Pescari prinsi la furat peste

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Marinita
Veteran
Veteran

Pescari prinsi la furat peste

Mesaj de Marinita » 29 Apr 2010, 11:03

CA intampinare la ce spuneti dvs iata si numele celor care au furat peste anul asta:1.Moga Andrei(a fugit cu 3 crapi in portbagaj pana sa ajung eu la el,au ramas colegii care au recunoscut fapta),avea un opel corsa verde.
2.Dumitru Dragos(peste dosit la butelia de gaz,avea portbagajul deschis) ,are o dacie albastra nr:DB-02-DOY.
3.Bibanu Florin+Mugurel Italianul(aseara au dosit 3 crapi in portbagaj si 1 sub roata,au un mercedes clasa C nr:DB-06-YTM.
In total sunt vreo 9 prinsi dar de azi o sa le scriu la toti nr de la masini si o sa le pun si fotografiile celor care vor sa fure peste.

Iata ca se poate. Acesta este un comentariu la un topic deschis pe site-ul lacului 2 cu referire la furtul de crapi.Acestia au fost prinsi pe Lacul 2 cu peste in portbagaj.
Pe aceasta balta pescarii care dovedesc furtul (de peste)de catre alti pescari primesc partide gratuite de pescuit.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Coleman
site team
site team

Re: Pescari prinsi la furat peste

Mesaj de Coleman » 29 Apr 2010, 11:07

Am mutat eu acest topic pentru ca nu are legatura cu sectiunea COMPETITII.
TOTUL PENTRU CRAP

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 29 Apr 2010, 11:19

Luati-le amprentele, ADN-ul, confiscatile masinile, evacuati-i din locuintele pe care le au, dosare penale, condamnarii pe viata :)) Altii braconeaza la greu cu acceptul autoritatilor si sunt vazuti ca persoane decente in comunitate. Nu sunt de acord cu asa ceva, dar parerea mea personala pe care am dreptul sa o postez, este ca facem un cap de tara din niste lucruri minore. Am curaj sa afirm ca 90% din pescari au mai dosit cate un peste. Restul de 10% nu au fost la pescuit [-x

P.S. recomand cate 2(doi) paznici inarmati langa fiecare pescar :!: :!: :!:
Ultima oară modificat 29 Apr 2010, 11:36 de către iorgu, modificat 1 dată în total.
Ocroteste natura, merita!

Allen Besnovich
Veteran
Veteran

Mesaj de Allen Besnovich » 29 Apr 2010, 11:20

Si cum i-ati prins ca furau ?
Sunt curios , in momentul cand pleci de pe balta, paznicul are voie sa te controleze in masina?

ps: cred ca in curand o sa se instaleze acele filtre ca la aeroport, cu alarme care sa depisteze "scheletul" de peste. Traim in Romania:))
C.S. OLTENIA FISHING

Radu25
membru activ
membru activ

Mesaj de Radu25 » 29 Apr 2010, 17:54

alinuu scrie:Si cum i-ati prins ca furau ?
Sunt curios , in momentul cand pleci de pe balta, paznicul are voie sa te controleze in masina?

ps: cred ca in curand o sa se instaleze acele filtre ca la aeroport, cu alarme care sa depisteze "scheletul" de peste. Traim in Romania:))
Asta e cea mai tare ma doare burta de ris =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Dragos85
membru activ
membru activ

Mesaj de Dragos85 » 29 Apr 2010, 20:11

eu nu va inteleg ....voi zicei ca asa ceva e normal nu ???? :-t :O sau e o fapta minora ..??? uite asa unu cate unu daca ia majoritatea o sa mai dati voi la peste dupa biban in lacul morii .... trebuie facuta frate lege ...puscarie .... daca nu luam exemplul celor de afara vai de capul nostru .... la noi romanul stie doar de frica ...si el crede ca e smecher daca a furat 3-4 pesti ...de fapt acceasta fapta "mica" arata nivelul nostru de HOTI din nastere .... ma intreb si eu manca el 8 kg de peste cel putin ??? sau vroia sa faca gratar cu tot cartierul dupa partida ???? NU INTELEG ACESTE GESTURI ALE UNOR BRACONIERI CA PESCARI NU SUNT .. daca vrei sa mananci peste platesti o taxa in plus pe balta ...ai alternativa ... iei 5-6 kg de peste si iti ajunge ...(zic eu) @-) sau iti cumperi de la magazin si dai si mai putin pe el decat te costa toata deplasarea ... NU iau apararea nimanui dar acolo unde vezi ca se investesc niste bani ptr a crea niste conditii bune de pescuit ,unde se baga zeci de tone de peste tu vii ca nesimtitu si bagi la porbagaj nu unu ,nu doi ....3 sau 4 pesti odata deja te numesti HOT ... dar asa e romanu nostru ... de aia suntem ca tara TIGANII EUROPEI ...

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 29 Apr 2010, 20:49

TIGANII EUROPEI ..

Dragos, cred ca in entuziasmul tau ai inceput sa incalci regulamentul forumului, pe care in momentul cand te-ai inregistrat l-ai acceptat :!:

Dragos85
membru activ
membru activ

Mesaj de Dragos85 » 30 Apr 2010, 18:20

adevarul doare nu ?

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Apr 2010, 21:50

This is called "Modern Carping" !!!! hahahaha >:) >:) pai ma baieti ca sa isi permita sa pescuiasca (la cat sunt de mari taxele :O ) si ca sa isi ia C Class e normal sa fure (asta au facut toata viata), ca mai majoritatea burtosilor care azi isi spun "Pescari de crap" si care mie imi provoaca sila...
PS: nu fac referire la toti cei care pescuiesc la crap ci la aia 90% se stiu ei care ( masini de lux, maneaua in boxa, scule de top, burtica, lant de 1 kg la gat, etc,etc)
Work is for people who can't fish!

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 30 Apr 2010, 22:16

stefanflorin scrie:This is called "Modern Carping" !!!! hahahaha >:) >:) pai ma baieti ca sa isi permita sa pescuiasca (la cat sunt de mari taxele :O ) si ca sa isi ia C Class e normal sa fure (asta au facut toata viata), ca mai majoritatea burtosilor care azi isi spun "Pescari de crap" si care mie imi provoaca sila...
PS: nu fac referire la toti cei care pescuiesc la crap ci la aia 90% se stiu ei care ( masini de lux, maneaua in boxa, scule de top, burtica, lant de 1 kg la gat, etc,etc)
florine sa fii sigur ca cel care este proprietarul la C Class, avea sofer tata cu el. Total de acord cu boxe, burtica, lant, mai putin scule de top, (dupa cel putin 10-15 ani de pescuit stii ce scule sa achizitionezi, cred ca aveau chinezarii, alea strlucesc si au multe abtzibilduri). Au platit baietii balta si au zis si ei sa se ,,scoata'' Ideea lui Iorgu (adica eu) a fost, ca nu exista castig fara paguba-referitor la patronul baltii. Am vrut sa fiu pamfletar, foarte departe gandul de mine sa fiu de acord cu asa ceva. De obicei merg pe balti unde regulile de supraveghere nu sunt atat de staliniste (trebuia cu majuscula, dar a decazut in fata istorie) urmeaza si altii :-q

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 30 Apr 2010, 22:29

Dane,ce masuri s-au luat impotriva ciorditorilor??? :O

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”