cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Tre` sa recunosc ca asta-vara i-am multumit unui crestin care a avut rabdarea sa construiasca asa ceva pe malul bratului Sf. Gheorghe. Semana cu ala din poza ta Sorine. Intr-adevar, esti mai linistit in delta cu asa ceva langa tine . In rest..am mizat doar pe sapaliga. Dar eu nu stau cate o saptamana.
Ultima oară modificat 29 Apr 2010, 01:19 de către pharaoh, modificat 1 dată în total.
I Fish. Therefore I am.
cosmin mihut scrie:De acord,deschide tu un topic, Iorgule ,gaseste-i un nume frumos,de ex.ne-somnul de la miezul noptii,crapul de dimineata...sau orice denumire vrei tu.
Nu am nici un merit si nici un drept sa deschid asemenea topic El trebuie sa fie ales de oamenii care ne-au facut sa fim atrasi de Dunare si Delta, migrand de pe alte meleaguri (topicuri) si fiind primiti cu binete in mijlocul lor. Cosmine nu este mai corect si mai cinstit asa?
Ocroteste natura, merita!
Nici eu nu stau cate o saptamana .pharaoh scrie:Tre` sa recunosc ca asta-vara i-am multumit unui crestin care a avut rabdarea sa construiasca asa ceva pe malul bratului Sf. Gheorghe. Semana cu ala din poza ta Sorine. Intr-adevar, esti mai linistit in delta cu asa ceva langa tine . In rest..am mizat doar pe sapaliga. Dar eu nu stau cate o saptamana.
Si acuma, vorbind serios, pe tine daca te "enerveaza" o necesitate...dai o fuga pana acasa si revii .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Ai perfecta dreptate Iorgule ,asa sa fie cum vrei tu .Noroc.
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Posibil raspuns la chemarea lui Iorgu:
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Consider ca este bine ales topicul tau ,,sefule'' (daca nu-mi permiti, nu mai folosesc aceasta adresare). Aici putem posta parerile noastre, cerem si oferim informatii reale, aflam noutati sau lucruri pe care nu le stiam si nu mai ne gasim in situatia de a face off topic. Si parerea mea conteaza?
- craparulsef
- Veteran
REVENIRE
Pentru cei ce nu ma cunosc inca, reamintesc faptul ca tot aici, pe topicul - "cum sa pescuiesc linistit in delta?" - am dat explicatii cuvantului "craparulsef" revin fara a ma supara si pentru domnul Iorgu cu un fragment de la acel post
"... Referitor la informatii din zona, cu mare placere, eu am scris in cateva reviste de specialitate o serie de articole legate de Sulina si imprejurimi - evident intr-o revista ele sunt trunchiate dar le puteti gasi in text original lecturand cele 4 blog-uri sa spunem, de pe adresa: http://ro.netlog.com/craparulsef. sau mai cautati dvs. pe net. "Craparulsef" e un brand mai vechi, ca o consecinta a faptului ca in anii 80-90, in Bazinul Mare Sulina (despre care eu am publicat articolul "Sulina mon amour") eu prindeam spotiv, in mod fregvent de multe ori zilnic, alteori saptamanal crapi bostanosi ce nu de putine ori depaseau greutatea de 15-17 kg. Am avut in anul 2004 un film de 43 min. cu un grasos de 24 kg. O sa caut acel film sa-l public. Pe scurt a ramas doar legenda...acum sunt multi tineri cu rezultate la care eu nu mai visez demult. Mi-am facut numarul la vremea mea."
Numele meu intreg este Marius - Mircea, Barau....prietenii imi spun simplu ... Marius.
Pentru cei ce nu ma cunosc inca, reamintesc faptul ca tot aici, pe topicul - "cum sa pescuiesc linistit in delta?" - am dat explicatii cuvantului "craparulsef" revin fara a ma supara si pentru domnul Iorgu cu un fragment de la acel post
"... Referitor la informatii din zona, cu mare placere, eu am scris in cateva reviste de specialitate o serie de articole legate de Sulina si imprejurimi - evident intr-o revista ele sunt trunchiate dar le puteti gasi in text original lecturand cele 4 blog-uri sa spunem, de pe adresa: http://ro.netlog.com/craparulsef. sau mai cautati dvs. pe net. "Craparulsef" e un brand mai vechi, ca o consecinta a faptului ca in anii 80-90, in Bazinul Mare Sulina (despre care eu am publicat articolul "Sulina mon amour") eu prindeam spotiv, in mod fregvent de multe ori zilnic, alteori saptamanal crapi bostanosi ce nu de putine ori depaseau greutatea de 15-17 kg. Am avut in anul 2004 un film de 43 min. cu un grasos de 24 kg. O sa caut acel film sa-l public. Pe scurt a ramas doar legenda...acum sunt multi tineri cu rezultate la care eu nu mai visez demult. Mi-am facut numarul la vremea mea."
