noul record
Moderator: gor965
Re: noul record
Cata ai doar poze sau gasim si un filmulet?
As vrea sa vad un dril desi cred ca ti-a luat ceva timp sa il aduci la mal.
As vrea sa vad un dril desi cred ca ti-a luat ceva timp sa il aduci la mal.
Din pacate numai poze.
Da, ar fi fost foarte interesant un drill filmat.
Cu cel de 31,1 kg drilul a durat aproximativ 2 ore, din care numai la mal vreo 15 minute. Desi era limpede ca era obosit, cum simtea apa foarte mica, pleca precum un tren, era imposibil sa-l opresti in primii 15-20 de metri.
Din pacate, nu am o camera de filmat, dar este prinsa in proiectia bugetara pe anul acesta (mai spre toamna).
Mai interesant a fost drilul logodnicei mele cu cel de 21,7 kg.... cei mai mari pesti prins de ea pana la acea data fiind un ciortan de 1kg si un somn de 2kg. Asa ca iti imaginezi...
Da, ar fi fost foarte interesant un drill filmat.
Cu cel de 31,1 kg drilul a durat aproximativ 2 ore, din care numai la mal vreo 15 minute. Desi era limpede ca era obosit, cum simtea apa foarte mica, pleca precum un tren, era imposibil sa-l opresti in primii 15-20 de metri.
Din pacate, nu am o camera de filmat, dar este prinsa in proiectia bugetara pe anul acesta (mai spre toamna).
Mai interesant a fost drilul logodnicei mele cu cel de 21,7 kg.... cei mai mari pesti prins de ea pana la acea data fiind un ciortan de 1kg si un somn de 2kg. Asa ca iti imaginezi...
- joga petre
- membru activ
@pt iulian
azi m-am intors de la balta.....mai precis de la iezer(slobozia noua) si pe langa 30 de bucati intre 1 kg si 3,5-4kg am luat si o piesa de cca 16 kg ten care a fost eliberat....o sa pun si ceva poze
azi m-am intors de la balta.....mai precis de la iezer(slobozia noua) si pe langa 30 de bucati intre 1 kg si 3,5-4kg am luat si o piesa de cca 16 kg ten care a fost eliberat....o sa pun si ceva poze
- florentiniuga
- Master Admin
Pai de ce nu te bagi aici cu o poza, cine stie... http://www.infopescar.tv/forum/concursu ... -t213.htmlcata311 scrie:Din pacate, nu am o camera de filmat, dar este prinsa in proiectia bugetara pe anul acesta (mai spre toamna)....
Felicitarile mele Cata. Frumose capturi! Pacat ca nu s-au intors in apa sa se bucure si alti pescari de un drill cu ei...dar te inteleg de ce ai facut asa.
- iulian petre
- Veteran
..joga petre scrie:@pt iulian
.....BALTA MEA DE SUFLET.... ..paradisul CTENILOR..
Super pesti. Nu cred ca exista pescar de crap care sa nu-si doreasca asemenea capturi. Sincere felicitari si fire mai intinse! Cat despre ce s-a intamplat dupa capturare, toti am facut greseala asta macar odata( daca povestesti fara sa arati toti te cred "pescar" ).
I love carp!
Am fost si eu la balta asta exact dupa ce s-au prins pestii respectivi. Eu stiu balta de foarte mult timp, mai exact de pe vremea cand avea exemplare extrem de mari de crap romanesc ( chiar prieteni de-ai mei au prins crapi mari ) . Rezultatele mele au fost 0 chiar daca am stat exact pe locul unde s-au prins pestii .
Sunt niste exemplare exceptionale .
Trebuie sa recunosc ca asemenea pesti nu am avut ocazia sa am in dril dar nici sa vad la alti pescari.
Sincere felicitari pentru reusita
Trebuie sa recunosc ca asemenea pesti nu am avut ocazia sa am in dril dar nici sa vad la alti pescari.
Sincere felicitari pentru reusita
Eu am spus ca este o balta foarte ciudata. Si eu o stiu de aproape 15 ani si am avut perioade cand nu prindeam altceva decat caras si platica. In ultimii ani si carasul era ceva mai rar, de crap ce sa mai zic... Anul acesta a fost o surpriza totala pentru mine.Sincer sa fiu, fiind martor la multe nopti de braconaj pe timpul verii (fara sa mai vorbesc de ce se intampla iarna, perioada cand se puteau prinde si exemplare mari) nu credeam sa mai existe crap in balta, mai ales ca in ultimii ani era eveniment sa prinzi unul.Cu toate acestea, in afara de cei trei cu adevarat mari, in fiecare noapte am prins cate un romanesc intre 3 si 6 kg. Din cate stiu, dupa ce am plecat de acolo nu s-a mai prins nici romanesc, nici cteno. Pestele de acolo are totusi cateva "tabieturi" care trebuiesc descoperite pentru a avea rezultate.
Multumesc pentru felicitari APSHD. Apropo, in judetul Hunedoara se poate pescui pe undeva? Eu stau acum in TG JIU si as merge putin si pe acolo, sa mai schimb peisajul. NU ma refer la pastrav ci la crap, somn, clean, mreana, etc.
Daca vii in Hunedoara cautama.
tel. 0721686808.
Intre 5-08-2008 si 13-08-2008 sunt plecat din tara. In rest oricind.
tel. 0721686808.
Intre 5-08-2008 si 13-08-2008 sunt plecat din tara. In rest oricind.
Ok, cu mare placere. Si tu daca treci prin Tg.Jiu, putem discuta la 0722400315. Poate dupa 15.08 facem si o iesire la un pescuit, ca se mai racoresc si apele spre sfarsitul lui august. Fir intins!