesti e de Sf.Gheorghe si ziua mea era pe 9 mai si ca sa impac si capra si varza ,am zis sa le serbam pe amindoua pe 1 mai ,,ca pe timpuri era si liber la pescuit de 1 mai
Inca o data va multumesc mult ,si ce sa mai zic?,va doresc ,numai bine la toti si multa sanatate.
Inca o data va multumesc mult ,si ce sa mai zic?,va doresc ,numai bine la toti si multa sanatate.
La multi ani la cei nascuti in luna mai (tauri incapatinati) eu ma stiu pe mine.
Felicitari lui: marius188 (49), cip (48), soltex (46), SALLMO65 (45), razvanag (38), ursake (37), danutzzzz (37), allexa (36), adtlungu (34), piticuprespalat (28), razvan110583 (27), condoiu (26), nedelcu cristian (24), DaNi3Lo88 (22), DonBarziniCJ (22), RAFAEL (21), vladinho95 (15)
Felicitari lui: marius188 (49), cip (48), soltex (46), SALLMO65 (45), razvanag (38), ursake (37), danutzzzz (37), allexa (36), adtlungu (34), piticuprespalat (28), razvan110583 (27), condoiu (26), nedelcu cristian (24), DaNi3Lo88 (22), DonBarziniCJ (22), RAFAEL (21), vladinho95 (15)