Numele meu intreg este Marius - Mircea, Barau....prietenii imi spun simplu ... Marius.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Marius, faptele ,,comise'' de tine in privinta capturilor raman pe vesnicie in memoria ta si putini pot face asemenea afirmatii, tinand cont ca exemplarele salbatice sunt incomparabil mai luptatoare. Referitor la ,,brand'' sa-l mentii in continuare si sa fii mandru de el. Acum intru pe adresa care ai postat-o referitor la blog-uri.
salut. anual asta vreau sa ma duc si eu in delta cu tata(poate mai gasesc si prieteni doritori) si sper ca nu va suparati daca mai intervin si eu. am citit aproape tot ce ati scris voi aici(pareri, sfaturi ....lista cu bagajul pentru delta e foarte utila )
am descoperit raspunsul la intrebarea topicului.uite asa
fericitule, detii secretul pietrei filozofale. Oare fularul vara la 40 de grade, are cautaresebastian scrie:am descoperit raspunsul la intrebarea topicului.uite asa
Pe intelesul tau: tare ca fularul vara
IORGULE...iar dai cu stangu tot in stangu. Unde-i fularu, hmm ? Ca dincolo era mai ieftin...Pai unde vezi matalutza fularu ? Si cum ai simtit ca la sfarsit de septembrie is 40 de grade ? Poate in imaginatia aia plina de nuferi si cu pasarele ciripind... Daca mai tulburi linistea acestui topic...nu zic mai multe, decat ca o sa ai de-a face cu mine...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
sper ca nu faptul ca esti dinamovist sau ca ti au intrat pletele in ochii te au facut sa vezi fulare[am si din alea ros albastre cate vrei] oricum buna asta cu fularul ,pe la noi in ardeal se mai spune si -esti tare ca fularul chinezesc- stii?cum nu stii ?sunt din acelea pe care le cumparati voi de la europa ca sa va complectati garderoba, bine la tipii de teapa ta se mai zice si lesa.pina una alta te inteleg si te scuz pt ca stiu ca sunteti ocupati sa va pregatiti de champions ligue =))ps .un simplu click pe poza si puteai realiza ca nu era fular ci o gluga,ma rog poate la voi in zona nu e moda asta sau nu puteti renunta la punga din cap si apropo de piatra filozofala-Lapis philosophorum-cred ca mai degraba o sa o gasesti prin zona ta ,caci acolo am vazut multi colorati care vand aur de trompeta pe trotuar mincatias la fraieri pe post de ghiul traitiar familia ta,insa daca vrei alchimie adevarata te invit pe la noi sa vezi combinatii adevarateiorgu scrie:fericitule, detii secretul pietrei filozofale. Oare fularul vara la 40 de grade, are cautaresebastian scrie:am descoperit raspunsul la intrebarea topicului.uite asa
Pe intelesul tau: tare ca fularul vara
Imi cer mii de scuze fata de voi. Recunosc, am depasit masura de bun simt - a baut pisica otet si am luat-o razna. Am inceput aseara sarbatorirea zilei de 1 mai. Sebastian te rog crede-ma nu am nimic cu tine, a vb. bautura din mine si m-am facut de fecale in fata voastra. Poate cu timpul voi spala acele postari nedemne. Sorine ai dreptate, am vrut sa fiu spiritual dar am cazut in propria mea plasa. Vai capul meu, mai bune imi vajaia aseara nu acum.
eii sefule nu are nimic bine ca sa rezolvat.si hai sa iti spun ceva,pina la urma merge si cate o racorire de genu asta nu?iorgu scrie:Imi cer mii de scuze fata de voi. Recunosc, am depasit masura de bun simt - a baut pisica otet si am luat-o razna. Am inceput aseara sarbatorirea zilei de 1 mai. Sebastian te rog crede-ma nu am nimic cu tine, a vb. bautura din mine si m-am facut de fecale in fata voastra. Poate cu timpul voi spala acele postari nedemne. Sorine ai dreptate, am vrut sa fiu spiritual dar am cazut in propria mea plasa. Vai capul meu, mai bune imi vajaia aseara nu acum.