Okuma Longbow vs. Okuma Travertine
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Okuma Longbow vs. Okuma Travertine
Cred ca mai bine LB 60 pt ca diferenta dintre ele este de doar 5 grame( LB 50= 490gr. - LB 60= 495 gr.)
not kill - respect the fish
Mulinetele sunt identice ,iar diferenta de 5 gr. provine de la tamburul lui LB-60 care fiind mai adanc (la interior ...spre ax) ,are logic, mai mult material decat tamburul lui LB-50uca scrie:Cred ca mai bine LB 60 pt ca diferenta dintre ele este de doar 5 grame( LB 50= 490gr. - LB 60= 495 gr.)
p.s
LB-50 incarca 220 m de 0.35 ...cel putin asa scrie pe tamburul mulinetei !
Cateva intrebari pentru dl George, intre lb 60 si lb 65 e o diferenta foarte mare (400g) de ce?! Iar pentru crap este mai buna o mulineta mai grea(mare)?
Nu stiu sa fie vorba de o diferenta de 400 ci de 230 gr. ,cauzata de gabaritul celor 2 mulinete . Materialele din care-s facute sunt identice doar ca difera marimea pieselor ! Si da , dupa mine ,in pescuitul crapului ,o mulineta mai mare (nu neaparat mai grea ) este mai buna decat o mulineta mai mica ,ptr. ca spre deosebire de alt stil de pescuit ,la crap , o mulineta trebuie sa arunce bine ,sa recupereze in siguranta , in forta sau rapid (depinde de caz) si sa fie pregatita sa faca fata diferitelor situatii in care ar putea fi folosita !padre26 scrie:Cateva intrebari pentru dl George, intre lb 60 si lb 65 e o diferenta foarte mare (400g) de ce?! Iar pentru crap este mai buna o mulineta mai grea(mare)?
gor mi-am cumparat 2 mul. longbow 65 si as vrea sa te intreb daca pot sa pun fir textil ca inaintas , deoarece am citit ca trebuie sa ai galet titanizat.astept raspunsul tau sau al altora.
- stefan_kwr
- Veteran
Nici o problema atata timp cat tamburul este metalic, crezi ca toate mulinete de crap au galet titanizat???maryn_vs scrie:gor mi-am cumparat 2 mul. longbow 65 si as vrea sa te intreb daca pot sa pun fir textil ca inaintas , deoarece am citit ca trebuie sa ai galet titanizat.astept raspunsul tau sau al altora.
- Allen Besnovich
- Veteran
Exista si varianta longbow 70 ? sau mai mare? am vazut ca cineva aici pe forum, vinde altfel de mulinete. Cel putin asa scrie in anunt.
C.S. OLTENIA FISHING
Salut !
Am si eu o mare rugaminte. Am spart manerul la o mulinete Okuma Longbow 60 si nu gasesc nicaieri sa il cumpar.
Are cineva vreuna stricata la care manerul este bun ???
Sau stiti undeva unde pot gasi asa ceva ??
Va multumesc pt. ajutor!
Am si eu o mare rugaminte. Am spart manerul la o mulinete Okuma Longbow 60 si nu gasesc nicaieri sa il cumpar.
Va multumesc pt. ajutor!
- Butaru Gabriel
- Veteran
Da exista 40,50,60,65,70,80.alinuu scrie:Exista si varianta longbow 70 ? sau mai mare? am vazut ca cineva aici pe forum, vinde altfel de mulinete. Cel putin asa scrie in anunt.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Ti-am trimis un MP de cateva zile si nu ai raspuns, manerul pe care il am este asemanator cu ce iti trebuie tie,ti-l fac cadou.pain69 scrie:Salut !
Va multumesc pt. ajutor!
- Allen Besnovich
- Veteran
Astazi dadui o fuga pana la magazinul arrow, vroiam sa vad ce au mai adus nou.
