mulinete Banax Heicon
Moderatori: gor965, florentiniuga
mulinete Banax Heicon
buna unde as putea gasi mulinete Banax fabricate in Koreea ?
- IULIAN C
- carpZone team
Re: mulinete Banax Helicon
Salutare,bogdan 99 scrie:buna unde as putea gasi mulinete Banax fabricate in Koreea ?
Bogdan eu am 1 Koreea care nici nu mai stiu cati ani are dar e batrana rau ca e primita de la cineva...
Dar am si 3 din-astea de China si am marea curiozitate de ce sau pt ce caracteristici cauta toata lumea Koreea?
Precizez ca toate 4 se comporta la fel,eu le-am forjat la maxim si n-am de ce ma plange nici de cele din China,iar a doua la mana,la cat de multi au,daca iti cedeaza ceva nu cred ca nu o poti repara!
Ultima oara cand am intrebat pe cineva cu cat ar vinde Korea mi-a spus un pret care m-a facut sa ma hotarasc sa-mi iau Okuma SYnex 665 noua la banii aia....!!!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
![Imagine](http://www.infopescar.tv/florentin/carpzone%20banner.gif)
![Imagine](http://www.infopescar.tv/florentin/carpzone%20banner.gif)
Re: mulinete Banax Heicon
am 5 fabricate in china si atunci cand se uda tamburul mi se blocheaza frana in drill si trebuie sa o ajut cu mana si ma gandeam ca poate cele fabricate in Koreea nu au aceasta problema ma gandeam sa vandt 4 din ele si sa achizitionez 4 Fabricate Koreea cu conditia sa fie noi in rest eu sun unul dintre cei multumiti de banax
- florin crapanu
- senior
Salut Bogdane !Am si eu un Banax chinezesc si i-am schimbat saibele alea din piele din tambur cu saibe metalice si nu mai am acesta probleme.bogdan 99 scrie:am 5 fabricate in china si atunci cand se uda tamburul mi se blocheaza frana in drill si trebuie sa o ajut cu mana si ma gandeam ca poate cele fabricate in Koreea nu au aceasta problema ma gandeam sa vandt 4 din ele si sa achizitionez 4 Fabricate Koreea cu conditia sa fie noi in rest eu sun unul dintre cei multumiti de banax
incearca si tu si vezi.Stima
Aceiasi problema o am si eu cu blocarea franei .Cred ca e generala. La care saibe te referi,la cele albe de plastic?
- florin crapanu
- senior
Ma refeream la saibele de frana din interiorul tamburului.Acum frana nu se mai blocheaza asa rapid.Stimaciogaby scrie:Aceiasi problema o am si eu cu blocarea franei .Cred ca e generala. La care saibe te referi,la cele albe de plastic?
Merci! Le-am gasit unde erau si le-am schimbat. Acum e in regula!
- florin crapanu
- senior
Ma bucur ca ti-am fost de folos. Fir intins !ciogaby scrie:Merci! Le-am gasit unde erau si le-am schimbat. Acum e in regula!