Insa spre marea mea uimire, preturile la mulinetele okuma stau cam asa:
longbow 650 - 150ron
longbow 640 - ~150 ron
longbow 660 - 121 ron
powerliner 860 - 250 ron
wtf? s-au scumpit mulinetele okuma ?
Sau cel mai probabil, magazinul are super adaos la produse..
Restul de produse erau la pret normal... fir carp expert 1000m / 40 ron
Apropo, ma jucai cu firul in magazin .. carp expert fluo 0.25 (din rola de 1000m) - facut un nod simplu (ud) cu mainile super transpirate, am reusit sa-l rup fara prea mare efort.
Incercai si cu varianta pe negru carbon, tot 0.25 si nu reusii sa-l rup...
Vroiam sa incerc sufix ultra knot fluo, dar nu aveau pe stock. Vreau sa-l incerc, am auzit lucruri bune despre el si este ieftin.
longbow 650 - 150ron
longbow 640 - ~150 ron
longbow 660 - 121 ron
powerliner 860 - 250 ron
wtf? s-au scumpit mulinetele okuma ?
Sau cel mai probabil, magazinul are super adaos la produse..
Restul de produse erau la pret normal... fir carp expert 1000m / 40 ron
Apropo, ma jucai cu firul in magazin .. carp expert fluo 0.25 (din rola de 1000m) - facut un nod simplu (ud) cu mainile super transpirate, am reusit sa-l rup fara prea mare efort.
Incercai si cu varianta pe negru carbon, tot 0.25 si nu reusii sa-l rup...
Vroiam sa incerc sufix ultra knot fluo, dar nu aveau pe stock. Vreau sa-l incerc, am auzit lucruri bune despre el si este ieftin.
C.S. OLTENIA FISHING
- stefan_kwr
- Veteran
alinuu scrie:Astazi dadui o fuga pana la magazinul arrow, vroiam sa vad ce au mai adus nou.
longbow 650 - 150ron
longbow 640 - ~150 ron
longbow 660 - 121 ron
powerliner 860 - 250 ron
Care/unde este magazinul arrow in craiova??
lb 65 la ce pret era?
alinuu, nu stiu cum e la Craiova, dar in Constanta magazinul arrow are preturile cele mai nesimtite si adaosurile cele mai mari. Asta am observat eu din cateva vizite pe la ei.
I Fish. Therefore I am.
- Allen Besnovich
- Veteran
lb 65 era in jur de 150 ron, 157 nu mai retin exact cat... eu mi-am luat 60 pentru ca vroiam ceva mai mic (am deja pl86) si mai usor.pharaoh scrie:alinuu, nu stiu cum e la Craiova, dar in Constanta magazinul arrow are preturile cele mai nesimtite si adaosurile cele mai mari. Asta am observat eu din cateva vizite pe la ei.
Arrow este in centru la Marian, langa ajvps. Scrie sus pe magazin ARROW
Oricum, powerlinber 860 - 250 RON, Xynex parca era 3mil pai frate...la ce adaosuri au acolo, mai bine comanda directa la T***F***** si gata.
C.S. OLTENIA FISHING
- stefan_kwr
- Veteran
Scump domne' scump... In decembrie am luat de acolo 5 mulinete lb 65 la pretul de 530 ron toate, adica 106lei/buc,alinuu scrie:lb 65 era in jur de 150 ron, 157 nu mai retin exact cat... eu mi-am luat 60 pentru ca vroiam ceva mai mic (am deja pl86) si mai usor.pharaoh scrie:alinuu, nu stiu cum e la Craiova, dar in Constanta magazinul arrow are preturile cele mai nesimtite si adaosurile cele mai mari. Asta am observat eu din cateva vizite pe la ei.
Arrow este in centru la Marian, langa ajvps. Scrie sus pe magazin ARROW
Oricum, powerlinber 860 - 250 RON, Xynex parca era 3mil pai frate...la ce adaosuri au acolo, mai bine comanda directa la T***F***** si gata.
pl860 era 195-200 ron iar synex 660 era 180 ron si 665 aprox 230 ron, acum vine vara si s-au dezghetat preturile